0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici: Wellness.ro > Distribuitor Herbalife Romania
 
Livrare gratuita prin posta sau curier pentru comenzi mai mari de 150 lei!
Alege produsele potrivite pentru tine:

Wellness.ro

Distribuitor Herbalife Romania

 
Wellness.ro - Distribuitor Herbalife Romania, este operat de Diana si Adi Malai  cu o experienta de 18 ani in Herbalife, prin intermediul Intreprinderii Familiare Diana Malai CUI 26533031, cu sediul in Romania, loc. Brasov, str. Avram Iancu nr. 48A, sc.B, ap.16, cont bancar RO92 MIRO 0000 3084 7318 0101 deschis la Banca Procredit.

Produsele Herbalife pot fi livrate in Bucuresti in 24-48 de ore de la data comenzii.

Site-ul Wellness.ro este dedicat persoanelor care doresc sa-si imbunatateasca nutritia, care doresc sa devina mai sanatoase, sa slabeasca, sa invete sa mentina rezultatele si sa se simta bine pe termen lung.

Distribuitor Herbalife RomaniaCu siguranta, meriti sa arati bine si sa te simti bine intotdeauna!

Dorim sa multumim clientilor nostri loiali si sa va asiguram ca veti beneficia si in continuare de Cele Mai Bune Servicii si Livrare Rapida.

Cumpara cu absoluta incredere, noi iti vom depasi toate asteptarile.

Impreuna cu produsele vei primi reviste si pliante, vei avea acces la pagini speciale de internet cu informatii despre modul de consum si recomandari pentru alimentatie. In timp ce vei consuma produsele, vom  comunica  prin telefon, e-mail, etc. pentru a-ti oferi recomandari. Aceste recomandari te vor ajuta sa slabesti, sa-ti schimbi obiceiurile alimentare, sa inveti sa-ti controlezi greutatea, sa te simti bine intotdeauna si sa nu te mai ingrasi niciodata.

O nutritie buna este secretul unei vieti lungi si sanatoase. Produsele Herbalife te ajuta sa te simti si sa arati mai bine.

Dupa ce vei face comanda de produse Herbalife te vom contacta rapid.

Vezi Wellness.ro pe harta.

Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Distribuitor Herbalife Romania

 
Activitatea acestui site se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright 1996 - 2016 Wellness.ro ANPC: www.anpc.gov.ro