CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Poti sa slabesti daca reduci carbohidratii seara?

 

Consumul redus de carbohidrati seara te ajuta sa slabestiCe nu fac oamenii pentru a slabi si a arata mai bine? Se vehicula demult ideea ca poti sa slabesti daca nu mananci seara. Mai nou exista si o regula noua „fara carbohidrati dupa ora 17”.

Ideea taierii carbohidratilor (strategia se refera cu adevarat la carbohidratii din orez, paine, cartofi si paste – nu la carbohidratii sanatosi din fructe si legume) functioneaza pentru ca oamenii o folosesc ca o “regula de alimentatie” – ca “Mananc desert doar o data pe saptamana” sau “Ma asigur ca am proteine la fiecare masa sau gustare”.

Carbohidratii nu ingrasa mai mult seara decat in alta perioada a zilei.

Daca masa ta de pranz continea carbohidrati inainte iar acum nu mai contine, daca renunti la o portie de orez, cartofi copti sau o portie de paste seara sau in orice alt moment al zilei, vei elimina din dieta ta cateva sute de calorii. Asa functioneaza metoda renuntarii la carbohidrati.

Seamana putin cu ideea combinarii alimentelor care sugera ca organismul nostru nu poate digera anumite tipuri de alimente cand sunt consumate impreuna – cum ar fi proteinele si carbohidratii.

Evident, in cazul in care te-ai conforma acestei notiuni, ai taia in mod automat calorii. Nu mai poti manca oua, paine sau fructe dimineata – ai putea manca fie oua, fie fructe, fie paine, dar nu toate trei. Nu a fost nimic magic in legatura cu combinarea alimentelor. Pe orice parte ai analiza-o, pur si simplu ai manca mai putin.

Taierea carbohidratilor din dieta seara ar putea functiona pentru ca masa de seara tinde sa fie cea mai bogata. Asa ca, daca inlocuiesti seara alimentele ce contin amidon, tai mai multe calorii decat ai taia la oricare alta masa a zilei, care in mod normal nu este atat de bogata. Daca inlocuiesti carbohidratii cu, sa zicem, o salata mare, asta te va ajuta sa tai foarte multe calorii.

Combinarea mancarii si scoaterea carbohidratilor din dieta sunt strategii care te pot ajuta sa iti limitezi aportul de calorii. Si ce daca sunt trucuri?  Trucurile te pot ajuta. Daca mananci mai putin cu mana stanga decat cu dreapta sau daca mananci mai putin cand mananci alimente de o singura culoare intr-o zi, nu conteaza, atat timp cat nu depasesti numarul de calorii, ai o dieta echilibrata si iti satisfaci nevoile nutritive.

Tine cont de faptul ca, daca mananci mai mult decat trebuie, in orice moment al zilei, greutatea ta va creste. Regula renuntarii la carbohidrati seara nu functioneaza pentru oamenii care mananca foarte multi carbohidrati in timpul zilei.

 

Etichete:

Un comentariu pentru “Poti sa slabesti daca reduci carbohidratii seara?”  

  1. Mihnea spune:

    Ma bucur ca am ajuns la acest site. 🙂

Adauga un comentariu pentru Poti sa slabesti daca reduci carbohidratii seara? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Poti sa slabesti daca reduci carbohidratii seara?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .