CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2013

>

mai

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for mai, 2013

 

mic-dejun-bogat-in-proteine
Un alt motiv de a manca proteine la micul dejun: proteinele intarzie senzatia de foame pastrand senzatia de satisfactie dupa masa, mai mult timp.

Daca esti la curent cu ultimele sfaturi cu privire la diete, probabil poti enumera cateva motive pentru care proteinele sunt atat de importante. Sunt necesare, desigur, pentru a construi si mentine masa musculara si sunt cunoscute pentru faptul ca te mentin satul mult mai mult timp decat grasimile sau carbohidratii; motiv pentru care sugeram oamenilor sa consume surse bogate de proteine la fiecare masa sau gustare.

Ideea este simpla: carbohidratii nu inlatura senzatia de foame pentru mult timp, pe cand mesele bogate in proteine te pot ajuta sa controlezi senzatia de foame de la o masa la alta. Un studiu recent sugereaza ca un mic dejun bogat in proteine nu te ajuta numai sa iti controlezi foamea pana la urmatoarea masa dar reduce si nevoia de a lua gustari nesanatoase.

Citeste mai departe…

 

cum-sa-ai-un-fund-frumos-cum-sa-eviti-exercitiile-plictisitoareVrei sa ai un posterior frumos? Daca simti nevoia unui impuls permite-mi sa te ajut.

Te-ai plictisit sa tot repeti aceleasi exercitii fizice? Sau cauti de fiecare data sa iti faci exercitiile mai interesante? Daca raspunsul tau este da, continua sa citesti pentru ca iti voi impartasi cinci moduri in care poti face un exercitiu fizic eficient sa devina si interesant.

Este important ca exercitiile fizice de rutina sa fie si distractive pentru ca altfel vei cauta scuze sa nu le mai practici. Este important sa te mentii motivat pentru a nu renunta.

Daca nu iti place un anumit exercitiu fizic, cauta o alternativa care sa lucreze aceeasi muschi. Nu iti fa griji daca simti ca nu poti adapta un anumit exercitiu. A deveni creativ te poate ajuta sa iti mentii scopul si te va impiedica sa ai acel sentiment neplacut de “Trebuie sa o iau de la capat”.

Iti doresti un posterior perfect?

Trebuie sa iti soliciti muschiul gluteal pentru a obtine un fund cu aspect natural, ridicat. Exista un exercitiu care se practica inca de inainte ca eu sau tu sa ne nastem. Sunt atat de multe dovezi ale eficientei unei fandari – doar pentru ca este un exercitiu old-school, nu inseamna ca este depasit. Fandarile lucreaza eficient toti muschii din partea inferioara a corpului – mai ales pe cei din partea din spate.

Citeste mai departe…

 

Cum poti folosi scarile in beneficiul tauScarile sunt preferatele mele cand vine vorba de exercitii fizice. Majoritatea oamenilor au acces la scari asa ca te voi ajuta sa incluzi scarile in rutina ta de exercitii fizice pentru a arde grasimea si a-ti imbunatati rezistenta.

Urcatul scarilor face parte din aproape toate planurile de antrenament a unui atlet. Cu siguranta ai tot auzit sau ai vazut atleti urcand sau coborand scari.

Cum sa te antrenezi pe scari, pentru cele mai bune rezultate

Urcatul scarilor are rezultate foarte bune si foarte multe beneficii cum ar fi arderea grasimii, o mai buna circulatie a sangelui, rezistenta, putere mai mare si coordonare.

Daca urcatul scarilor ca exercitiu fizic este o idee noua pentru tine, lasa-ma sa iti explic cum te poti antrena eficient si in siguranta pentru a deveni mai rezistent si pentru a pierde in greutate.

Inainte de a incerca orice exercitiu nou, trebuie sa te intrebi daca este potrivit pentru tine. Fii sensibil, asculta-ti corpul si cunoaste-ti limitele. Siguranta ta este intotdeauna importanta dar in mod special cand urci scari exista riscul sa cazi si sa te accidentezi grav. Nu vei avea beneficii daca vei alerga coborand scarile dar riscul sa te accidentezi ar fi mult mai mare si ar creste si presiunea asupra incheieturilor.

Citeste mai departe…

 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2013  

mai

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .