CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for 2012

 

Uram tuturor clientilor si vizitatorilor site-ului nostru:  „Sarbatori fericite – La multi ani 2013!”

Oferta Herbalife de sarbatorile de iarna 2013IN ACEASTA IARNA NINGE DIN NOU CU CADOURI!

Special pentru Dumneavoastra am creat o oferta de cadouri care va contribui la sanatatea, vitalitatea, tineretea si buna dispozitie a intregii familii.

In perioada Sarbatorilor de Iarna din acest an, comandati produsele companiei Herbalife si primiti cadouri.
La o comanda de 350 – 699 lei veti primi urmatoarele CADOURI:
1.Herbal Aloe Lotiune pentru maini si corp
2.Herbal Aloe Sapun de baie

Citeste mai departe…

 

Cum sa iei necesarul zilnic de proteine daca esti vegetarian

Cu tot ce s-a discutat despre importanta proteinelor in dieta, unii vegetarieni s-ar putea ingrijora ca dieta lor nu le furnizeaza necesarul zilnic de proteine.

Vegetarienii sunt, in mod normal, sfatuiti sa manance mai multe proteine decat persoanele omnivore – pentru a se “revansa” pentru usoara diferenta de aminoacizi din mancarurile pe care le consuma – si pentru usoara diferenta dintre digestibilitatea proteinelor animale si a celor vegetale.

Dietele vegetarienilor pot oferi multe proteine atata timp cat sunt echilibrate. Sa vorbim despre optiuni.

Aminoacizii – Esentiali si neesentiali
Proteinele pe care tu le consumi sunt alcatuite din blocuri mici numite aminoacizi. Unii aminoacizi sunt esentiali – ceea ce inseamna ca trebuie sa le obtii din alimente pentru ca organismul tau nu le poate produce.

Citeste mai departe…

 

Care este cea mai buna dieta pentru mine?Cea mai buna dieta este aceea care functioneaza cel mai bine in conformitate cu stilul tau de viata, bugetul pe care il ai, preferintele alimentare si efortul pe care esti dispusa sa il depui.

O anumita dieta nu functioneaza in cazul tuturor
Facand un rezumat, ajungem la concluzia ca o anumita dieta nu se potriveste in cazul tuturor. Trebuie sa tinem cont nu numai de ceea ce unei persoane ii place sa manance ci trebuie sa stim si cum decurge o zi normala din viata acelei persoane, daca ii place sa gateasca sau nu, daca pretul alimentelor reprezinta o problema, la ce ora face exercitii fizice, cat de des iese in oras la masa (si unde) – sunt foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont, pentru ca suentem diferiti.

Ar trebui sa faci multe schimbari deodata?
Unii oameni prefera o abordare destul de stricta – de multe ori acestia au ales sa faca mai multe schimbari majore deodata. Multi dintre clientii nostri au decis ca in mod simultan sa incerce sa piarda in greutate, sa inceapa un program de exercitii fizice si sa renunte la tigari. Sunt multe schimbari dar este posibil sa functioneze. Poate este vorba de stersul cu buretele a obiceiurilor mai putin bune pentru a o lua de la inceput – de exemplu, atitudinea “azi este prima zi din tot restul vietii tale”. Uneori, cand te concentrezi sa duci la bun sfarsit un lucru, il consolidezi prin celelalte lucruri pe care le faci – spre exemplu: “(Ma duc sa fac sport. Nu are sens sa continui sa fumez)”.

Citeste mai departe…

 

Cupluri Unul vrea sa tina dieta, celalalt nu. Ce e de facut?Ce se intampla cand o persoana din cuplu trebuie sa tina dieta iar cealalta nu? Ar putea cuplurile se se sprijine pe parcursul unei schimbari a stilului de viata?  Cum se pot descurca cuplurile cand o persoana trebuie sa slabeasca si cealalta nu?

Sa spunem ca tu esti persoana care trebuie sa fie atenta la calorii. Esti determinata, ti-ai facut chiar si un plan – si ai nevoie ca partenerul tau sa-ti fie alaturi. In loc sa faci asta, ar fi mai de ajutor daca ai intelege modul in care partenerul tau va fi afectat si cum sa ceri sprijin in mod rezonabil.

Ceea ce faci il afecteaza pe partenerul tau

Decizia de a tine dieta are impact atat asupra celui care vrea sa slabeasca cat si asupra celuilalt. Cand il anunti ca urmeaza sa intri la dieta, partenerul tau ar putea gandi “Eu nu vreau asta!”. Multe lucruri pe care le faceti impreuna implica alimente – asa ca partenerul tau in mod sigur se va intreba la ce va fi nevoit sa renunte. La pranzurile din oras? La viata sociala? In cele din urma, nu doar viata ta se schimba – se schimba si a lui.

7 sfaturi pentru a primi sprijinul de care ai nevoie de la partenerul tau:

1.Nu te gandi ca tii dieta
Cand spui ca urmeaza sa tii dieta sugerezi ca este ceva ce urmeaza sa faci pe moment si ca te vei opri dupa o perioada. In schimb, concentreaza-te pe a lua decizii mai bune cand vine vorba de alimente. A avea o dieta mult prea drastica nu este o idee prea buna pentru ca nu vei fi capabila sa o urmezi iar partenerul tau nu va dori sa iti fie alaturi. Pe cealalta parte, o dieta sanatoasa este buna pentru toata lumea.

Citeste mai departe…

 

5 sfaturi pentru a mentine nivelul de energie ridicat intreaga ziCand te simti plin de energie? La amiaza? Esti mai lent in timpul diminetii dar prinzi energie dupa pranz? Sau esti plin de viata abia dupa ora 17?

Toti avem ritmul nostru natural, asa ca pot spune ca ai asteptari prea mari daca vrei sa ai energie fara limite pe tot parcursul zilei – dar daca preferi sa ai mai multa energie pe parscursul zilei, atunci citeste mai departe. Ce mananci si cand, poate avea o mare influenta asupra energiei tale fizice si psihice.

Nu sari peste mese sau nivelul tau de energie va scadea brusc
Aceasta nu este o stire noua, dar atat de multi oameni sar peste mese dintr-un motiv sau altul incat se merita sa repet. Corpul tau se bazeaza pe o sursa de energie care il pastreaza in stare functionala. Cand ai mese si gustari bine echilibrate, la intervale regulate pe parcursul zilei, iti poti pastra zaharul din sange la un nivel constant.

Atunci cand sari peste mese, zaharul din sange poate scadea brusc, la fel ca si nivelul de energie. Sa te alimentezi corespunzator dimineata este foarte important – pentru ca nu ai mancat din noaptea precedenta, ai nevoie de energia pe care un mic dejun adecvat ti-o poate oferi. Asigura-te ca ai la tine gustari sanatoase pentru amiaza, care sa te ajute sa rezisti pe parcursul perioadei dintre pranz si cina.

Citeste mai departe…

 

 De ce barbatii trebuie sa acorde o atentie deosebita surplusului de greutateZicala “Barbatii sunt de pe Marte iar femeile de pe Venus” se pare ca se aplica si cand vine vorba de nutritie. Asa ca, barbati: nu lasati grasimea corporala sa va traga in jos!

In timp ce femeile tind sa se agite cu privire la greutatea lor acordand atentie pana si etichetelor produselor pe care le consuma, barbatii tind sa aiba o atitudine mai relaxata cand vine vorba de dieta lor. Poate e din cauza ca barbatii ard calorii mult mai repede decat femeile si se gandesc ca pot manca orice fara a lua in greutate. Ipoteza persoanelor de sex masculin pare a fi faptul ca, atata timp cat greutatea lor este sub control, nu trebuie sa acorde mare importanta alimentelor pe care le consuma.

Barbati, va rugam sa cititi cu atentie! Greutatea corpului este doar o imagine a intregului tablou al sanatatii. Cat de mult tesut adipos aveti si unde se depune , impreuna cu calitatea generala a dietei voastre contribuie la starea voastra de bine.

Arati destul de subtire, dar in realitate ai prea mult tesut adipos in organism?

Sa spunem ca nu faci exercitii fizice dar greutatea ta este rezonabila. Nu lasa asta sa te pacaleasca – inca ai putea avea prea mult tesut adipos. In timp ce excesul de grasime este o preocupare pentru toata lumea, barbatii sunt mai susceptibili de a avea tesut adipos in exces in jurul mijlocului – lucru mult mai daunator pentru sanatate decat grasimea pe care femeile tind sa o acumuleze pe solduri si coapse.

Citeste mai departe…

 

5 cai simple de a fi mai sanatos si mai productiv la birouStim ca sanatatea iti afecteaza performanta la locul de munca dar cererile unei zile pot castiga in fata a ceea ce medicul iti recomanda. Studiile arata ca o pauza de 10 minute la fiecare 50 de minute de exercitiu mental intens este necesara pentru a pastra creierul la o “performanta optima”.

A te ridica de la birou nu este intotdeauna o optiune, mai ales pentru antreprenorii ocupati. Urmeaza acesti pasi pentru a fi sanatos si productiv chiar daca esti legat de un birou o zi intreaga.

1. Stimuleaza-ti sistemul imunitar cu apa cu lamaie.
O jumatate de lamaie proaspata, stoarsa intr-un pahar cu apa, va ajuta ficatul sa metabolizeze deseurile mai eficient, minimizand balonarea digestiva, gazele, constipatia si durerile corpului. In plus, lamaia are un parfum inaltator, care te face sa te simti plin de energie.

2. Imbunatateste-ti postura cand stai pe scaun
O postura necorespunzatoare impiedica fluxul de sange catre nervi si organe. Postura necorespunzatoare poate provoca dureri de spate, de gat, dureri de umeri si de cap, care duc la o concentrare slaba.

Foloseste o minge gonflabila pentru exercitii, care iti permite sa iti pastrezi spatele drept, in timp ce iti intareste muschii de baza. Asigurarea unei pozitii corespunzatoare va accelera livrarea oxigenului proaspat catre creier, pentru o claritate mentala.

Citeste mai departe…

 

4 Sfaturi pentru a te pastra sanatos cand calatorestiIntalnirile de afaceri si conferintele pot face parte din viata ta daca jobul te obliga sau daca vrei sa iti dezvolti propria afacere. Acei kilometri in plus parcursi frecvent pot avea un impact negativ asupra sanatatii tale.

Spatiile inchise cum ar fi avioanele sau salile de intalnire sunt locuri in care virusii se inmultesc, intr-un astfel de mediu, raceala si gripa fiind boli usor de raspandit prin contactul mainilor. Participand la pranzuri si cine de afaceri renunti la dieta obisnuita si la regimul de exercitii fizice cu care ai fost obisnuit.

Medicii sustin ca planificarea te poate asigura sa ai o calatorie de succes, nu numai pe plan profesional ci si pentru sanatatea ta.

1. Stimuleaza-ti sistemul imunitar inainte de a pleca
Inainte de a pleca consuma alimente bogate in beta-caroten, cum ar fi morcovi, cartofi dulci si suc natural de fructe pentru mentinerea integritatii membranei celulare si pentru a ajuta la protejarea organismului impotriva infectiilor bacteriene, virale si parazitare.

Citeste mai departe…

 
luni,15 octombrie, 2012

Cum scapi de grasimea din jurul taliei

Multi avem zone cu probleme, zone din care nu reusim sa facem grasimea sa dispara. Mana sus daca esti unul din milioanele de oameni care au un strat de grasime in jurul taliei de care nu pot scapa.

Este frustrant faptul ca, desi depui efort facand mai multe exercitii fizice, pare imposibil sa reduci grasimea de pe abdomen. Cu un stil de viata activ, exista cativa pasi pe care ii poti face pentru a scapa de grasime.

Mitul despre reducerea stratului de grasime din anumite parti ale corpului

Imi pare rau sa spun asta, dar nu exista lucruri ca reducerea grasimii dintr-o anumita parte a corpului. Noi nu putem alege unde sa depoziteze corpul nostru grasimea si nu o putem inlatura din anume parti, de unde decidem ca nu o vrem. Este destul de descurajant faptul ca sute de genoflexiuni si abdomene nu te vor ajuta imediat sa scapi de colacei. Vestea buna este ca, cu dieta si exercitii fizice, poti sa arzi grasimea in exces.

Trei pasi simpli care te vor ajuta sa reduci grasimea de pe burta
Urmand urmatorii trei pasi vei reusi sa faci grasimea din jurul taliei sa dispara.

Citeste mai departe…

 

Consumul redus de carbohidrati seara te ajuta sa slabestiCe nu fac oamenii pentru a slabi si a arata mai bine? Se vehicula demult ideea ca poti sa slabesti daca nu mananci seara. Mai nou exista si o regula noua „fara carbohidrati dupa ora 17”.

Ideea taierii carbohidratilor (strategia se refera cu adevarat la carbohidratii din orez, paine, cartofi si paste – nu la carbohidratii sanatosi din fructe si legume) functioneaza pentru ca oamenii o folosesc ca o “regula de alimentatie” – ca “Mananc desert doar o data pe saptamana” sau “Ma asigur ca am proteine la fiecare masa sau gustare”.

Carbohidratii nu ingrasa mai mult seara decat in alta perioada a zilei.

Daca masa ta de pranz continea carbohidrati inainte iar acum nu mai contine, daca renunti la o portie de orez, cartofi copti sau o portie de paste seara sau in orice alt moment al zilei, vei elimina din dieta ta cateva sute de calorii. Asa functioneaza metoda renuntarii la carbohidrati.

Seamana putin cu ideea combinarii alimentelor care sugera ca organismul nostru nu poate digera anumite tipuri de alimente cand sunt consumate impreuna – cum ar fi proteinele si carbohidratii.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

2012

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .