CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Iti mareste televizorul surplusul de greutate?

 

televizorUn articol recent din LA Times purta un titlu care spunea ca privitul la televizor are ca efect cresterea in greutate.
Nici o veste noua – la urma urmei, daca nu faci sprinturi prin sufragerie in timp ce iti urmaresti emisiunea preferata, nu arzi calorii.

Dar nu este insasi televiziunea principala problema, de multe ori luam cu noi gustari in fata televizorului. Pur si simplu, pozitia corpului asezat o perioada mai mare de timp – fie ca stam in fata unui ecran mare sau unul mai mic – conduce la schimbari biochimice in modul in care corpul depoziteaza grasimile si zaharul, schimbari ce au un impact negativ asupra sanatatii.

Noi, oamenii, am fost conceputi pentru a avea un stil de viata activ. Impartasim genetica cu stramosii nostri vanatori-culegatori care petreceau o mare parte din timpul unei zile cautand alimente. Suntem meniti sa fim activi intreaga zi iar biologia noastra este adaptata unui nivel ridicat de activitate fizica. Asa ca, atunci cand comportamentul nostru functioneaza in contradictie, adica lenevim toata ziua, cu modul in care a fost conceput, adica pentru un nivel ridicat de activitate fizica, biologia lucreaza impotriva noastra.

Daca alegi sa iti urmaresti emisiunea preferata de la televizor, nu asocia aceasta activitate cu momentul gustarilor. Daca se poate, instaleaza-ti televizorul astfel incat sa te poti intinde, sa mergi pe banda de alergat sau sa ridici greutati in timp ce urmaresti emisiunea preferata. Daca iti petreci ziua in fata computerului, livreaza mesaje colegilor ce locuiesc in apropiere, in persoana, in loc sa le trimiti mail sau sa ii contactezi telefonic. In timp ce lucrezi, poti incerca deasemenea, sa stai asezata pe o minge pentru stabilitate sau sa mergi intr-un ritm lent pe banda de alergat.

 

Adauga un comentariu pentru Iti mareste televizorul surplusul de greutate? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Iti mareste televizorul surplusul de greutate?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .