CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa, Slabire

Slabire – Trucuri rapide

 

cumparaturi-slabire

O alimentatie sanatoasa te ajuta foarte mult la slabire, dar poate uneori nu ai timp si chef sa o respecti. Multe persoane care doresc sa dea jos kilogramele in plus au grija sa se tina de un plan.

De ce sa citesti acest articol? Vei gasi informatii importante care sa te ajute la slabit si cum sa te organizezi corect pentru a avea rezultatele dorite.

Ce vei gasi aici? Vei gasi trucuri rapide care te vor ajuta la slabire si vei putea sa iti faci un plan care sa faca parte din viata ta.

Asigura-te ca esti pe drumul cel bun cand vine vorba slabit si de o alimentatie sanatoasa. Cu siguranta ca fiecare persoana iti doresti sa te simti in forma si sanatos, dar pentru asta trebuie sa urmezi o cale pentru a-ti atinge scopul pentru slabit. A deveni cea mai buna varianta a ta reprezinta un pas important in imbunatatirea increderii in propia ta putere si pentru slabit este bine sa iti stabilesti niste obiective precise.

Pentru slabire, alege sa tii cont de anumiti pasi si vei avea rezultatele dorite.

Mananca corect inainte sa faci sport

Trebuie sa te hranesti inainte de a face miscare – mai ales daca faci antrenamente la prima ora din zi. Daca nu ai prea mult timp sa mananci in prealabil, alimente usor de digerat, sucurile de fructe, supele sau iaurtul, te ajuta foarte mult.

Sportul nu trebuie sa lipseasca in etapa de slabit.

Daca ai la dispozitie cateva ore inainte de a iesi din casa, timp in care sa digeri mancarea, ia o masa care sa contina si carbohidrati: paine integrala, orez brun, paste, fructe si legume pentru a te mentine in foma.

Este foarte important pentru slabit sa iti organizezi mese la ore fixe si sa folosesti suplimente alimentare pentru a-ti atinge scopul. Alege un produs Herbalife pentru a inlocui 1-2 mese pe zi. Shake Formula 1 Herbalife cu o gama larga de arome delicioase. 

Alege corect cand vine vorba de grasimi

Avem nevoie de cantitati mici de grasimi speciale, numite nesaturate in dieta pentru slabire, dar majoritatea dintre noi manacam prea multe. Unele grasimi – ca cele prezente in mod natural in peste, fructe cu coaja lemnoasa, masline si avocado, sunt mai sanatoase decat altele si ajuta foarte mult la slabit. Grasimile sanatoase ofera aroma mancarii asadar adauga avocado sau fructe cu coaja lemnoasa la salatele pe care ti le prepari sau un pic de ulei de masline aromatizant la legumele gatite la abur.

Mananca inainte de a face cumparaturi

Daca faci cumparaturile pe stomacul gol, vei fi ca un copil intr-un magazin de bomboane – totul va arata apetisant. Mananca un baton proteic, un fruct sau o mana de nuci inainte sa iesi pe usa, astfel incat sa nu te afecteze la slabit, tentatiile din magazin. Fa o lista si fa tot posibilul sa te rezumi doar la lista. Alege sa iei alimente care sa iti fie de ajutor la slabire.

Mananca corect dupa ce faci sport

Te ajuta foarte mult sa faci si sport in timpul procesului de slabit. Miscarea si alimentatia sanatoasa te vor ajuta foarte mult. Dupa un antrenament bun, corpul tau ar putea avea un nivel redus de energie, asa ca incearca sa mananci ceva in 30-45 de minute dupa ce ai terminat antrenamentul. Muschii au nevoie de fructe, legume si cereale integrale pentru pentru a-si reface stocul de carbohidrati – si o portie de proteine pentru a-i ajuta sa se recupereze. Sportul si alimentatia corecta te ajuta la slabire foarte mult.

Mananca corect cand iesi in oras

Mancatul in oras a devenit un obicei. Inainte mersul la un restaurant era pentru ocaziile speciale. Nu ceda tentatiei de a te rasfata atunci cand iesi in oras. Daca incerci sa reduci caloriile, imparte un aperitiv cu o persoana care te sustine in etapa de slabire si suplimentar comanda o salata. Sau, sari peste garniturile pline de amidon si dubleaza portia de legume.

Mananca corect seara

O multime de oameni mananca usor sau sar peste mese in timpul zilei, doar pentru a manca cantitati uriase de calorii intre cina si culcare. Este un lucru care nu te ajuta in slabire. Atunci cand mananci cea mai consistenta masa seara, creierul si muschii nu primesc combustibilul de care au nevoie pentru activitatile fizice si mentale zilnice. In schimb distribuie caloriile in mod egal la mese si gustari. Daca gustarea dupa cina inseamna kilograme in plus, incearca sa te speli pe dinti chiar dupa cina – este una dintre cele mai bune modalitati de a semnala ca ai terminat de mancat in ziua respectiva. Ai grija intotdeauna sa mananaci alimente si sa consumi suplimente care sa iti fie de folos la slabire.

Mananca corect cand te trezesti

Nu trebuie sa mananci imediat dupa ce te-ai trezit, dar masa de dimineata este foarte importanta. Cei care mananca micul dejun in mod regulat, sunt mai in masura sa isi controleze greutatea, in timp ce persoanele care sar peste micul dejun sun predispuse sa compenseze si sa manance mai mult la masa de pranz.

Intre 15% si 25% trebuie sa fie cantitatea de calorii pe care micul dejun trebuie sa o contina. Aportul caloric de la micul dejun poate favoriza reactiile metabolice si hormonale, astfel incat in consecinta, sa scada numarul de calorii totale pe care o persoana le consuma in restul zilei. Ajuta foarte mult asupra unui control mai bun asupra hormonilor care regleaza foamea. Daca micul dejun este unul pe fuga alege sa bei 2 pahare de apa pe stomacul gol. Apa te ajuta la slabire.

Daca nu poti manca mult dimineata, incearca un castron de terci de ovaz cu putina pulbere de proteine, cateva fructe proaspte cu o lingura de branza de vaci, un iaurt sau un shake de proteine obtinut din pulbere de proteine, lapte si fructe.

Nu este suficient sa ai doar un produs pentru slabire. Este recomandat un program cu mai multe cutii pentru ca mai multe ingrediente sunt necesare sa lucreze impreuna pentru a avea rezultate bune in etapa de slabire. Asigura-ti un program complex pentru slabire care sa contina, fibre, minerale si proteine. Poti urma pasi urmatori si sa iti iei necesarul pentru organism:

Ofera suficiente minerale, calciu, magneziu si fier pentru regenerarea celulelor. Consuma suplimente cu continut de calciu si minerale, X-tra Cal Herbalife

Cauta plante care te vor ajuta sa asimilezi eficient vitaminele si mineralele din hrana.

Consuma Fibre si Plante Aromate Herbalife, care sa ajute corpul sa absoarba cat mai putine grasimi.

Stapaneste-ti pofta de dulciuri cu plante speciale.

Sportul te ajuta sa arzi grasimile, dar cand nu ai timp si nici chef sa faci sport poti gasi plante care accelereaza metabolismul si sporesc arderile. Tine cont de aceste trucuri rapide pentru a slabi si vei avea rezultatele dorite. 

Vezi aici un exemplu de program de slabire complet >>

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Slabire – Trucuri rapide 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Slabire – Trucuri rapide
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .