CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2014

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for 2014

 
Proteine pentru masa musculara

Proteine pentru masa musculara

Herbalife a lansat de curand noua gama de produse Herbalife 24 destinate sportivilor sau atletilor, pe baza de proteine din lapte de cea mai inalta calitate.

Pe 9 decembrie 2014, Herbalife a castigat premiul revistei Men’s Health, pentru compania cu cea mai mare implicare in sport, in cadrul categoriei „Business” pentru promovarea unui stil de viata sanatos si implicarea activa in sustinerea sportului.

Aflata la a sasea editie, gala Men’s Health Men of the Year reuneste in fiecare an personalitati publice pentru a sarbatori cei mai de succes barbati din Romania, adevarate modele de viata pentru cititorii revistei Men’s Health.

Prezent in cadrul evenimentului, Liviu Irimia, director de marketing si vanzari Herbalife, a primit premiul de la doamna Monica Iagar, campioana la atletism, pentru implicarea sustinuta in promovarea sanatatii si a sportului romanesc.

Herbalife a sponsorizat si sportivi din Romania, printre care Anca Bucur (Miss Fitness Univers 2013) si Ciprian Balanescu (campion national la triatlon).

Despre Herbalife 24

Citeste mai departe…

 

Oriunde va uitati in acest sezon friguros de iarna ajungeti sa credeti ca totul este un sabotaj impotriva dietei pe care vreti sa o tineti. Este luna sarbatorilor si cu acesata ocazie se organizeaza multe petreceri si se prepara diferite feluri de mancare. Dar de fapt cele mai comune feluri de mancare pe care le consumati iarna sunt de ajutor pentru dieta. Vreti sa stiti care? Aflati care ar fi sase din alimentele pe care le puteti consuma in anotimpul iernii.

1. Carnea de curcan

curcanDaca mancati piept de curcan nu va ingrasati. Carnea de curcan arde grasimile din organism, ajuta la tonifierea masei musculare si este satioasa. Este saraca in grasimi dar bogata in vitamine cum ar fi B6, B12, niacina, riboflavina, precum si in minerale esentiale organismului, fier, zinc, seleniu si fosfor. Fierul din carne este important pentru producerea hemoglobinei din sange. Seleniul incetineste imbatranirea si contribuie la rezistenta organismului la boli si inflamatii. Seleniul contrubuie la regenerarea muschiului cardiac si functionarea lui ritmica. Carnea de curcan este o sursa importanta de aminoacizi esentiali, de care corpul are mare nevoie pentru ca nu ii poate produce singur.

 
 

2. Cartoful dulce

Cartofcartof dulceul dulce in zilele reci de iarna ar putea fi secretul pentru arderea grasimilor, deoarece in el se gaseste o mare sursa de fibre care va ajuta sa va simtiti satui in timp ce caloriile se ard si deasemenea va pun sistemul digestiv la lucru.

Cartoful dulce contine un hormon care regleaza zaharul din sange. Este indicat sa consumati cartoful dulce fiert sau copt pentru a scadea din greutate. Are o substanta foarte importanta, manganul, care echilibreaza nivelul de glucoza din sange, reface densitatea osoasa si promoveaza actiunea benefica a acizilor grasi. Cartoful dulce este o sursa importanta de vitamina A benefica pentru vedere si pentru piele. Acesta are un continut mare de potasiu, vitaminele B6, fier, cupru si fibre. Cuprul taie senzatia de foame si scade dorinta de a manca dulciuri. Mai mult, cantitatea de vitamina C pe care o contine un cartof dulce reprezinta 25% din cantitatea zilnica recomandata. Consumul acestuia intarzie imbatranirea, protejeaza inima si creste imunitatea.

 

Citeste mai departe…

 

Obezitatea si cancerul

Greutatea in plus sau obezitatea este un factor de risc pentru cateva tipuri de cancer. Desi faptul ca cineva este supraponderal nu cauzeaza neaparat cancer, o greutate sanatoasa este asociata cu un risc mai scazut pentru multe boli.

Sunt disponibile multe resurse pentru a va ajuta sa mentineti o greutate sanatoasa, printre care medici sau nutritionisti.

Discutati cu un consultant wellness despre elaborarea unui plan pentru controlul greutaii.

Mai mult de doua treimi din adulti sunt supraponderal sau obezi. Cand o persoana este supraponderala sau obeza, inseamna ca au un procent prea mare de tesut adipos in organism comparativ cu tesutul fibros sau muscular.

Exista multi factori care ii determina pe oameni sa devina supraponderali sau obezi, inclusiv genetici, hormonali, de mediu, emotionali sau factori sociali.

Oamenii supraponderali sau obezi au un risc mai mare pentru multe afectiuni grave de sanatate, cum ar fi diabetul, hipertensiunea, bolile de inima si mai ales cancerul.

Sa intelegem cresterea in greutate si riscul de cancer

Mai multe studii au explorat de ce fiind supraponderali sau obezi poate creste riscul de cancer. Oamenii care sunt obezi au mai mult tesut gras care poate produce hormoni, cum ar fi insulina sau estrogenul, care pot determina celulele canceroase sa se dezvolte.

Citeste mai departe…

 
miercuri,5 noiembrie, 2014

Noul Xtra-Cal Herbalife:

Xtra-Cal este un supliment alimentar unic, blogat in Calciu,Vitamina D, Cupru, Magneziu si Zinc.

Calciul este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos si a dintilor. Formula noastra speciala include Vitamina D, care contribuie la absorbtia normala a calciului si la mentinerea functiei normale a sistemului muscular.

– O portie zilnica depaseste doza recomandata zilnic de 800mg de calciu,  deci vei fi zilnic in forma
– Contine  Vitamina D3 si magneziu, care ajuta la absorbtia si utilizarea calciului
– Contine oligoelementele mangan, zinc si cupru
– Pentru sanatatea dintilor si a oaselor
– Design nou si atragator

Despre Calciu

99% din calciul corpului uman se regaseste in oase si dinti, restul jucand un rol important pentru neurotransmitatori si sistemul muscular. Calciul ajuta sa mentina densitatea oaselor si sa le faca mai puternice.

Lipsa de calciu poate duce la: probleme cu dantura, crampe musculare, slabirea oaselor si cresterea riscului de fracturi.

Calciul se gaseste in produsele lactate, insa majoritatea sunt de slaba calitate si procesate in mod industrial astfel incat nu mai ofera valoarea nutritiva ca alta data.

Calciul se mai gaseste in broccoli, varza, legume verzi, nuci, seminte de susan sau in soia. Totusi este dificil sa iti iei tot necesarul zilnic de calciu din dieta, de aceea suplimentul de calciu Xtra-Cal de la Herbalife este foarte bine gandit pentru a asigura si absorbtia optima, continand Vitamina D, Zinc si Magneziu.

Sunt 206 oase în corpul uman.

Deci, 206 motive serioase pentru care ai nevoie de calciu!

DISPONIBIL ACUM pe www.wellness.ro .

 
marți,28 octombrie, 2014

Tentatia mancarii

Te gandesti tot timpul la mancare? Exista un motiv foarte bun pentru asta. Mediul tau poate fi intesat cu ispite alimentare la fiecare pas si nu e de mirare ca te gandesti constant la mancare. Simplu spus, mediul alimentar in care multi dintre noi traim este prea facil pentru a manca prea mult.

Cand te gandesti la mediul in care traiesti, locul de munca sau de joaca – probabil nu te gandesti la mancare. Si totusi, cu totii traim intr-un mediu alimentar foarte complex – unul in care ne confruntam cu decizii grele in ce priveste dieta. E un mediu care face intr-adevar dificil de a alege alimente sanatoase – si din ce in ce mai usor de a alege produsele alimentare care nu sunt foarte bune pentru noi.

Citeste mai departe…

 
marți,21 octombrie, 2014

Valoare nutritiva alimente

Cum poti obtine cea mai mare valoare nutritiva din alimente pentru cel mai mic numar de calorii? Alimentele cu densitatea nutrientilor mare ofera cea mai buna nutritie pentru cele mai putine calorii.

De exemplu un morcov ofera tot necesarul de vitamina A pentru o zi, si are doar 25 de calorii. In comparatie cu inghetata care si ea contine vitamina A, ar trebui sa mananci inghetata de 500 de calorii pentru a ajunge la aceeasi doaza de vitamina A dintr-un morcov.

Alt exemplu este portocala si cartofii. Ambele contin vitamina C, dar o singura portocala de 70 de calorii asigura necesarul zilnic de vitamina C, in timp ce pentru acest lucru ar fi nevoie de doua portii mari de cartofi prajiti de 800 de calorii.

Zaharul contine multe calorii, dar nu are vitamine sau minerale, astfel ca valoarea nutritiva este foarte mica, in comparatie cu fructele sau legumele care au putine calorii dar contin o multime de nutrienti.

Citeste mai departe…

 

„De mai bine de 30 de ani, Herbalife a fost pionier in nutritia sanatoasa. Pentru a ne asigura ca avem cele mai bune produse trebuie sa raspundem la aceste intrebari simple:

– Sunt ingredientele din produse bune pentru mine?
– Sunt toate ingredientele mentionate pe eticheta?
– Cunoasteti provenienta acestor ingrediente?

Avand in vedere tot ceea ce se regaseste in produsele Herbalife, atat dumneavostra cat si clientii dvs puteti fi siguri de calitatea, siguranta si beneficiile produselor Herbalife.

Haideti sa privim sub eticheta, ca sa va aratam de ce.

Am investit milioane de dolari in oameni, procese, facilitati si tehnologie, pentru a garanta cea mai buna stiinta si cea mai buna claitate pentru initiativa noastra „De la samanta la consumator.”

Leadership-ul nostru stiintific este creat din experti in nutritie si sanatate din intreaga lume.

Citeste mai departe…

 
luni,6 octombrie, 2014

Ciprian Balanescu

Rezistenta, forta, agilitate

Inoti, pedalezi, alergi. Te iei la tranta cu 51,5 kilometri si iti supui trupul unui efort imens. Ciprian Balanescu, multiplu campion national la triatlon, iti spune care sunt beneficiile unui dintre cele mai populare sporturi de anduranta.

„La sase dimineata sunt in apa. Din bazin ies dupa doua ore.“ Urmeaza alte trei-patru ore de alergari, exercitii si gimnastica, iar Ciprian Balanescu, 29 de ani, termina prima jumatate a zilei. Peste alte cateva ore urmeaza noi antrenamente si astfel, la finalul zilei, corpul lui Ciprian este pregatit pentru cei 1,5 kilometri de inot, 40 de pedalat si alti 10 de alergat. „Odata ce-ai avut contact cu triatlonul, devii dependent”, marturiseste sportivul.

Cauta-ti o motivatie puternica
Pentru el, triatlonul l-a salvat de la o viata in care n-ar mai fi putut face niciodata sport de performanta. Facea atletism de la varsta de 14 ani, dar in 2002, la 18 ani, a cazut cu bicicleta G,cand aveam o viteza mai mare”) si a fost operat la menise si ligamente.

„Nu mai poti face sport niciodata”, i-a spus medicul dupa operatie, dar, la trei zile dupa externare, el mergea deja cu bicicleta. Trei luni mai tarziu, castiga prima medalie la triatlonul din Timisoara.  Citeste mai departe…

 

herbalife-poza

De mai bine de 30 de ani, Herbalife este un deschizator de drumuri, asigurand nutritie de calitate si ajutand milioane de oameni din toata lumea sa duca o viata activa si sanatoasa. Totul incepe cu produsele noastre. Iar dumnevostra si clientii dvs puteti avea incredere in calitatea siguranta si beneficiile produselor de nutritie Herbalife.

Vecepesedintele pentru marketingul de produse, Luigi Gratton, este responsabil pentru determinarea directiilor de strategie al produselor in intreaga lume. El este vocea produselor.

Noi, la Herbalife, credem ca nutritia de calitate este cheia catre o sanatate buna pentru publicul larg. Surplusul de greutate este o problema in extindere in tarile lumii, iar Herbalife ofera produse bogate in nutrienti care pot fi incluse intr-un program de control al greutatii.

Prin creearea produselor de nutritie ca ale noastre putem ajuta oamenii sa obtine echilibrul nutritiv de care au nevoie in fiecare zi. Crearea produselor si instruirea distribuitorilor necesita cei mai buni experti in nutritie si sanatate, iar pentru mine este un privilegiu sa lucrez cu acestia. Citeste mai departe…

 
luni,29 septembrie, 2014

Arderea CaloriilorArderea mai multor calorii poate mari rata metabolica, facandu-te sa slabesti mai repede si mai usor. Rata metabolica este ritmul in care organismul arde calorii. Un corp ce intr-o zi consuma 2500 de calorii si arde tot 2500 isi va pastra greutatea. Un corp care consuma 2500 de calorii pe zi, dar arde doar 2000, va creste in greutate cu aproximativ 500 de grame pe saptamana.

Aceasta explica de ce unii oameni nu se ingrasa nici atunci cand mananca mancare de la fast-food, acestia ard mai multe calorii decat consuma. Poti face multe lucruri ca sa iti accelerezi metabolismul si sa arzi mai multe calorii. Secretul este sa intelegi bine ce factori iti determina rata metabolica si ce poti face ca sa o influentezi.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

2014

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .