CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Nu-ti lasa familia si prietenii sa iti ruineze programul de slabire

 

Nu-ti lasa familia si prietenii sa iti ruineze programul de slabireExista situatii cand familia si prietenii nu te sustin in programul tau de slabire. Simti ca ei incearca sa iti saboteze dieta. De fiecare data cand te intalnesti cu ei, aduc tot felul de bunatati, iar uneori iti zic ca te plac mai mult cand erai mai plinuta!

Nu conteaza ce schimbari incerci sa faci in dieta ta – fie ca vrei sa slabesti, sa scazi nivelul colesterolului sau sa iti tii nivelul zaharului sub control – probabil vei da peste un sabotor de diete pe parcursul acesteia. Poate ca este vorba de sotul sau sotia care iti gateste un pranz bogat in calorii si iti reproseaza: “Trebuie sa mananci ce am gatit pentru ca am gatit pentru tine! ” – sau de colegii de munca care iti admira progresul si te ademenesc: “Te descurci atat de bine cu dieta incat ar trebui sa mananci cu noi la fast-food doar de data asta! ”

Mai sunt si cei care spun ca te placeau mai mult inainte, cu toate acele kilograme in plus. De cele mai multe ori spun asta pentru ca esti din ce in ce mai putin asemanator lor si devii persoana care ei doar spera sa devina.

Exista tot felul de motive pentru care oamenii intervin in eforturile noastre de auto-imbunatatire. Uneori, acestia sunt bine-intentionati – la urma urmei, exista modalitate mai buna de a-i arata unei persoane ca te intereseaza decat oferindu-i mancarea preferata?
Uneori, intervine gelozia, deasemenea. Pe masura ce devii in forma si sanatos, sunt cei din jurul tau care nu se bucura de acelasi succes asa ca reusita ta ii face sa simta ca initiativa lor a esuat.

Un barbat care isi vede perechea in forma, mai subtire dar mai puternica, va incepe sa isi faca griji ca o va pierde si va incerca sa o saboteze. Ii va spune ca ii e dor sa manance inghetata impreuna in fata televizorului sau ca ii e dor de liniile corpului ei.

Cand un cuplu discuta despre problema slabirii ambii inteleg bine ce au de facut si de ce. Partenerul care nu slabeste trebuie sa se angajeze sa ofere suport si sa nu recurga la metode sabotaj. De cele mai multe ori, toata lumea castiga.  Un cuplu ar putea sa gateasca impreuna preparate sanatoase, sa se plimbe prin parc in fiecare seara dupa cina.

Iti trebuie tarie de caracter pentru a devia o parte din incercarile de sabotaj. Poti incerca o abordare subtila – “Da, acele cotlete de porc chiar arata delicios – poate le voi gusta mai tarziu”. Cand aceasta abordare nu are rezultate, trebuie sa fii direct – “ Mama, imi place la nebunie puiul prajit, pe tine te iubesc, dar incerc sa imi tin colesterolul sub control”.

Adu-le la cunostinta colegilor ca esti aceeasi persoana ca si pana acum, ca ti-ar face placere sa ii insotesti la o iesire in oras dar ca ti-ar fi cu adevarat de ajutor daca ti-ar respecta efortul fara sa te ademeneasca cu aripioare picante.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Nu-ti lasa familia si prietenii sa iti ruineze programul de slabire 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Nu-ti lasa familia si prietenii sa iti ruineze programul de slabire
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .