CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Stil de viata

Stil de viata si miscare

 

stil_de_viata_si_miscareA face miscare nu presupune neaparat un abonament la o sala de sport. Exista nenumarate modalitati de a creste treptat nivelul de activitate fizica si acestea pot fi integrate in viata de zi cu zi:

– Hidrateaza-te constant consumand cel putin doi litri de apa in fiecare zi. Consumul de apa inainte, in timpul si dupa exercitii fizice este si mai important. Chiar si exercitiile de intensitate redusa necesita o buna hidratare.

– Adopta un stil de viata activ, desfasurand o activitate fizica de intensitate moderata timp de cel putin 30 de minute, de cel putin cinci ori in fiecare saptamana. Poti imparti fiecare jumatate de ora in trei sesiuni de 10 minute. Daca nu reusesti sa ajungi la 30 de minute acum, incepe cu un interval accesibil, apoi mareste-l treptat.

-Alege-ti o forma de exercitii fizice adaptate rutinei tale de zi cu zi. Fa plimbari mai rapide, joaca fotbal cu copiii, du-i la scoala pe jos, nu cu masina, coboara din autobuz cu o statie mai devreme, foloseste scarile etc. Iesi in gradina si smulge buruienile. Sapatul, tunsul ierbii si greblatul iti vor asigura un antrenament neasteptat de eficient.

– Alege-ti activitati pe care le poti face in familie sau cu prietenii, fiindca te vor motiva.

– Odihna si relaxarea sunt esentiale. Stresul poate duce la probleme de sanatate, iar unii cred ca predispune organismul la imbolnaviri. Fa-ti timp sa te relaxezi prin exercitii fizice, alaturi de familie sau prieteni sau prin meditatie. Incearca sa dormi cel putin sapte ore in fiecare noapte pentru a te trezi cu forte proaspete.

– Redu consumul de alcool. Alcoolul contine „calorii goale” care nu aduc niciun beneficiu nutritional.

– Lasa-te de fumat.

 

Etichete: , ,

Adauga un comentariu pentru Stil de viata si miscare 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Stil de viata

 Stil de viata si miscare
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .