CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Pastreaza-ti pielea curata: 4 reguli de care trebuie sa tii cont

 

pastreaza-ti-pielea-curata2Pielea curata este esentiala pentru o piele fara probleme. Mai jos ai cateva reguli despre curatarea pielii care te vor ajuta sa arati fresh zi de zi.

Adevarul despre curatarea pielii

1. Pielea curata nu tine cont de gen
Domnilor, asta inseamna ca si voi trebuie sa va curatati pielea. Chiar daca nu folosesti machiaj iar pielea ta pare curata, asta nu inseamna ca nu este acoperita de bacterii si impuritati. Gandeste-te la ce suntem expusi zi de zi – poluare, fum de tigara, gaze de esapament, spray-uri cu aerosoli, iar asta e doar inceputul. Doar pentru ca nu poti vedea mizeria si murdaria la sfarsitul zilei, nu inseamna ca nu e acolo. Trebuie sa o cureti!

2. Este foarte important sa iti cureti pielea inainte de culcare daca vrei sa ai o piele sanatoasa
Uneori esti atat de obosita incat gandul de a te demachia pare o sarcina monumentala. Dar doamnelor, chiar daca trebuie sa va tarati pana la chiuveta pe jumatate adormite, trebuie sa o faceti! Dormind cu machiajul pe fata iti poti bloca porii, lucru care duce la eruptii. Pielea nespalata se transforma in teren propice pentru bacterii care au un efect devastator asupra aspectului general.

3. Chiar daca te-ai spalat seara pe fata nu inseamna ca dimineata nu trebuie sa te mai speli
Doar pentru ca te-ai dus la culcare cu fata proaspat curatata nu inseamna ca poti sa nu te mai speli dimineata. Trebuie sa elimini orice produs aplicat, inclusiv crema de noapte si crema de ochi. Corpul nostru, inclusiv pielea, lucreaza pentru a se repara atunci cand dormim. Pielea poate secreta uleiuri si alte impuritati care trebuie curatate dimineata deoarece pot impiedica produsele zilnice de ingrijire sa actioneze in mod corespunzator.

4. Gaseste demachiantul potrivit tipului tau de piele
Produsele de curatare ofera, de cele mai multe ori, aceleasi beneficii la nivelul pielii: elimina murdaria, uleiurile, bacteriile si machiajul. Demachiantele pot fi formulate pentru a viza diferite probleme ale pielii cum ar fi pielea uscata sau grasa si poate veni sub o varietate destul de mare de mirosuri si texturi. Daca ai tenul gras ar trebui sa folosesti un “gel” demachiant. Pielea uscata are nevoie de un demachiant “lotiune”.

Un demachiant bun va ajuta pielea uscata prin furnizarea unor substante hranitoare sau va ajuta la eliminarea excesului de grasime prin scaderea cantitatii de sebum. (“Sebum” este doar un termen care inseamna ulei). Un demachiant bun nu va compromite bariera de umiditate a pielii tale sau cresterea cantitatii de sebum. Deci, indiferent de cat de tentant ar fi, nu lua un demachiant oarecare de pe raft. Cerceteaza, alege si incearca pana gasesti produsul potrivit tipului tau de piele.

Trateaza-ti bine pielea si cu siguranta aceasta te va rasplati din plin.

 

Adauga un comentariu pentru Pastreaza-ti pielea curata: 4 reguli de care trebuie sa tii cont 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Pastreaza-ti pielea curata: 4 reguli de care trebuie sa tii cont
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .