CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

De ce unele persoane nu au curaj sa stea in costum de baie pe plaja

 

De ce unele persoane nu au curaj sa stea in costum de baie pe plajaChiar daca a inceput toamna copertile revistelor inca mai sunt impodobite cu persoane bronzate, cu corpuri tonifiate iar titlurile “striga”: “transforma-ti corpul pentru a te simti bine in bikini!” sau “nu e tarziu sa-ti intri in forma!” Si multora dintre noi le surade ideea de a scapa de colaceii care se ascund sub tricourile largi. Dar cat de multi oameni incearca sa intre in forma? Sau cand isi incearca costumele de baie, cum se simt cand totul atarna? Herbalife a sponsorizat un sondaj in SUA pentru a afla raspunsul la aceste intrebari iar rezultatele au fost surprinzatoare.

La sondaj au participat 1000 de americani, barbati si femei care au raspuns la intrebari despre incercarile lor de a slabi, la intrebari despre exercitiile fizice pe care le fac pentru a intra in forma si despre cum se simt cand imbraca costumul de baie. Marea majoritate – 69 % dintre femei si 76 % dintre barbati – au spus ca nu au depus nici cel mai mic efort sa arate bine vara aceasta.

Pentru ca nu au fost adunate date despre greutate si inaltime in acest sondaj, putem spune totusi ca majoritatea celor intervievati sunt persoane cu kilograme in plus. Cand au fost intrebati cum se simt cand corpul le este in prim plan la piscina sau la bazin, 3,5 % dintre acestia au raspuns “Asa arat si accept ideea”. In ciuda valurilor de caldura mistuitoare vara, mai mult de jumatate au afirmat ca isi pastreaza corpurile acoperite, 36% au spus ca se simt jenati sa fie priviti in costum de baie si 16 % au afirmat ca incearca sa evite sa iasa la piscina pentru ca pur si simplu nu isi doresc sa fie vazuti.

Interesant este ca majoritatea – 61 % – au recunoscut ca desi corpurile lor nu sunt perfecte, se simt confortabil cu felul in care arata. La suprafata, acceptarea, este un lucru bun. Dar atunci cand si statisticile la nivel de tara arata acelasi lucru, ca natiune devenim din ce in ce mai grei, ar putea sugera deasemenea ca punctul nostru de vedere asupra cum arata un corp normal si sanatos, se schimba – in directia gresita. Acest lucru ar putea insemna ca renuntam pur si simplu sa mai luptam cu kilogramele in plus.

Cu atat de multi oameni care prefera sa stea acoperiti evitand piscinele si plajele, o zi de activitate pe plaja sau la piscina este o oportunitate pierduta pentru cei care ar putea folosi-o cu adevarat. Inotul este un minunat antrenament cardio iar rezistenta naturala a apei ajuta la constrirea muschilor. O plimbare sau joggingul in nisipul de pe plaja lucreaza cu adevarat picioarele.

Imagineaza-ti acum ca e inceputul primaverii anului viitor si stai la coada la supermarket citind copertile revistelor. Bine, poate nu poti obtine un corp perfect la timp pentru vara dar cu siguranta nu iti vei petrece vara pe canapea. In loc sa eviti plaja si piscina (sau oglinda) anul viitor, imbraca-te comod, iesi din casa si incepe sa te misti! Desi este mai usor sa te simti confortabil cu corpul pe care il ai, daca ai grija de el cu o dieta potrivita si exercitii fizice, vei arata mult mai bine!

 

Adauga un comentariu pentru De ce unele persoane nu au curaj sa stea in costum de baie pe plaja 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 De ce unele persoane nu au curaj sa stea in costum de baie pe plaja
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .