CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Vitamine

Vitamine pentru femei

 

vitamine-femei

 

Vitaminele pentru femei sunt foarte importante pentru sanatatea fizica si mentala. Vitaminele si mineralele reprezinta micronutrientii cheie necesari pentru o mare parte din reactiile chimice pe care corpul le desfasoara, in fiecare zi. Aproape una din trei persoane consuma suplimente alimentare. Suplimentele sunt luate ca o ,, asigurare de sanatate” pentru stimularea energiei, incetinirea efectelor imbatranirii si reducerea riscului de imbatrainire cornica.

Femeia moderna are foarte multe griji si preocupari. Doreste sa fie zilnic frumoasa si sa faca fata grijilor zilnice in rolul de mama, sotie si fiica. Pentru a avea multa putere de munca si pentru a face fata planurilor zilnice, un supliment de vitamine care sa iti dea vitalitate este Formula 2 pentru femei complex de vitamine si minerale.

De ce este bine sa iei vitamine si de ce uneori este periculos sa iei de capul tau orice vitamine?

O dieta echilibrata iti furnizeaza vitaminele si mineralele esentiale, dar poate fi dificil sa consumi toti nutrientiii necesari doar prin alimentatie. Suplimentele zilnice de vitamine si minerale te pot ajuta sa iti asiguri dozele recomandate zilnic. Ele te ajuta sa ai o mai buna performanta. Este nevoie si de vitamine dar nu in neaparat mai mult este si mai bun. Trebuie sa ai o atentie deosebita atunci cand consumi vitaminele solubile in grasimi precum vitamina A.

Vitaminele indeplinesc functii cheie. Vitamina C construieste imunitatea si tesutul conjuctivit. Comsumata in exces poate duce la formarea de pietre la rinichi. Vitamina A imbunatateste imunitatea si ajuta la crestere. Efectele cronice ale hipervitaminozei A sunt oboseala si stresul. Vitaminele grupului B sunt esentiale pentru energie. Include vitamina B12 care contribuie la functionarea normala a metabolismului energetic. Consumate in exces pot duce la formarea de celule canceroase. Vitamina D intareste oasele.

In timp ce o dieta echilibrata ar trebui sa ofere cota completa de vitamine, nutritionistii sustin ca viata moderna ne lasa deseori epuizati.

Un supliment care sa iti completeze necesarul de vitamine si minerale este Formula 2 Compexul de vitamine si minerale pentru femei.

Vitamine pentru femei – Formula 2 Herbalife complex de vitamine si minerale pentru femei, beneficii:

Suport nutritional general cu 24 de substante nutritive cheie, inclusiv micronutrienti necesari pe care corpul tau nu ii poate produce sau ii produce in cantitate insuficienta.

Adaptat nevoilor individuale ale barbatilor si femeilor pentru a oferi aportul optim de vitamine si minerale de care are nevoie corpul tau.

Ajuta la activitatea hormonala, metabolismul energetic, sanatatea sistemului osos.

Conceput pentru a functiona in combinatie cu aroma ta preferata de shake Formula 1 Herbalife.

Fie ca incluzi in dieta ta zilnica unul sau doua shake-uri de Formula 1 Herbalife, complexul de vitamine si minerale a fost conceput sa furnizeze exact cantitatea de nutrienti de care corpul tau are nevoie.

Daca consumi o data pe zi Shake-ul Formul 1 Herbalife, ia doua pastile de Formula 2 Herbalife pentru femei, iar daca consumi de doua ori pe zi shak-ul Formula 1 Herbalife trebuie sa iei o pastila Formula 2 Herbalife .

De ce este important sa iei un supliment alimentar cu multivitamine, in mod regulat?

Micronutrientii joaca un rol vital in reglarea proceselor in organism care iti pot afecta sanatatea si performanta.

Deoarece multi oameni nu reusesc sa obtina cantitatea recomandata de micronutrienti, un supliment de vitamine pentru femei luat zilnic, ar asigura respectarea necesarului de micronutrienti.

4 beneficii ale consumului de vitamine pentru femei

1. Activitatea hormonala: contine vitamina B6care contribuie la reglarea activitatii hormonale.

2. Metabolismul energetic: include vitamina B12 care contribuie la functionarea normala a metabolismului energetic.

3. Sanatatea sistemului osos: contine calciu care este necesar pentru mentinerea sanatatii sistemului osos.

4. Piele, par si unghii sanatoase: contine zinc care contrinbuie la mentinerea sanatatii pielii, parului si unghiilor.

De ce sa iei Formula 2 Complex de Vitamine si minerale in combinatie cu shake-ul Formula 1?

Shake-ul Formula 1 Herbalife ajuta la hranirea orgnaismului, reprezentand o masa sanatoasa, controlata din punct de vedere caloric, formata din proteine, fibre si pana la 24 de vitamine si minerale. Acum in combinatie cu shake-ul Formula 1, Formula 2 complex de vitamine si minerale iti ofera echilibrul ideal de nutrienti suplimentari care te ajuta sa atingi aportul zilnic optim. Fie ca iei un shake sau doua pe zi, alegand formula 2 vitamine pentru femei si urmand sugestia de consum a shake-ului si tabletelor zilnice, poti avea incredere ca ii vei oferi corpului tau nutrientii de care are nevoie, la valorile potrivite.

De ce este diferit produsul Formula 2 Herbalife pentru femei vitamine si minerale de alte suplimente cu multivitamine?

Specialistii in domeniul nutritiei s-au concentrat asupra eforturilor stiintei si sanatatii, pentru a-ti oferi cele mai bune multivitamine posibile. Lucrand cu unii dintre cei mai mari savanti in domeniul micronutrientilor, dar si cu expertii Herbalife s-a obtinut o formula bazata pe cele mai recente studii internationale.

Pentru a furniza cantitatile optime din cei 24 de nutrienti esentiali, sugestia pentru doza zilnica este de pana la doua tablete – sa nu faci compromisuri in ceea ce priveste sanatatea, in favoarea comoditatii.

Vitaminele pentru femei te vor ajuta foarte mult la sanatate. Completeaza vitaminele din alimente cu suplimentul Formula 2 pentru femei complex de vitamine si minerale.

 

Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu pentru Vitamine pentru femei 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Vitamine

 Vitamine pentru femei
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .