CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife in presa

Obezitatea slabeste imunitatea organismului

 

Obesitatea scade imunitateaObezitatea slabeste imunitatea organismului. Surplusul de greutate te face sa te simti fara energie si fara chef de viata. Obezitatea este cea mai intalnita boala metabolica si uneori se asociaza cu boli cronice severe, diabetul zaharat si bolile cardiovasculare. Este caracterizata printr-un exces de grasime in corp.

Pandemia de COVID-19 a scos in evidenta criza in tratamentul complicatiilor aparute in urma imbolnavirii persoanelor obeze chiar daca sunt tinere. Obezitatea creste riscul complicatiilor sau chiar a decesului la cei infectati cu coronavirus, potrivit unui studiu realizat de Public Health Eengland. Conform afirmatiei medicului britanic Stephen O’Rahilly care conduce MRC Metabolic Diseases Unit la Universitatea Cambridge, nu este nevoie sa devii slab, un fel de Jim slim, chiar si o slabire moderata combinata cu mai multa miscare poate imbunatati sanatatea metabolica si contribuie la reducerea complicatiilor in caz ca te infectezi de COVID-19 –  sursa: Science Magazin articol „Why COVID-19 is more deadly in people with obesity-even if they are young”, autor Meredith Wadman.

Persoanelor obeze le este mai greu sa lupte impotriva infectiilor, iar pentru acest lucru poate fi de vina raspunsul imun slabit, sugereaza un nou studiu al cercetatorilor de la Universitatea Boston.
In experimente efectuate pe soareci infectati cu un microb, cei obezi aveau o abilitate mai scazuta de a lupta impotriva infectiei gingivale decat cei cu o greutate normala, se arata in concluziile studiului. „Ani de zile am avut dificultati in a intelege de ce persoanele obeze au probleme sa scape de o infectie”, a spus dr. Salomon Amar, cercetator la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii Boston. Omul de stiinta a mai spus ca s-a constatat ca aceasta disfunctie din anumite mecanisme, ca rezultat al obezitatii, explica dificultatea vindecarii unei rani. Cercetatorii au descoperit ca in cazul soarecilor obezi era un raspuns imun compromis la respectiva bacterie, ceea ce ii facea mai susceptibili la infectie. Soarecii obezi aveau nivelul celulelor albe, cele care arata imunitatea, mai scazut. Sursa: International Journal of Obesity

Ce poti sa faci pentru a avea grija sa nu iei in greutate pana la a ajunge obez si pentru a te feri de probleme de sanatate? Alege sa tii diete bazate pe plante.

Beneficii pentru sanatate ale dietelor bazate pe plante

Echilibrarea greutatii si a glicemiei

Dietele bazate pe plante joaca un rol benefic in controlul greutatii si a nivelului glicemiei. Dietele pe baza de plante, in comparatie cu cele bazate pe carne, sunt asociate unui risc mai mic de obezitate. Unul din motive este acela ca dietele bazate pe plante sunt de cele mai multe ori bogate in fibre. Datorita fibrelor, perioada de timp in care alimentele se afla in sistemul digestiv creste, si astfel senzatia de satietate dureaza mai mult. In acelasi timp, aceste fibre pot incetini absorbtia altor nutrienti precum zaharurile. Deloc surprinzator, riscul de aparitie a diabetului de tip 2, este mult mai mic la vegetarieni.

Echilibru Proteine si Grasimi

Consumul intr-o cantitate mai mare de proteine vegetale, poate reduce tensiunea arteriala. Aceasta se intampla, deorece sursele din carne contin si alti compusi precum grasimile saturate. Pentru a fi sanatos este important sa reduci aportul de grasimi saturate. In cadrul dietelor bazate pe plante, componenta grasimilor este mult mai echilibrata.

Pentru a-i asigura organismului tau, suficiente grasimi sanatoase alege sa consumi suplimente alimentare din gama de produse Herbalife. Un supliment alimentar benefic pentru inima, vedere, creier, nivelul optim de trigliceride din sange si prevenirea problemelor cardiovasculare este ulei de peste cu acizi grasi Omega 3 Herbalifeline Max.

Colesterolul

Unele alimente sanatoase ce fac parte din dietele bazate pe plante, cum ar fi nucile si leguminoasele, furnizeaza nutrienti care contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale colesterolului din sange si pot pot influienta sanatatea vaselor sanguine. Prin urmare nu este o surpriza ca o alimentatie bazata pe plante este asociata cu un risc mai mic de afectiuni cardiovasculare. Herbalife Yellow este un supliment care te ajuta sa sczi pofta de mancare, regleaza metabolismul lipidic si glucidic.

Cauze si factori care favorizeaza obezitatea

Abuzul alimentar

Este principalul factor extern. Sunt persoane care atunci cand sunt suparate aleg sa manance creazand ca asa se vor consola. Total gresit. Sunt studii facute care arata ca obezitatea are o prima faza, numita ,,dinamica” in care persoana in cauza isi mareste considerabil numarul de calorii si acest fapt duce la ingrasare, urmata de o a doua etapa, denumita ,,statica”, in cursul careia obezitatea nu mai progreseaza, fiind mentinuta cu o ratie calorica relativ moderata.

Predispozitia ereditara

Elementul de mostenire genetica in cauzele obezitatii este adesea controversat sau chiar contestat. Deci nu ar fi vorba despre o mostenire ereditara ci despre o asa-zisa ereditara tinand de obiceiul persoanelor respective de a nu putea stabili un program de viata ordonat si chiar de neputinta de a rezista in fata tentatiilor culinare.

Factori congenitali

Factori congenitali favorizati pot actiona asupra fatului in cursul vietii intrauterne, din cauza abuzului alimentar al mamei. Este foarte important atunci cand esti insarcinata sa nu faci excese la mancare si bauturi carbogazoase. Sunt femei care atunci cand sunt gravide, consuma alimente nesanatoase in proportie mare mergand pe ideea ca acum pot profita sa guste din tot ce nu puteau inainte pentru ca luau in greutate. In toata aceasta situatie poate fi afectat fatul, care se hraneste cu ce mananci tu, de aceea inceraca sa consumi alimente sanatoase si fa-ti poftele intr-un fel moderat. Sunt studii care au aratat ca din cauza unei alimentatii haotice a mamei pe timpul sarcinii, copilul a avut tendinte de ingrasare sau alte probleme.

Sedentarismul

Obezitatea se instaleaza dupa abandonarea practicarii unui sport. Aceasta apare frecvent in cazul celor cu varsta cuprinsa intre 25 si 30 de ani. Este foarte important sa faci sport si miscare pentru a fi mereu intr-o forma buna. In urma unei analize in functie de profesia practicata, sedenatarismul apare mai ales la urmatoarele categorii: 80% profesiuni sedentare; 16,20% muncitori sedentari, 14,30 functionari, 10,48% pensionari.

Daca observi ca ai luat in greutate alege sa consumi suplimente alimentare care sa te ajute la slabit. Nutritia Herbalife iti pune la dispozitie programe de slabire cu  Shake-uri delicioase cu diferite arome, pastile obtinute prin pasarea mai multor plante, pudra proteica bogata in proteine si ceaiuri pe baza de plante. Vei avea rezultate pozitive.  Alege un program de slabire Herbalife Total Plus.

In prezent exista multe riscuri la care oameni sunt expusi daca au kilograme in plus. Cel mai important este sa ai corpul intr-o forma foarte buna, sa mananci echilibrat si sa traiesti activ. Miscarea este vitala. Bea cat mai multa apa pentru o hidratare corespunzatoare. Cu cat consumi mai multa apa, cu atat cureti si organismul de rezidurile depuse zilnic. Te invitam sa citesti aici De ce sa slabesti si care sunt consecintele surplusului de greutate >>

 

Etichete: , ,

Un comentariu pentru “Obezitatea slabeste imunitatea organismului”  

  1. draull spune:

    wellness.ro este, literalmente, cel mai BUN blog despre slabit. Il citesc in fiecare zi. De asemenea, sunt recunoscator ca am gasit metoda care m-a ajutat sa slabesc. Sper ca acest lucru sa-i ajute si pe altii.

Adauga un comentariu pentru Obezitatea slabeste imunitatea organismului 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife in presa

 Obezitatea slabeste imunitatea organismului
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .