CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Celulita: Cum sa scapi de aspectul de coaja de portocala

 

celulita-cum-sa-scapi-de-aspectul-de-coaja-de-portocalaCum sezonul cald este deja aici, teama de a dezvalui anumite parti ale corpului purtand un costum de baie sau pantaloni scurti este foarte mare atat in randul femeilor cat si al barbatilor.

Ce este celulita?

Multi oameni au auzit de “aspectul de coaja de portocala” dar o sa iti explic ce este intr-adevar celulita: este grasime subcutanata. Celulita este cauzata de striurile de tesut conjunctiv care leaga pielea de aponevroza musculara. Aceste striuri strabat hipodermul format din celule adipoase (celule in care se acumuleaza grasimea). Odata cu acumularea adipocitelor, acestea tractioneaza striurile conjunctive si imping pielea. Astfel se creeaza o suprafata neuniforma, denivelata.
Atat femeile cat si barbatii pot dezvolta celulita pe fese, coapse si burta – cu toate ca fenomenul este mai des intalnit in cazul femeilor. Celulita poate aparea indiferent de nivelul de greutate, varsta sau nivelulul de intensitate al exercitiilor fizice. De cele mai multe ori celulita este cauzata de genetica si… ghinion.

Care este cea mai buna cale de a scapa de celulita?

Daca ii intrebi pe majoritatea doctorilor sau citesti rezultatele cercetarilor medicale, vei afla ca nu este posibil sa scapi de celulita definitiv. Un stil de viata sanatos, activ, este cea mai buna atitudine pe care o poti avea pentru a reduce aspectul de celulita. Daca ai un program de exercitii fizice si o doza buna de incredere, poti alunga grijile aduse de celulita. Daca ai celulita nu inseamna ca ai probleme de sanatate sau ca esti supraponderal – inseamna ca nu esti perfect, inseamna ca esti om si ca multi oameni au celulita!

Arma mea secreta impotriva celulitei

Increderea in sine si faptul ca te simti frumoasa indiferent de ce vezi in oglinda este remediul perfect impotriva celulitei. Increderea in sine este atragatoare! Felul in care treci prin viata, postura si atitudinea sunt aspectele pe care ceilalti le vad.

Pentru a te ajuta sa iti cresti increderea in sine incearca sa iti imbunatatesti tonusul muscular al picioarelor si al muscilor gluteali urmand un program de exercitii fizice de rezistenta, combinat cu o nutritie zilnica de calitate. Fiind activ si sanatos te va face sa fii mai pozitiv iar beneficiile interne si externe iti vor creste increderea in propria persoana.

Vezi Produse Anticelulitice aici.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Celulita: Cum sa scapi de aspectul de coaja de portocala 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Celulita: Cum sa scapi de aspectul de coaja de portocala
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .