CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Stil de viata

Herbalife ofera reteta pentru succes!

 
Herbalife-slabire-Program-Baza-M

Program Slabire de Baza Herbalife

Herbalife ofera reteta pentru succes si sfaturi care te ajuta pe termen lung.

Romanii sunt obisnuiti cu alimente care se consuma usor si repede chiar daca stiu ca nu sunt bune pentru corp. Aceste alimente au din ce in ce mai multe grasimi, calorii,  zahar sau sare si de multe ori sunt lipsite de substantele nutritive esentiale de care are nevoie organismul.

O tema foarte discutata in prezent este despre mancatul pe fond emotional. Cum sa eviti acest lucru?

Exista persoane care daca trec printr-o dezamagire se refugiaza in mancare. Mancatul pe fond emotional nu te ajuta la rezolvarea problemelor, ba din contra daca se intampla prea des acest lucru ajungi sa acumulezi kilograme in plus.

Sfaturi pentru a scapa mancatul pe fond emotional

Mancatul pe fond emotional: se mai intampla

Sunt momente in viata ta cand ajungi sa mananci pe fond emotional. Poate te-ai inveseli cu un castron de inghetata, dupa o zi neobisnuit de grea, sau ai furat cativa cartofi prajiti din farfuria celui mai bun prieten, in timp ce rememorai o intalnire dezastroasa. Atunci cand mancatul pe fond emotional scapa de sub control, cand mancatul devine primul si cel mai des intalnit raspuns la ganduri si sentimente negative, este momentul sa analizezi situatia.

Este vorba de o foame emotionala sau fizica?

Exista cateva semne care te ajuta sa faci diferenta intre mancatul pe fond emotional sau fond de stres si adevarata foame fizica.

1. Mancatul pe fond de stres sau pe fond emotional apare, de obicei brusc. Incepi sa te simti sresat sau tensionat si gata. Ai pofta de nachos. De cealalta parte, foamea fizica tinde sa se manifeste treptat. Incepe sa iti fie foame insa poti astepta, ceea ce iti permite sa faci o alegere inteleapta si sa iti potolesti foamea cu ceva sanatos. Un produs bogat in proteine este, Formula 1 shake inlcuitor de masa Herbalife.

2. De obicei mancatul pe fond se stres te face sa ai pofta de ceva dulce, gras si cu multe calorii – si de cele mai multe ori ai nevoie de ceva anume ( nu doar, “ciocolata, ci o felie de tort cu 3 randuri de ciocolata”). Daca ai pofta de ceva dulce alege sa mananci un Baton Proteic Nutritiv Herbalife.

3. Cand foamea fizica este satisfacuta si stomacul este plin, acesta este un semn ca ti-a ajuns si ai tendinta sa te opresti din mancat. Insa atunci cand emotiile sunt factorul determinant, este usor sa ignori ce spune stomacul.

4. Este posibil ca mancatul pe fond de stres sa iti schimbe starea de spirit pe moment, iar la scurt timp apar sentimentele de rusine si de vina. Pe de alta parte, atunci cand termini o masa care ti-a satisfacut foamea fizica , de obicei nu te simti vinovata pentru ca ai mancat.

Sfaturi pentru gestionarea comportamentului ce determina mancatul pe fond emotional

1. Fa-ti un jurnal

Un jurnal alimentar chiar te poate ajuta sa descoperi ce anume declanseaza mancatul pe fond de stres. De fiecare data cand simti nevoia sa mananci, noteaza cat de foame iti este, pe o scala de la 1 la 10 ( 1 – lesin de foame; 10 = ma simt atat de plin incat trebuie sa imi desfac hainele)

2. Asuma-ti sentimentele

Stii ca emotiile declanseaza mancatul pe fond de stres; asa ca de ce sa nu ti le asumi? Este in regula ca uneori sa te simti nervos, singur sau plictisit. Poate sentimentele tale sunt neplacute, dar nu sunt periculoase.

3. Lucreaza la mecanismele tale de gestionare a stresului

Atunci cand apare stresul, intreaba-te ,, Care este cel mai rau lucru care se poate inampla daca nu mananc?”. Da este posibil ca nivelul de stres sa mai creasca putin, insa sentimentul de foame va disparea. Exerseaza tolerarea emotiilor.

4. Gaseste alternative la mancat

Analizeaza-ti sentimentele si gaseste solutii pentru rezolvarea problemelor. Fa o lista cu lucrurile pe care le poti face in loc sa mananci de pofta, ca de exemplu sa te plimbi sa asculti muzica sau sa meditezi.

5. Dezvata-te de obiceiurile proaste

Cei care mananca pe fond emotional isi repeta in mod continuu ideea ca mancarea este cel mai bun mod prin care isi pot gestiona emotiile negative. Si ca toate obiceiurile proaste, mancatul pe fond de stres se produce fara a mai apuca sa te gandesti la el. Asa ca trebuie sa te dezveti de proastele obiceiuri de a lua gustari si sa inveti sa faci altceva in afara de a manca cand ai o zi proasta.

6. Asteapta sa treaca

Cei care mananca pe fond de stres se tem adesea ca pofta se va intensifica daca nu este satisfacuta. Insa atunci cand pun in aplicare tactici de amanare, sunt surprinsi sa observe ca pofta a disparut pur si simplu.

Programele de nutritie Herbalife bogate in proteine ofera solutii pentru o alimentatie sanatoasa, gustoasa, convenabila, plina de nutrienti care ajuta organismul sa obtina forma optima.

Nutritia cu Herbalife ofera reteta pentru succesin controlul greutatii corpului, mentinerea masei musculare.

Obtinesi mentine greutatea normala si sanatoasa, folosind Formula 1  Herbalife si produsele de Nutritie de Baza Herbalife in cadrul unui program sanatos de control al greutatii corporale.

Fa miscare permanent, consuma fructe si legume, bea multe lichide zilnic.

Suplimenteaza-ti stilul de viata sanatos cu produsele Herbalife complementare: gustari sanatoase, bauturi calde si reci.

Consulta-te permanent cu consultantul tau personal Herbalife.

Pentru mai multe detalii despre o nutritie sanatoasa si sfaturi despre slabire intra pe www.wellness.ro .

 

Etichete: , , ,

Adauga un comentariu pentru Herbalife ofera reteta pentru succes! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Herbalife ofera reteta pentru succes!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .