CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Pentru o viata sanatoasa cu Herbalife

Blog Wellness.ro

 

Mamele cu copii mici sunt foarte ocupate. Avand grija de copii nu mai ramane timp pentru ele. In asemenea situatii deseori pranzul unel mame ocupate este reprezentatss_100112504 de cateva inghitituri de paste reci cu branza, ramase nemancate din ziua precedenta sau o bucata de pizza si un pahar cu suc de mere.

A manca sanatos este destul de dificil cand ai copii mici. In acele perioade, este destul de tentant sa manci produse semipreparate pregatite acasa sau la restaurant. Sa stai jos, sa mananci pranzul poate fi considerat un lux in acea perioada. Inlocuindu-ti mesele importante cu snacks-uri sau orice ai la indemana, nu este o solutie. Mamele ocupate recurg deseori pe parcursul zilei, la alimente bogate in zahar pentru a combate oboseala, obicei care are efecte nedorite. Oboseala revine si astfel o ieii de la capat.

Va propunem cateva recomandari pentru mamele ocupate care doresc sa manance sanatos:

1 Pregatiti un shake la micul dejun. Dureaza cateva minute sa adaugi lapte, pudra Formula 1,  pudra proteica, fructe proaspete intr-un blender. Este usor si rapid de pregatit in timp ce copii dorm sau se joaca.

2. Cand aveti timp sa gatiti, gatiti in plus. Atunci cand timpul e o problema, sa aveti la indemana mancare gatita din ziua precedenta. Daca nu aveti o oala pentru gatit, ganditi-va serios sa cumparati una! Puteti pregati mai multe feluri de mancare sanatoasa: supa, legume si carne inabusite etc.

3. Fructele le puteti adauga in shake sau le puteti pregati cu iaurt sau branza taiata.

Daca aveti copii mari si sunt deja adolescenti, faceti tot posibilul sa le impachetati snacks-uri sanatoase pentru pranz. De ce sa nu faceti la fel si pentru dumneavoastra? Pastreati frigiderul plin de felii de branza taiata, iaurt, suc de rosii, legume, fructe si lapte degresat. Pune in camara cereale sanatoase, batoane proteice si biscuiti din cereale integrale ca sa aveti mereu la indemana ceva sanatos sa mancati.

4. Implicati copiii in activitatile din bucatarie. Este o ocazie minunata de a petrece timpul impreuna si de a discuta despre alimentatia sanatoasa.

 

In perioada 8 noiembrie 2010 – 15 ianuarie 2011 platesti cu Card Avantaj si obtii 5% reducere din valoarea comenzii, 5 rate lunare fara dobanda si gratie de o luna! *

Cumperi Herbalife in 5 rate fara dobanda

Exemplu de comanda si plata prin CardAvantaj:
1. Adauga in cosul de cumparaturi produse Herbalife de 500 RON.
2. La finalizarea comenzii pe www.wellness.ro selecteaza modul de plata Card Avantaj.
3. Obtii reducere 5%, platesti 475 lei.
4. Primesti produsele Herbalife in 1-3 zile in functie de tipul de livrare. Consumi produsele Herbalife si te bucuri de rezultate.
5. Platesti  cinci rate lunare de 95 RON.
Ratele se achita fara dobanda!

Cum poti obtine un Card Avantaj
– la orice sucursala Credit Europe Bank.
– Aplica on-line pe www.cardavantaj.ro la sectiunea „Aplica acum”
– Suna la CEBLine apeland numerele 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea) si spuneti ca doriti obtinerea unui card emis de Credit Europe Bank.

Intrebari Curente
Am facut tranzactia online insa cardul meu nu a fost acceptat. De ce?
Verificati daca la primirea Cardului Avantaj ati bifat optiunea de plati pe internet. Daca nu, contactati banca pentru a va acorda permisiunea de a plati pe internet.
Care este limita minima de care pot cumpara?
Nu exista limita minima de cumparaturi.
Care este limita maxima?
Limita maxima este cea aferenta a trei salarii. Va recomandam sa faceti verificarea fondurilor de pe card inainte de a efectua plata la un ATM apartinand CreditEurope Bank sau sunati la serviciul de relatii cu clientii: 0801.000.000 (apelabil din reteaua fixa Romtelecom) sau 0750.000.000 (apelabil din orice retea).

* Aceasta reducere nu se cumuleaza cu alte reduceri.

 
vineri,22 octombrie, 2010

Multi oameni uita sa fie consecventi in lupta de a fi cat mai sanatosi.O hidratare mai buna
Va vom da un pont care va va ajuta sa va mentineti cursul spre un mod de viata mai sanatos. Nu conteaza cat de cald sau rece este in locuinta dumneavoastra sau afara. Este crucial sa va hidratati pentru ca organismul dumneavoastra sa functioneze cum se cuvine. Ce inseamna asta? Asta inseamna ca trebuie sa beti 6-8 pahare de apa in fiecare zi. De ce? Corpul vostru este compus mai mult de 70 % din apa. Asta inseamna ca atat celulele cat si tesutul muscular sunt formate in deosebi din apa.
Poate ca nu vedem pierderile de apa din timpul zilei prin transpiratie sau prin aerul pe care il expiram, dar este vorba de o pierdere mare de apa. Asa ca, amintiti-va sa va hidratati corespunzator, sa dormiti bine, sa faceti sport regulat si mancati sanatos fara a va infometa!

 
joi,14 octombrie, 2010

Sa vorbim despre zahar! Rostind cuvantul “zahar”majoritatea ne imaginam cristaleleAlimente sanatoase legume si fructe albe pe care le avem in bolurile pentru zahar de acasa.
Aceasta este doar o forma de zahar pe care o intalnim in alimentatia (dieta) noastra.  Zaharul granulat mai este cunoscut si sub numele de sucroza, fiind extras din trestia de zahar. Zaharul este prezent si in fructe, fiind cunoscut sub numele de fructoza. O alta categorie de zahar o gasim in lapte, sub numele de lactoza. Asadar, cand consumati un fruct, o leguma sau produse lactate, nu puteti evita consumul zaharului pe care acele alimente il contin.
Toate aceste forme de zahar sunt carbohidrati care ajung in sistemul nostru sangvin sub forma de glucoza, forma de zahar pe care corpul nostru prefera sa o foloseasca pentru energie. Cand zaharul este absorbit, se absorb si nutrientii inclusi in alimente. Dar cand alimentele pe care le consumati nu au vitamine si minerale, cum ar fi dulciurile, se inregistreaza calorii goale, ceea ce duce la cresterea greutatii.
Zaharul are o sumedienie de efecte adverse: contribuie la ingrasare (cresterea in greutate), poate forma carii, duce la anxietate, poate mari colesterolul, poate provoca boli de inima sau diabet. Indicat este sa reduceti cantitatea de zahar din dieta dumneavoastra si sa verificati etichetele produselor pe care le cumparati! Trebuie sa fiti atenti la siropuri, dextroza, valori ridicate ale fructozei, melasa; toate acestea au valori mari de zahar adaugate.
Incercati sa va obtineti zaharul in mod natural! Consumati alimente sanatoase cum ar fi fructele, legumele taiate, cerealele, iaurtul degresat sau branza cu continut scazut de grasimi. Incercati toate aceste alimente pentru a nu recurge la consumul de dulciuri.
Zaharul este o substanta care provoaca dependenta. Ramaneti sanatosi stand departe de zahar!

 

In alimentatia dumneavoastra se regasesc produse tip fast-food? Va amintiti cand ati mancat ultima data un fruct sau legume? Este ziua dumneavoastraAlimentatie sanatoasaplinadegustari intre mese neplanificate sau snaks-uri? Daca va regasiti in cele de mai sus, asta inseamna ca alimentatia dumneavoastra are neaparata nevoie de o schimbare!
Dar de unde sa incepeti?
Persoanele ale caror diete au nevoie de schimbari majore, se simt de obicei coplesite de multitudinea de schimbari pe care trebuie sa le adopte. Aceste schimbari trebuie facute pe rand astfel incat sa observati beneficiile nutritionale ale acestor mici schimbari pe parcursul unei zile.
Incepeti sa puneti in practica acele schimbari cu urmatoarea masa pe care trebuie sa o luati!
1. Inlocuiti sucurile dulci cu apa rece si veti scapa de cel putin 150 calorii din alimentatia dumneavoastra zilnica. Faceti asta timp de o luna si veti scapa de aproape 500 de grame de grasime din corpul dumneavoastra si veti reduce cantitatea de zahar consumata cu 6 cani.
2. Inlocuiti produsele de patiserie cu fructe. Astazi, terminati-va masa cu un fruct in locul produselor de patiserie. Fructele proaspete si dulci sunt pline de fibre si antioxidanti si sunt cu adevarat capabile de a satisface pofta de dulce. Oamenii imi spun mereu ca acest obicei i-a ajutat cu adevarat sa renunte la dulciuri si prajituri.
3. Inlocuiti painea alba cu cea neagra. Un truc cu adevarat usor: incercati sa inlocuti painea alba cu cea neagra cand prajiti paine sau cand preparati sandwish-uri. Aceasta este o metoda simpla de va ridica nivelul de fibre din organism.
4. Mancati intotdeauna dimineata. Daca sunteti genul care sare peste micul dejun, va propunem sa nu mai faceti lucrul asta incepand de maine. Va veti mentine nivelul energiei ridicat pana la pranz. Studiile arata ca celor care mananca dimineata le este mai usor sa isi mentina greutatea la un nivel normal decat cei care sar peste aceasta masa. Daca sunteti pe fuga, incearcati un shake proteic, un baton proteic, un iaurt, un fruct.
5. Consumati produse bogate cu calciu! Beti lapte degresat, mancati branza de vaca, iaurt sau cas proaspat. Calciul este important pentru sanatatea oaselor si ajuta muschii sa se contracte sau sa se relaxeze. Daca suferiti de intoleranta la lactoza, consumati produse derivate din soia cum ar fi lapte de soia, branza sau iaurt.
6. Inlocuiti carnea cu peste. Daca, de obicei, carnea de vita si cea de pui sunt in alimentatia dumneavoastra, incercati sa consumati peste astazi. Pestele contine grasimi sanatoase Omega-3, este bogat in proteine si sarac in calorii. Amestecati somon, ton si avocado pentru a pregati un sandwish sau incercati salata de creveti pentru o masa rapida. Daca nu stiti sa gatiti pestele sau nu va place, nu ezitati sa il comandati la urmatoarea masa pe care o luati la restaurant.

 

Compania Herbalife a anuntat ca a devenit Sponsor Oficial in Nutritie al echipei de fotbal din Argentina  Lanus Argentina Atletico Club.herbalife-sponsor
Acordul este semnat pentru o perioada de un an. Membrii Consiliului Consultativ de Nutritie Herbalife (Herbalife’s Nutrition Advisory Board) vor colabora cu jucatorii pentru a ajuta la educarea lor in domeniul nutritiei sportive.

Compania Herbalife este sponsorul a peste 150 de sportivi, echipe si evenimente sportive in acest an. Este sponsorul unor echipe de fotbal de top si  inclusid FC Barcelona, LA Galaxy, CF Valencia, Schalke04 din Germania, Pumas din Mexic si Santos din Brazilia, precum si American Youth Soccer Organization (AYSO) din SUA. Sursa www.marketwatch.com.

 

Wellness.ro, pe primul loc la categoria Sanatate si Frumusete in cadrul GPeC!

S-au desemnat castigatorii Galei Premiilor eCommerce si nu mare ne-a fost mirarea cand am observat ca ne aflam printre castigatori!

La categoria “SANATATE si FRUMUSETE”, Wellness.ro a dovedit ca insumeaza toate calitatile unui site demn de increderea consumatorilor din mediul online si satisface pe deplin cererea clientilor, clasandu-se astfel pe un bine-meritat loc I .

Am primit astfel marca de incredere GPeC menita sa mareasca increderea consumatorilor in serviciile pe care noi le oferim. Am dovedit de-a lungul timpului ca respectam legislatia in vigoare si am incercat continuu sa aratam ca suntem un magazin online serios, aspecte care ne-au fost recunoscute odata cu primirea atestarii ca suntem un “Magazin Online de Incredere”.

Suntem bucurosi ca am avut ocazia sa va aratam ca respectam bunele practici in comertul electronic si dorim sa va ajutam in continuare sa va imbunatatiti nutritia, sa fiti mai sanatosi, sa slabiti si sa invatati sa va mentineti rezultatele timp indelungat.

 

Multi oameni cred ca o dieta echilibrata le asigura toate vitaminele si mineralele necesare pentru o stare de sanatate buna. In conditii ideale asa se si intampla dar in realitate exista multe motive pentru care ai putea avea nevoie de suplimente de vitamine, pentru a face fata vietii in mediul secolului XX. Luand supliment de vitamine atunci cand este necesar, poate fi o metoda sigura de imbunatatire a surselor dumneavoastra de nutrienti, dar nu inainte de a citi cu atentie instructiunile de pe etichetele produselor.

1. Digestia slaba
Chiar si atunci cand aportul alimentar este bun, digestia ineficienta poate limita absorbtia vitaminelor in organism. Unele cauze comune ale digestiei ineficiente sunt nemestecarea suficienta a alimentelor si graba de a termina cat mai repede de mancat. Ambele duc la marirea particulelor alimentare, cu mult peste dimensiunea normala, prea mari pentru a permite actiunea completa a enzimelor digestive. Persoanele cu lucrari protetice au dificultati in a mesteca la fel de bine ca persoanele cu dintii proprii.

2. Cafeaua fierbinte, ceaiul si condimentele
Consumul permanent de bauturi fierbinti sau consumul excesiv de cafea, ceai, muraturi sau condimente, pot duce la inflamarea tractului digestiv ducand la scaderea secretiei fluidelor digestive si la micsorarea capacitatii de extractie a vitaminelor si a mineralelor din alimente.

3. Alcoolul
Consumul excesiv de alcool dauneaza ficatului si pancreasului, organe vitale digestiei si metabolismului. Acesta poate deteriora, de asemenea, mucoasa tractului intestinal, afectand absorbtia nutrientilor, ducand la malnutritie sub-clinica. Consumul regulat de alcool duce la cresterea nevoii corpului de vitamine din grupa B, in special tiamina, niacina, piridoxina, acid folic si vitaminele B12, A si C, precum si minerale de zinc, magneziu si calciu. Alcoolul afecteaza disponibilitatea, absorbtia si metabolismul nutrientilor.

4. Fumatul
Fumatul irita tractul digestiv si creste cerintele metabolice de vitamina C cu cel putin 30 mg/ tigara fumata, peste cantitata normala ceruta de metabolismul unui nefumator. Vitamina C, prezenta in fructe, oxideaza rapid, odata ce aceste fructe sunt taiate, stoarse, preparate, depozitate in lumina directa a soarelui sau in apropierea unei surse de caldura. Vitamina C este foarte importanta pentru sistemul imunitar.

5. Laxativele
Abuzul de laxative duce la o absorbtie scazuta a vitaminelor si mineralelor din alimente prin accelerarea timpului de tranzit intestinal. Parafina si celelalte uleiuri minerale cresc pierderea de vitamine liposolubile A, E si K. Alte laxative, utilizate in exces, pot duce la pierderi mari de minerale ca potasiu, sodiu si magneziu.

6. Dietele
Dietele bizare care scot din meniul zilnic grupe intregi de alimente pot duce la carente grave de vitamine. Chiar si populara dieta fara grasimi, dusa la extrem, poate duce la un deficit de vitamina A, D si E. Dietele vegetariene, care exclud carnea si alte alimente de origine animala, trebuie sa fie foarte bine planificate pentru a evita deficitul de vitamina B12, care poate duce la anemie.

7. Reincalzirea alimentelor si coacerea
Coacerea continua sau reincalzirea carnii si a legumelor, poate duce la oxidarea si distrugerea vitaminelor sensibile la caldura, cum ar fi vitaminele din grupa B, C si E. Fierband legumele, vitaminele solubile ca cele din grupa B si C, se dizolva in apa, impreuna cu multe alte minerale. Gatitul cu aburi este preferat. Unele vitamine, cum ar fi vitamina B6 poate fi distrusa prin radiatiile microundelor.

8. Produsele alimentare prelucrate
Odata dezghetate, produsele alimentare congelate, bogate in vitamina E, isi reduc considerabil nivelul acestei vitamine. Alimentele bogate in vitamina E expuse la caldura si aer pot rancezi usor. Multe surse de vitamina E, cum ar fi painea si uleiurile, sunt in ziua de azi foarte prelucrate, continutul de vitamina E fiind semnificativ redus sau lipsind in totalitate, ceea ce mareste durata de conservare dar scade nivelul nutrientilor. Vitamina E este un antioxidant care inhiba oxidarea tesuturilor. Alte pierderi de vitamine datorate procesarii alimentelor includ vitamina B1 si C.

9. Fast-food-ul
O dieta bazata pe glucide rafinate cum ar fi zaharul, faina alba si orezul alb, duce la o cerere mai mare de vitamina B necesara procesarii acestor carbohidrati. O dieta dezechilibrata poate duce la stari ca iritabilitatea, letargia si tulburarile de somn.

10. Antibioticele
Unele antibiotice, desi valoroase in lupta impotriva infectiei, ucid bacteriile prietenoase din intestine, care duc, in mod normal, la absorbtia vitaminelor din grupa B, prin peretii intestinali. Astfel de deficiente pot duce la o varietate de stari nervoase. Prin urmare, recomandabil este, sa luati suplimente care contin vitamine din grupa B in cazul in care urmati un tratament de lunga durata pe baza de antibiotice cu spectru larg.

11. Alergiile alimentare
Excluderea unor grupe intregi de alimente din dieta zilnica, ca si in cazul persoanelor alergice la gluten sau lactoza, duc la pierderea unor surse importante de nutrienti cum ar fi tiamina, riboflavina sau calciul.

12. Pierderile de nutrienti
Unele soluri agricole sunt deficitare in oligoelemente. Decenii de agricultura intensiva pot exploata si epuiza solurile, cu exceptia cazului in care, toate elementele nutritive din sol, inclusiv oligoelementele, sunt inlocuite in mod repetat. Asta inseamna ca, culturile de uz alimentar pot fi sarace in nutrienti datorita proastei gestionari a solului. Un sondaj al Guvernului SUA, efectuat pe o perioada de 4 ani, in jurul anilor ’70, arata ca nivelul de minerale esentiale din culturi, a scazut cu pana 68%, in acest interval de timp.

13. Bolile si accidentele
Arsurile duc la o pierdere de proteine si substante nutritive esentiale ca vitaminele si mineralele. Tratarea lor duc la cresterea nevoiei de zinc, vitamina E si alti nutrienti implicati in mecanismul de reparare celulara. Fixarea oaselor rupte poate fi intarziata de o insuficienta de calciu si vitamina C iar locurile afectate de infectii duc la cresterea nevoii de zinc, magneziu, vitamina B5 si B6.

14. Stresul
Chimic, fizic sau emotional, stresul poate creste nevoia organismului de vitaminele B2, B5, B6 si C. Poluarea aerului creste cerintele organismului pentru vitamina E.

15. Sindromul Pre-Menstrual (SPM)
Cercetatorii au demonstrat ca pana la 60% din femei sufera de simptome premenstruale cum ar fi dureri de cap, iritabilitate, balonare, sensibilitatea sanilor, letargie sau depresie. Aceste simptome pot fi reduse cu ajutorul vitaminei B6.

16. Adolescenta
Cresterea rapida din anii adolescentei, in special in cazul fetelor, plaseaza cereri mari de resurse nutritionale pentru a putea face fata cu brio dezvoltarii psihice, biochimice si emotionale din aceasta grupa de varsta. Datele din USA Ten State Nutrition Survey (în 1968-1970, acoperind un total de 24.000 de familii si 86 mii persoane) au aratat ca intre 30-50% din adolescentii cu varsta cuprinsa intre 12-16 ani au avut aportul alimentar cu doua treimi mai scazut decat doza medie zilnica recomandata de vitamina A, C, calciu sau fier.

17. Femeile insarcinate
Sarcina, creaza o cerere mai mare decat media pentru nutrienti, pentru a asigura o crestere sanatoasa a copilului si o nastere confortabila pentru mama. In timpul sarcinii, corpul are nevoie de o mai mare cantitate de nutrienti cum ar fi vitaminele din grupa B, in special B1, B2, B3, B6, acid folic si vitamina B12, A, D, E si minerale de calciu, fier, magneziu, zinc si fosfor.

18. Contraceptivele orale
Contraceptivele orale pot reduce absorbtia acidului folic si cresc nevoia de vitamina B6 si eventual vitamina C, zinc si riboflavina. Aproximativ 22% din femeile australiene in varsta de 15 – 44 ani folosesc aceasta metoda contraceptiva la un moment dat.

19. Persoanele care mananca putin
Unele persoane mananca foarte putin chiar daca nu urmaresc sa slabeasca. Anchetele alimentare din SUA au demonstat ca o femeie isi mentine greutatea daca consuma 1800 calorii / zi, nivel la care dieta acesteia este scazuta in tiamina, calciu si fier.

20. Varsta inaintata
Persoanele in varsta s-au dovedita a avea un aport scazut de vitamine si minerale, in special fier, calciu si zinc. Deficienta de acid folic, este de obicei depistata odata cu deficienta de vitamina C. Persoanele cu varsa intaintata au aportul de fibre destul de scazut. Sunt intalnite si deficiente de riboflavina (B2) si piridoxina (B6) . Posibile cauze include afectarea simturilor gustului si mirosului, reducerea secretiei enzimelor digestive, boli cronice si poate, handicap fizic.

21. Lipsa luminii solare
Invalizii, lucratorii in schimburi, si oamenii ale caror expunere la soare este minima pot suferi datorita cantitatii reduse de vitamina D care este necesara pentru metabolismul calciului , fara de care se ajunge la rahitism si osteoporoza( subtierea oaselor). Lumina ultravioleta stimuleaza formarea vitaminei D la nivelul pielii. Aceasta este blocata de nori, ceata, smog, fum, geamuri, perdele sau haine. Doza maxima de supliment de vitamina D/ zi recomandata, este de 400 U.I.

22. Bio – individualitatea
Fluctuatii notabile au fost observate in cerintele individuale de nutrienti din dozele medii de vitamine si minerale oficial recomandate, in special pentru cei care depun un effort fizic mai ridicat, cum ar fi atletii si muncitorii, luand in calcul greutatea corpului si constructia acestuia.
Aportul de proteine influenteaza nevoia de vitamina B6 si vitamina B1.

23. Rezervele corpului
Desi corpul este capabil sa stocheze rezerve de anumite vitamine cum ar fi vitamina A si E, Registrul Autopsiilor Canadiene arata ca, pana la 30% din populatie au rezerve de vitamina A atat de mici incat pot fi judecati “la risc”. Vitamina A este importanta pentru sanatatea pielii si a mucoaselor ( inclusiv a sinusurilor si a plamanilor) cat si pentru sanatatea ochilor.

24. Atletii
Atletii consuma cantitati foarte mari de mancare si experimenteaza situatii de stres considerabile. Acesti factori afecteaza nevoia lor de vitaminele din grupa B, vitamina C si fier in particular. Testele efectuate pe atletii australieni olimpici si cele facute pe fotbalistii din divizia A, de exemplu, au aratat o gama larga de deficiente de vitamine.

 
luni,9 august, 2010
Afinul (Vaccinium Myrtillus) este un arbust mic, stufos, cu tulpina de culoareAfine verde, lunga de 30-60 cm., cu ramuri anguloase. Infloreste in lunile mai-iunie si este productiv incepand cu sfarsitul lunii iunie si pana la mijlocul lunii august. Fructul, afina – este o baca de culoare albastru inchis sau albastru-brumariu, de forma rotunda, cu diametru de cca. 5-7 mm. Afina este zemoasa, cu suc de culoare violacee si cu gust placut, dulce acrisor.
Se pot consuma atat fructele, cat si frunzele care au proprietati astringente datorita unei substante continute, numita tanin. Au o activitate antibiotica, modificand favorabil flora patogena intestinala. Consumul de afine se recomanda in cazuri de diabet (scade concentratia de zaharuri din sange), guta, entercolita, parazitoze intestinale, infectii urinare, tulburari circulatorii periferice. Frunzele intra in compozitia ceaiurilor dietetice.
Afinele mai sunt folosite pentru prepararea diferitelor prajituri si dulciuri, dar si pentru obtinerea afinatei, o bautura alcoolica apreciata.
Valori nutritionale – 100 g:(57 kcal) – fibre alimentare 2.4g, lipide 0.3g, proteine 0.7g, carbohidrati 14.5g.  De asemenea, sunt bogate in vitamina C, vitamina A, vitamine din complexul B, calciu, magneziu, fier, fosfor.
 
Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu

Herbalife: alimentatia sanatoasa in concediu

Vacantele sunt minunate iar calatoriile se pot devedi a fi chiar distractive. Dar calatorind, va dati peste cap programul obisnuit si sfarsiti prin a lua majoritatea meselor in oras, ceea ce poate duce la probleme serioase de alimentatie.
Cand intrebam oamenii care sunt la dieta cum isi planifica mesele din timpul vacantei ne spun deseori ca urmeaza sa isi ia vacanta si cu dieta propriu-zisa.

Sfatul nostru este este acelasi:  planificati totul si incercati sa va pastrati obiceiurile alimentare chiar si pe perioada vacantei. In acest mod va veti putea intoarce din calatorie  fara surplus de greutate. Snacks-urile pe care le mancati in timp ce calatoriti va pot da senzatia ca timpul trece mai repede iar mancarea de tip fast-food va poate ademeni, dar tineti minte ca atat timp cat sunteti intr-o masina, intr-un avion sau un tren, si petreceti foarte mult timp asezati, nu ardeti prea multe calorii.
Prima regula este sa nu va parasiti casa inainte de a manca ceva. Un bol de cereale sau ceva usor va poate potoli foamea pana la ora pranzului. Daca conduceti, luati-va cateva minute pentru a impacheta cateva sandwich-uri sanatoase si cateva fructe pentru pranz, in acest fel scapati de tentatia de a intra intr-un fastfood ori de cate ori opriti. Impachetati aperitive sanatoase cum ar fi batoanele proteice, fructe, nuci, sau morcovi proaspeti. Asta ar putea functiona si in cazul in care calatoriti cu avionul. Este destul de greu sa gasiti mancare sanatoasa intr-un aeroport asa ca uitati de snack-urile ce le puteti comanda in avion, chiar si de asa-nimitele snack-uri sanatoase care depasesc 600 de calorii. Zborurile intarziate fac si ele parte din experientele unei calatorii. Daca asta se intampla, in loc sa stati si sa asteptati sau sa pierdeti timpul in restaurantele din aeroport, incercati sa va plimbati si sa consumati calorii in timp ce asteptati. Ramaneti hidratati in zilele calduroase de vara si in interiorul avionului. Ar trebui sa beti cate o cana de apa pentru fiecare ora pentrecuta in avion. Dar daca  beti sucuri sau cocktail-uri o sa va alegeti cu cateva sute de calorii in plus asa ca mai bine ramaneti la apa, ice tea sau bauturi pentru sportivi si evitati alcoolul si cofeina.

Daca va cazati la un hotel, intrebati daca dispuneti de mini-bar. Daca da, sa nu luati cheia acestuia de la receptie. Daca nu este disponibil un mini-bar, este perfect! Puteti manca fructe, legume taiate sau iaurt si le puteti pastra in mini-frigider ca apoi sa le mancati ca gustare. Mie mi-ar placea sa adaug si niste lapte proaspat degresat, si cereale ca sa pot manca micul dejun in camera mea, ceea ce ma duce la o ultima idee: sa fiti atenti daca hotelul va pune la dispozitie micul dejun.

Este tentant sa mancati peste masura cand masa este gratis si chiar si cerealele sau iaurtul in cantitati mai mari pot duce la efecte nedorite.

 
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .