CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Care este cea mai buna dieta pentru mine?

 

Care este cea mai buna dieta pentru mine?Cea mai buna dieta este aceea care functioneaza cel mai bine in conformitate cu stilul tau de viata, bugetul pe care il ai, preferintele alimentare si efortul pe care esti dispusa sa il depui.

O anumita dieta nu functioneaza in cazul tuturor
Facand un rezumat, ajungem la concluzia ca o anumita dieta nu se potriveste in cazul tuturor. Trebuie sa tinem cont nu numai de ceea ce unei persoane ii place sa manance ci trebuie sa stim si cum decurge o zi normala din viata acelei persoane, daca ii place sa gateasca sau nu, daca pretul alimentelor reprezinta o problema, la ce ora face exercitii fizice, cat de des iese in oras la masa (si unde) – sunt foarte multi factori de care trebuie sa tinem cont, pentru ca suentem diferiti.

Ar trebui sa faci multe schimbari deodata?
Unii oameni prefera o abordare destul de stricta – de multe ori acestia au ales sa faca mai multe schimbari majore deodata. Multi dintre clientii nostri au decis ca in mod simultan sa incerce sa piarda in greutate, sa inceapa un program de exercitii fizice si sa renunte la tigari. Sunt multe schimbari dar este posibil sa functioneze. Poate este vorba de stersul cu buretele a obiceiurilor mai putin bune pentru a o lua de la inceput – de exemplu, atitudinea “azi este prima zi din tot restul vietii tale”. Uneori, cand te concentrezi sa duci la bun sfarsit un lucru, il consolidezi prin celelalte lucruri pe care le faci – spre exemplu: “(Ma duc sa fac sport. Nu are sens sa continui sa fumez)”.

Atunci cand nu reusesti sa schimbi tot ce iti propui, in mod normal e pentru ca procesul devine coplesitor – sunt prea multe schimbari si adaptari de facut. Apoi, oamenii tind sa renunte, inainte de a-si indeplini scopul.

Sau ar trebui sa iei lucrurile incet?
Pe cealalta parte sunt cei care adopta o atitudine precauta. Ei vor face cateva schimbari pentru a se pune pe calea cea buna, vor integra foarte bine aceste schimbari in viata lor de zi cu zi ca apoi sa mai faca cateva schimbari. Incet, in timp, acestia vor acumula o lista impresionanta de modificari ale dietei si ale stilului de viata. Din moment ce si-au acordat timp pentru a se obisnui cu schimbarile, acestia sunt intr-o forma buna pentru a continua.

Stabileste ce functioneaza pentru tine si vei construi o dieta si un stil de viata sanatos
Ideea este urmatoarea – sunt multe cai care duc in acelasi punct. Unele sunt scurte si directe, altele au serpentine – si niciuna dintre aceste cai nu este in mod necesar mai buna decat cealalta.

Privind problema dintr-un unghi realist, gandeste-te la ceea ce poti sa faci. Daca urasti sa gatesti sau pur si simplu nu ai bani, nu are sens sa alegi o dieta care se bazeaza pe mancare gatita. Daca nu iti amintesti cand ai mancat ultima data un fruct sau o leguma, este realistic sa credem ca vei incepe sa mananci aproape instantameu 7 portii pe zi? Probabil ca nu.

Aminteste-ti asta: Modul in care alegi sa mananci, timpul pe care il acorzi miscarii si sportului, stilul de viata pe care alegi sa il ai, toate acestea sunt deciziile tale. Trebuie sa accepti faptul ca rezultatele vor fi o reflexie a efortului pe care l-ai depus. Cu cat lucrezi mai mult cu atat mai bune sunt rezultatele. Cea mai buna dieta nu este aceea pe care altii ti-o recomanda – cea mai buna dieta este cea care functioneaza pentru tine.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Care este cea mai buna dieta pentru mine? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Care este cea mai buna dieta pentru mine?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .