CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2012

>

iunie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for iunie, 2012

 

Herbal AloeIn vara asta, Herbalife ii ofera pielii tale un cadou inspirat din natura!
De-a lungul anilor Herbalife s-a remarcat atat datorita eficientelor programe de slabit sau de mentinere a greutatii, cat si pentru gamele unice de ingrijire inspirate din natura. Astfel, combinand ingredientele naturale cu cele mai recente progrese ale stiintei, expertii companiei au dezvoltat Herbal Aloe, o gama completa care raspunde tuturor nevoilor personale legate de sanatate si frumusete.

Cu o formula imbunatatita si disponibila acum intr-un nou ambalaj, aceasta cuprinde sase produse care intaresc firul de par si hidrateaza pielea.

Iti poti transforma rutina zilnica folosind gama Herbal Aloe – sase produse create special pentru a da stralucire intregului corp. Imbogatita cu ingrediente din plante si fara parabeni sau sulfati, este atat de delicata incat poate fi folosita de intreaga familie, in fiecare zi!

Gama Herbal Aloe va asigura o piele curata, hidratata ?i discret parfumata datorita produselor destinate ingrijirii corpului:  Gelul de curatare, Sapunul de baie, Lotiunea pentru maini si corp si Gelul calmant. De asemenea, ajuta si la pastrarea unui par sanatos si stralucitor datorita produselor destinate ingrijirii parului: Samponul si Balsamul pentru intarirea parului.

Citeste mai departe…

 

Mancatul in somn si plimbarile nocturne prin bucatarieSomnul si greutatea: care este legatura dintre cele doua?

A manca si a dormi sunt actiuni exclusive – in general fie dormi, fie mananci. Dar exista persoane care se trezesc in mijlocul noptii pentru a manca. Si nu e vorba de un pahar de lapte sau cativa biscuiti – unii se trezesc si isi pregatesc un sandwish urias, isi incalzesc o portie de mancare sau isi pregatesc o pizza in cuptor.

Exista nenumarate forme in care somnul si greutatea corporala sunt interconectate.

Persoanele care nu dorm suficient tind sa manance mai multe gustari bogate in grasimi si zahar. Cu cat stai treaz mai multe ore, cu atat ai mai mult timp disponibil pentru a manca. Daca nu dormi suficient, vei avea mai putina energie pentru a face exercitii fizice.

In mod sigur, daca te trezesti noaptea pentru a manca, fie ca dormi sau esti treaz, vei adauga calorii la dieta ta zilnica. Daca ii intrebi de ce se trezesc noaptea pentru a manca, ei zic ca nu se intampla ca de fiecare data sa le fie foame. In schimb, multi mananca pentru a adormi mai usor. Este o diferenta subtila, dar foarte importanta pentru ca ne spune ca nu foamea este cea care cauzeaza problema. In schimb, ei au dezvoltat un comportament in lant care conduce de la a manca la a dormi (trezire – lipsa somnului – mancare – somn) – si de fiecare data cand s-au trezit pentru a manca, au intarit ideea ca alimentele ii ajuta sa doarma.

Citeste mai departe…

 

Iti doresti un par minunat si o piele stralucitoare?

NOUA GAMA Herbal Aloe
se lanseaza in curand!




 

IaurtulDaca ai analizat sectiunea cu iaurturi a unui supermarket in ultima perioada, probabil ai obervat ca sunt din ce in ce mai multe produse care scot in evidenta faptul ca contin “culturi active ”.

Bacteriile intestinale „prietenoase” dintre care Acidophillus, bifidobacteriile si alte specii de bacterii clasificate ca probiotice (Lactococcus, Lactobacillus, Leuconostoc, Streptococcus) au un rol important in mentinerea sanatatii florei tubului digestiv, fiind chiar esentiale pentru functionarea intregului organism. Diferitele bacterii populeaza predominant fie flora gastrica sau a intestinului subtire (Acidophillus), fie pe cea a colonului (bifidobacteriile), insa actiunea lor se realizeaza conjugat, pastrand echilibrul florei intestinale.

Probioticele nu numai ca actioneaza asupra bacteriilor patogene dar ajuta si la intarirea sistemului imunitar. Nenumarate studii de cercetare arata ca diferite tipuri de bacterii benefice ajuta la cresterea puterii de lupta a sistemului de aparare al organismului. Probioticele sunt de mare ajutor in tratamentul infectiilor cauzate de virusuri, paraziti sau fungi cum ar fi Candida Albicans, raspunzatoare de producerea stomatitei candidozice.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2012  

iunie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .