CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

De ce este necesar sa fii activ si sa faci miscare

 

De ce este necesar sa fii actiivActivitatea fizica regulata are multe beneficii. Te poate scapa de stres, poate contribui la mentinerea greutatii si scade riscul de a dezvolta boli cronice grave. Alte beneficii includ gradul crescut de energie, oase si muschi mai puternici, somn imbunatatit, forma corpului este imbunatatita, iti ofera un impuls pentru bunastarea mintala si iti schimba felul in care privesti viata.
Cateva sfaturi rapide:

  1. Reinnoieste-ti angajamentul fata de un stil de viata sanatos! Gandeste-te sa maresti tipurile de activitati care functioneaza in cazul stilului tau de viata. Fa o obisnuinta din a citi articole si informatii despre fitness, cum ar fi acest articol despre necesitatea de a fi activ. Pune planul tau de fitness in actiune incepand de azi!
  2. Exercitiile aerobice sunt foarte importante pentru sistemul cardiovascular. Exercitiile aerobice sunt definite de miscari repetitive cum ar fi alergatul, inotul sau bicicleta. Exercitiile aerobice pot tonifia muschii. Incorporand aerobicul cu exercitiile de rezistenta, poti forma cel mai bun program de exercitii zilnice.
  3. Stabileste obiective mici, de care te poti agata (cum ar fi sa pierzi 5% din greutatea corporala sau sa faci exercitii fizice de 3 ori / saptamana, etc.). Bea ceai verde (te poate ajuta sa pierzi in greutate). Mananca fructe si legume proaspete in timpul zilei.
  4. Exercitiile de rezistenta sunt importante pentru a avea muschi si oase sanatoase. Exercitiile de rezistenta sunt definite de activitatiDe ce este necesar sa fii actiiv cu rafale scurte de energie, cum ar fi ridicatul greutatilor, diferite jocuri sau chiar diferite activitati casnice. Ai nevoie de ambele tipuri de exercitii, aerobic si de rezistenta, pentru a-ti mentine activitatea corpului la maxim.
  5. Foloseste modalitati simple de a te mentine in forma – nu este obligatoriu sa mergi la sala. Daca ai deveni mai activ in viata de zi cu zi – cum ar fi sa parchezi masina la o distanta mai mare, sa mergi pe jos, sa urci scarile in loc sa urci cu liftul sau chiar sa te deplasezi pana la biroul unui coleg in loc sa ii trimiti un mail – te vor ajuta sa te mentii in forma.
  6. Metabolismul tau nu incetineste pe masura ce inaintezi in varsta. Doar ca oamenii, pe masura ce inainteaza in varsta, fac mai putine exercitii de rezistenta si astfel pierd din masa musculara. Cu cat ai mai mult tesut muscular slab, cu atat mai rapid este si metabolismul si astfel scapi mai usor de kilogramele in plus.
  7. Continua sa faci exercitii fizice si mentine-ti activitatea corpului la cote ridicate in fiecare an si, simultan, iti vei mentine tonusul muscular si metabolismul, si iti vei mari sanseleDe ce este necesar sa fii actiiv de a slabi sanatos.
  8. Cel putin 30 de minute de activitate fizica moderata, de 5 ori pe saptamana, te vor mentine activ fizic. Poti imparti fiecare jumatate de ora in 3 sesiuni a cate 10 minute fiecare. In cazul in care cele 30 de minute iti sunt la indemana acum, poti incepe sa faci exercitii treptat, exercitii pe care le poti dezvolta in timp.
  9. Hidrateaza-ti corpul consumand cel putin 2 litri de apa in fiecare zi. Este foarte important sa bei apa atat inainte, in timpul, cat si dupa ce ai facut exercitii fizice. Chiar si exercitiile de intensitate medie necesita sa fii bine hidratat.
  10. Odihneste-te intre sedintele de exercitii fizice si da-i corpului tau timp sa isi revina dupa efortul depus.
 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru De ce este necesar sa fii activ si sa faci miscare 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 De ce este necesar sa fii activ si sa faci miscare
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .