CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Scade burta cu Turbo Jet Drink Herbalife

 

Herbalife-turbo-jet-drink

Cu Turbo Jet Drink scapi de burta mai usor. Oamenii isi doresc sa slabeasca intr-un mod cat mai eficient si simplu. Poate te-ai intrebat: cum sa dau burta jos? Bautura Turbo Jet Drink Herbalife te va ajuta sa ajungi la kilogramele dorite si sa dai burta jos. Este o bautura usor de preparat cu ingrediente bogate in fibre, proteine, vitamine, energizante si enzime. Este foarte simplu sa iti prepari o bautura de 2 litri pe care sa o consumi pe parcursul unei zile, te va ajuta sa iti scada burta.

Ce este amestecul Turbo Jet Drink?

Un amestec de produse pentru slabire Herbalife, care ajuta la reducerea starii de foame si ajuta in mod eficient la scaderea in greutate oferind mai multa energie corpului tau.

Herbalife Turbo Drink nu este un medicament miracol, multe persoane sustin ca bautura Turbo Drink are un efect pozitiv asupra starii lor si a scaderii in greutate.

Prepara dimineata 2 litri de Herbalife Turbo Jet Drink si bea din el pe parcursul zilei intre mese. Te va ajuta sa nu iti fie foame intre mese.

Bautura Turbo Jet Drink consumata intre mese te va ajuta sa eviti starile de foame si in acest fel munca depusa pentru a da surplusul de grasime de pe burta nu va fi in zadar.

Cum ajuta Herbalife Turbo Jet Drink la slabire si ce efect are asupra organismului?

Cand vine vorba de ceva dulce cu greu renunti la ideea de a manca ceva gustos si cu multe calorii, tocmai din acest motiv Turbo Drink Herbalife taie pofta de dulce si iti furnizeaza energie continua.

Bautura Herbalife Turbo Jet Drink iti asigura consumul necesar de apa in organism, arderile sunt mai usoare si te va ajuta sa slabesti mai usor.

Datorita fibrelor, vitaminelor si enzimelor Turbo Jet Drink Herbalife, ajuta organismul sa se curete mai usor pe interior si te ajuta sa dai burta jos. Grasimea intraabdominala se topeste.

Drink Mix iti ofera un supliment de proteine pe parcursul zilei ca sa nu iti fie foame. Consumul de proteine usor digerabile, imbunatateste metabolismul pe parcursul zilei in muschi, impiedica pierderea masei musculare. Cu o masa musculara bine definita slabesti mai usor.

Turbo Jet Drink Herbalife se prepara cu apa, Thermojetics Ceai pe baza de plante, Protein Drink Mix, Fibre din mar si ovaz si Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera. Combinatia acestor produse Herbalife, formeaza un mix delicios pe care il poti bea intre mese. Iti vei putea lua doza zilnica de nutrienti, fibre si proteine de care corpul tau are nevoie.

Herbalife Turbo Drink – Mod de preparare:

Intr-o sticla de 2 litri adauga urmatoarele cantitati de produse pentru a-ti prepara bautura delicioasa care sa contina necesarul zilnic de vitamine, proteine si minerale.

Ingrediente:

2 litri de apa

4 linguri de pudra Proteica sau Protein Drink Mix

3 capace de Bautura Concentrata de Herbal Aloe Vera

2 linguri de Fibre din mar si ovaz

Herbalife Turbo Drink – Mod de consum:

Incepe sa bei aproximativ la o ora dupa micul dejun.

Consuma jumatate din continut ( 1 litru) inainte de a manca si cealalta jumtate sa o bei dupa paranz pana la cina.

Nu tine bautura la caldura.

Daca doresti sa faci o pauza, pune continutul ramas la frigider.

Dupa utilizare, spala bine sticla si capacul cu apa fierbinte pentru a elimina orice proteina reziduala.

Ingredientele folosite pentru prepararea acestei bauturii contin multe fibre, vitamine, proteine si minerale.

Aloe Vera

Contine zeci de oligoelemente importante. Ele sustin functiile naturale ale sistemului digestiv. Stimuleaza procesul digestiv si are un efect calamant si de curatare a intestinelor. Bautura Aloe Vera concentrata Herbalife reprezinta o sursa de betacaroten, ofera un aport sporit de calciu, magneziu si potasiu. Are un efect cicatrizant asupra ranilor din interiorul organismului. Prin efectul de regenerare interna accelereaza metabolismul.

Fibrele

Fibrele din mar si ovaz Herbalife ajuta la mentinerea sentimentului de satietate si ajuta la obtinerea celor mai bune rezultate in ceea ce priveste reducerea si controlul greutatii. Fibrele care se gasesc in Turbo Jet Drink ajuta la compensarea lipsei de fibre din dieta. Ajuta la mentinerea unei microflore intestinale optime. Fibrele solubile si insolubile contribuie la mentinerea functiei digestive optime in timpul zilei. Ajuta tranzitul intestinal sa functioneze si sa elimine in mod normal deseurile toxice din organism. Prin impiedicarea lipirii reziduurilor alimentare de peretii intestinelor, fibrele impiedica aparitia inflamatiilor care duc la boli grave.

Ceai instant Herbalife pe baza de plante

Ceaiul pe Baza de Plante Herbalife ,contine 7 ingrediente din plante care sunt importante pentru mentinerea energiei pe tot parcursul zilei. Stimuleaza puterea de munca si ajuta la imbunatatirea metabolismului. Ajuta la cresterea apararii de radicali liberi cu proprietati antioxidante. Ceaiul Herbalife accelereaza metabolismul si arde grasimile abdominale. Vei avea energie si vei arde caloriile. 

Proteinele

Protein Drink Mix Herbalife este ideal sa il folosesti pentru a creste aportul zilnic de proteine. Proteinele sunt elemente fundamentale in viata fiecarei persoane. Aceasta pudra contine vitamine si minerale care contribuie la functionarea normala a metabolismului energetic, zinc si mangan care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.

Bautura Turbo Jet Drink  Herbalife scade burta si te ajuta sa slabesti daca este consumata in mod corect si pe o perioada lunga de timp. 

 

 

Adauga un comentariu pentru Scade burta cu Turbo Jet Drink Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Scade burta cu Turbo Jet Drink Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .