CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sport

Ce mancam inainte de antrenament

 

ce mancam iniante de antrenament

Deoarece carbohidratii sunt atat de importanti pentru motorul organismului, ceea ce consumi inainte de antrenament trebuie sa aiba un continut relativ ridicat de carbohidrati. Proteinele sunt, de asemenea, bune. Acestea vor incetini digestia – suficient pentru a permite carbohidratilor sa intre in sange putin mai lent si mai consistent. Nu vrei sa mananci grasimi chiar inainte de a iesi afara, la antrenament – acestea pot incetini prea mult digestia si dau senzatia neplacuta de plin. Pastreaza produsele alimentare cu continut ridicat de fibre pentru a le consuma dupa antrenament, deoarece acestea, de asemenea, au nevoie de o perioada de timp pentru a actiona.

Ce alimente sa consumi

Referitor la alimentele specifice servite inainte de un antrenament, nu exista reguli stricte si rapide. Un smoothie produs din fructe, lapte si praf de proteine functioneaza bine daca vei face antrenamentul imediat dupa ce ai mancat. Un sandwich de curcan sau de pui si un castron de supa la pranz, va fi destul de bine digerat daca mergi la o alergare in mijlocul dupa-amiezii. Daca te antrenezi dimineata, dar nu iti plac alimentele de mic dejun atunci mananca ce iti place. Majoritatea oamenilor nu vad nimic ,,gresit” cand mananca un castron de cereale la cina, atunci de ce ar fi gresit sa mananci ce ti-a ramas de la cina, la micul-dejun?

Cand ar trebui sa mananci inainte de antrenament

Exista reguli specific pentru sincronizarea meselor, dar in realitate trebuie sa aplici cee ce te face sa te simti bine. Unii oameni pot manca de obicei inainte de antrenament, in timp ce altii prefera o incarcare mai usoara in stomac. In general vorbind, cu cat este nevoie de mai mult timp pentru a digera masa, inainte de a incepe sa faci sport, cu atat mai mare sim ai solida poate fi masa ta . Daca te vei antrena la o ora de dupa masa, atunci vei dori o masa mica, semi-solida sau lichida. Un smoothie, de exemplu este ceva usor de digerat. Daca vei lucre la mijlocul dupa-amiezii, o masa regulata si bine echilibrata la pranz ar trebui sa iti fie suficienta. Daca ai un antreamnet dificil programat chiar inainte de cina, vei avea nevoie de o gustare usoara la mijlocul dupa-amiezii – un iaurt cu cntinut scazut de grasimi, cu un fruct ar fi suficient.

Cat de mult trebuie sa mananci inainte de antrenament

Unii sportivi vor sa stie exact ce ar trebui sa manance inainte de un antrenament, iar liniile directoare sunt foarte specifice. Majoritatea oamenilor folosesc metoda ,,incercare si eroare” pana isi dau seama care este programul de alimentatie care functioneaza pentru ei. Sportivii de performanta sunt sfatuiti sa manance intre 1 si 4 grame de carbohidrati per kilogram de greutatea corporala cu 1-4  ore inainte de antrenament. Explicatia acestui interval este ca depinde de timpul in care vei face antrenamentul dupa ce ai mancat. Cu cat trebuie sa digeri mai mult, cu atat mai mult poti manca la masa de dinaintea antrenamentului.

Consuma proteine Herbalife pentru a fii in forma la antrenamentul zilnic. In functie de perioada in care iti iei iei mesele zilnice alege sa faci antrenamentul in mod corect. 

Retete inainte si dupa antrenament

Energia din untul de arahide

Ingredinete

2 linguri shake Formula 1 Herbalife Vanilie

1 lingura Pudra Herbalife Proteica Personalizata 

250 ml lapte de migdale

1 lingura unt de arahide

1 banana

Shake dezlantuit

Ingrediente

2 linguri Herbalife Formula 1 Vanilie

1 lingura Fibre Herbalife din mar si ovaz

1 lingura Pudra Proteica Herbalife Personalizata

250ml lapte de migdale neindulcit

Frunze proaspete de menta 

Shake cu pepene si banana

Ingrediente

2 linguri de Herbalife inlocuitor de masa Formula 1 vanilie

250 ml lapte semidegresat

1 lingur Herbalife Fibre din mar si ovaz

2 linguri Herbalife Pudra Proteica Personalizata

 

 

Adauga un comentariu pentru Ce mancam inainte de antrenament 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sport

 Ce mancam inainte de antrenament
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .