CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa

 

Herbal AloeIn vara asta, Herbalife ii ofera pielii tale un cadou inspirat din natura!
De-a lungul anilor Herbalife s-a remarcat atat datorita eficientelor programe de slabit sau de mentinere a greutatii, cat si pentru gamele unice de ingrijire inspirate din natura. Astfel, combinand ingredientele naturale cu cele mai recente progrese ale stiintei, expertii companiei au dezvoltat Herbal Aloe, o gama completa care raspunde tuturor nevoilor personale legate de sanatate si frumusete.

Cu o formula imbunatatita si disponibila acum intr-un nou ambalaj, aceasta cuprinde sase produse care intaresc firul de par si hidrateaza pielea.

Iti poti transforma rutina zilnica folosind gama Herbal Aloe – sase produse create special pentru a da stralucire intregului corp. Imbogatita cu ingrediente din plante si fara parabeni sau sulfati, este atat de delicata incat poate fi folosita de intreaga familie, in fiecare zi!

Gama Herbal Aloe va asigura o piele curata, hidratata ?i discret parfumata datorita produselor destinate ingrijirii corpului:  Gelul de curatare, Sapunul de baie, Lotiunea pentru maini si corp si Gelul calmant. De asemenea, ajuta si la pastrarea unui par sanatos si stralucitor datorita produselor destinate ingrijirii parului: Samponul si Balsamul pentru intarirea parului.

Ingrediente cheie

Aloe Vera este folosita de mii de ani pentru proprietatile sale antiinflamatoare si medicinale asupra pielii. Gelul bogat de Aloe vera catifeleaza, calmeaza si protejeaza pielea.

Untul de shea se topeste la temperatura pielii, astfel incat intra foarte bine in piele si imbunatateste elasticitatea acesteia, hidratand-o in acelasi timp.

Uleiul de masline este un ulei valoros pentru ingrijirea parului si a pielii, care este folosit de sute de ani in regiunea mediteraneana. Ul

eiul de masline contine o cantitate ridicata de vitamina E cu proprietati antioxidante, care hidrateaza, protejeaza si hraneste.

Sarurile Marine au fost folosite pentru proprietatile lor calmante si relaxante.

Extractul de musetel are proprietati de calmare, protejare si curatire. Este perfect pentru pielea uscata, iritata sau sensibila.

Un parfum captivant creat de: pepenele galben, floarea de lamai, Aloe vera, crinul alb, bambusul si moscul calmant.

Ingrijirea parului

Podoaba capilara reprezinta un atribut esential al frumusetii in zilele noastre, dar, in primul rand, un par frumos inseamna un par sanatos. Herbal Aloe vine in intampinarea dumneavoastra cu doua produse pentru intarirea firului de par: un sampon si un balsam.

Samponul si balsamul pentru intarirea parului reduc ruperea parului cu 90% dupa prima folosire! Acestea repara firul de par din interior spre exterior, oferind o structura mai buna a cuticulelor si facandu-l matasos.

Proteina din grau hidrolizata ajuta la protejarea si repararea parului, iar formula sa deosebita protejeaza culoarea, aceste produse fiind recomandate si pentru parul vopsit.

Ingrijirea corpului – curatarea

Pe perioada verii pielea noastra este mai expusa factorilor externi: soarelui, vantului, apei, agentilor chimici, poluarii etc. Toti acesti factori cumulati creeaza un dezechilibru la nivelul pielii, iar aceasta devine mai uscata, mai aspra si mai sensibila.

Pentru a ne proteja cat mai bine pielea trebuie sa folosim produsele potrivite inca de la primul pas de ingrijire – curatarea. Produsele Herbal Aloe sunt foarte delicate si nu usuca pielea. Nu contin sulfati, ci contin agenti de curatare delicati, proveniti din plante.

Si pentru un surplus de hidratare am ales un amestec de extracte din plante desertice, Aloe Vera, ulei de masline si vitaminele A, C si E. Folositi zilnic gelul de curatare pentru maini si corp, precum si sapunul de baie pentru un rasfat bine meritat al pielii dumneavoastra, care sava invaluie pielea intr-un miros proapat si discret..

Ingrijirea corpului – hidratarea si hranirea

Pentru a ne pastra pielea sanatoasa nu este suficient, insa, sa o curatam. Un alt pas al ingrijirii zilnice il reprezinta hidratarea si hranirea, etape ce ne ajuta sa obtinem acea piele frumoasa si stralucitoare.

Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru, un organ complex, ce trebuie hranit si hidratat pentru a functiona cum trebuie, la fel ca si celelalte organe. De aceea este necesar sa ii oferim o nutritive externa cu produse de calitate.

Va recomandam Lotiunea pentru maini si corp Herbal Aloe care intra repede in piele, facand-o moale si catifelata datorita celor doua ingrediente de baza: Aloe vera si untul de shea. in plus, ofera hidratare de durata, ce tine intreaga zi – dovedita clinic!

Gelul calmant este produsul vedeta pe care nu trebuie sa il ratati deoarece completeaza in mod ideal ingrijirea pielii. Conform denumirii are proprietati incredibile de calmare si catifelare a pielii, reducand senzatia de piele uscata.

Planul tau de sanatate pentru o viata intreaga incepe ASTAZI.

Gama excelenta de produse de nutritie, controlul greutatii si ingrijire corporala Herbalife este sustinuta de servicii personalizate, prietenoase si de o garantie de returnare a banilor in 30 de zile.
Pentru mai multe detalii sunati la 0723508026, 07425057181, 0368-414600 sau adaugati un comentariu in casuta de mai jos.

 

4 comentarii pentru “Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa”  

  1. Music Production Engineering spune:

    Music Production Engineering…

    Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa | Blog Herbalife – Wellness.ro – pentru o viata sanatoasa cu Herbalife…

  2. g c spune:

    Personal, am o parere foarte buna despre aloe vera si produsele din aceasta planta. La mine cam toate produsele sunt pe baza de aloe vera, del de baut, pasta de dinti, crema de maini, pasta de ras. Recomand cu cea mai mare incredere aceste produse

  3. Breeze The Beat Machine Myspace spune:

    Breeze The Beat Machine Myspace…

    Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa | Blog Herbalife – Wellness.ro – pentru o viata sanatoasa cu Herbalife…

  4. g e spune:

    Produsele cu aloe vera protejeaza pielea si de radiatiile solare?

Adauga un comentariu pentru Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Herbal Aloe – cea mai noua gama de nutritie externa
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .