CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Cum mancam sanatos in vacanta

 

Alimentatia sanatoasa in vacantaVacantele sunt minunate si drumul pana la locul dorit poate fi jumatate din distractie, dar calatoriile ne intrerup programul obisnuit si astfel ajungem sa servim majoritatea meselor la restaurante, ceea ce poate duce la o alimentatie scapata de sub control.

Oamenii care sunt intrebati ce vor face in vacanta spun de multe ori ca vor lua o pauza si de la dieta. Totusi, sfatul nostru este sa planuiti inainte si sa incercati sa va respectati programul obisnuit de alimentatie. Astfel, va veti intoarce din calatorie fara prea mult „bagaj in exces”.

Gustarile din timpul calatoriei pot face kilometrii sa treaca mai repede, dar amintiti-va ca indiferent daca va aflati in masina, tren sau avion, cand petreceti multe ore stand jos, nu ardeti prea multe calorii.

Prima regula este sa nu plecati de acasa inainte de a manca ceva. Un bol de cereale va va potoli foamea pana la ora pranzului. Daca va aflati in masina, gasiti timp sa impachetati niste sandviciuri si fructe pentru pranz, pentru ca fast-food-urile sa nu va atraga atunci cand va opriti. Impachetati gustari sanatoase, cum ar fi batoanele proteice, fructele sau nucile. Acest lucru functioneaza si in cazul in care calatoriti cu avionul, pentru ca mancarea sanatoasa poate fi greu de gasit intr-un aeroport. Zborurile la ore tarzii pot fi o parte din vacanta, asa ca in loc sa asteptati sau sa vizitati restaurantul aeroportului, incercati sa ardeti calorii mergand.

Hidratarea este si ea importanta in timpul verii sau in aerul uscat din avion. Ar trebui sa consumati un pahar de lichid pe ora in timp ce calatoriti cu avionul, dar daca alegeti sucuri acidulate sau cocteiluri, veti aduna calorii, asa ca alegeti apa, ceaiul sau bauturile sportive si aveti grija cat alcool si cofeina consumati.

Daca hotelul ales ofera mic dejun, aveti grija. E tentant sa mancam prea mult cand nu platim pentru mancare. Chiar si iaurturile, painea si cerealele pot fi rele cand consumam mai mult de cat ar trebui.

 

Adauga un comentariu pentru Cum mancam sanatos in vacanta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Cum mancam sanatos in vacanta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .