CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

2014

>

februarie

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

Archive for februarie, 2014

 
marți,25 februarie, 2014

proteina soiaCreste-ti masa musculara cu o nutritie de la Herbalife! Cantitatea de proteine pe care trebuie sa o consumati zilnic depinde de numerosi factori, precum greutatea si masa musculara – nu doar de faptul ca sunteti barbat sau femeie.

Necesarul caloric difera de la persoana la persoana, de ce nu ar fi la fel si in cazul proteinelor? La urma urmei, oamenii au nevoi diferite, iar compozitia lor corporala este extrem de variabila – este evident ca cerintele proteice pot varia, de asemenea, foarte mult.

Lipsa proteinelor din alimentatia ta poate duce la pierderea masei musculare si modificari de aspect ale parului sau pielii.

Prin urmare, este indicat consumul zilnic de proteine! Pentru o portie buna de proteine adauga in shake-ul tau Formula 1, Formula 3 Pudra Proteica Personalizata! Bogata in proteine din soia si zer, ajuta la dezvoltarea masei musculare slabe si la pastrarea sanatatii oaselor.

Cercetarile de ultima ora au revolutionat maniera de abordare a controlului greutatii. Dr. David Heber a aratat importanta deosebita a proteinelor si mai ales necesarul zilnic de care are nevoie corpul fiecarui om, in mod particular, in functie de constitutia sa, de forma corpului sau, de genul de activitate pe care o depune.

Oligoelementele sunt foarte necesare in multe procese biologice, au rol de catalizatori, sunt factori speciali importanti in consolidarea sanatatii. Cu Pudra Proteica Personalizata Herbalife este foarte usor sa avem sub control si sa personalizam aportul proteic.

Click aici pentru comanda

 

Anca Bucur - primul sportiv roman sponsorizat de Herbalife RomaniaAnca Bucur, antrenor si consultant in fitness, este singura romanca dublu medaliata in cadrul concursului mondial de fitness „Miss Fitness Universe:, organizat in Miami, Statele Unite ale Americii. Anca a castigat marele premiu in 2011 cat si in 2013.

Herbalife va colabora cu Anca Bucur pentru a-i dezvolta si optimiza programul personal de nutritie, oferindu-i in acelasi timp o gama completa de nutritie pentru activitatea sa sportiva.

Acest acord face parte din platforma globala a Herbalife axata pe promovarea unui stil de viata sanatos si activ. Anca Bucur se alatura celor peste 100 de alti atleti sponsorizati de Herbalife, printre care si Cristiano Ronaldo.

„Am inceput sa folosesc produsele Herbalife chiar inainte de pregatirea mea pentru Campionatul Mondial de Fitness intitulat „Fitness America” care a avut loc in Las Vegas in noiembrie 2013 iar rezultatele nu au intarziat sa apara. Dupa cum se stie deja, sunt si instructor de aerobic, ceea ce inseamna ca imi petrec foarte multe ore in sala de antrenament.

De aceea pentru mine sunt foarte importante regimul alimentar si suplimentele, care ma ajuta sa fac fata programului incarcat si activ pe care il am zilnic. Produsele Herbalife m-au ajutat mult si am reusit sa ajung la forma pe care o aveam in competitii fara sa ma simt lipsita de energie”, declara Anca Bucur.

 
marți,11 februarie, 2014

Baton-Proteic-Express
O gustare te ajuta sa treci mai usor peste senzatia de foame intre mese. Daca te feresti de gustari cu prea multe zaharuri si calorii goale, alege gustari bogate in proteine. Pentru astfel de momente, tine aproape un Baton Proteic Express, cu 13g de proteine, 8g de fibre si 22 de vitamine si minerale, care te va sprijini in drumul catre atingerea obiectivelor nutritionale. Vezi ce beneficii iti aduce acest baton proteic din gama produselor Herbalife Nutrition. Citeste mai departe…

 
luni,10 februarie, 2014

anuntpromotierosiSupa de Rosii Gourmet Herbalife este bogata in proteine si fibre. Aceasta poate fi servita rece sau calda. Contine de 8 ori mai multe proteine decat supa obisnuita de rosii si este imbogatita cu arome traditionale mediteraneene de busuioc si oregano.

Herbalife a combinat ultimele noutati din domeniul stiintei nutritiei si a dezvoltat o supa nutritiva, calda si savuroasa, pentru o gustare zilnica sanatoasa. Avansata din punct de vedere stiintific, cu fibre din inulina prebiotica, contine licopen ce se regaseste in mod natural in rosii.

Licopenul care, de regula, se gaseste in fructele si legumele de culoare rosie, este o substanta din categoria carotenoizilor, cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante.

O portie contine:
– 104 kcal
– Bogata in proteine si fibre.
– Potrivita pentru vegetarieni.

Atunci cand simtiti nevoia unei gustari intre mesele principale, serviti Supa de Rosii Gourmet si puteti fi mai aproape de aromele traditionale ale rafinatei bucatarii mediteraneene.

Mod de consum:
Supa de Rosii Gourmet poate fi savurata ca o gustare sanatoasa si nutritiva, la orice ora din zi. Amestecati 2½ linguri (32g) cu 200 ml de apa fierbinte sau rece. Atunci cand folositi lingura gradata Herbalife, adaugati 2 cupe mari si 2 cupe mici. Acest produs este destinat a fi folosit ca parte a unei diete echilibrate si variate, in conformitate cu un stil de viata mai sanatos.

Click aici pentru comanda

 

Beneficiile nutritionale ale fructului de mango

Mango este denumit „regele fructelor”. Gustul nemaipomenit al fructului ne poate face sa ignoram complet valorile nutritionale ce le detine. De indata ce vei cunoaste ce beneficii poate avea asupra sanatatii, vei ajunge la concluzia ca este un „super fruct”.

Stiintific, mango este cunoscut sub denumirea de Magrifera Indica si este membru al familiei Anacardiaceae. Caju si fisticul provin din aceeasi familie. India si Pakistanul produc cele mai de calitate fructe de mango si le exporta peste tot in lume.
Exista o mare varietate a acestui fruct, aproximativ 1000, toate fiind diferite ca marime, forma, culoare sau aroma. Alphanso, care creste in India si Sidhuri care creste in Pakistan, sunt doua dintre cele mai cunoscute varietati disponibile. Sezonul fructului de mango incepe in aprilie si dureaza pana in august.
Timp de zeci de ani, fructul de mango a fost folosit si in medicina. O cana de mango, de aproximativ 225 g are 105 calorii. In cana aceasta vei avea o cantitate mare de vitamina C care iti stimuleaza imunitatea, vitamina A care imbunatateste vederea, vitamina B – complex benefic pentru creier, fibre probiotice, cupru – care ajuta la formarea celulelor rosii din sange, potasiu si magneziu.
Ce altceva este depozitat acolo pentru tine? Hai sa aflam!
 
Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

  2014  

februarie

 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .