CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Cum sa faci petreceri cu cele mai sanatoase alimente pentru inima

 
Alimente pentru sanatatea inimiiMajoritatea oamenilor nu au nevoie de un motiv ca sa petreaca, dar in caz ca ai nevoie de un motiv oficial, lunile de primavara nu dezamagesc. De ce sa nu le arati tuturor ca ai o inima de aur preparand o masa delicioasa si sanatoasa pentru inima?

In primul rand, pregateste paine prajita, buna pentru sanatatea ta, cu un pahar de sampanie. Nu numai ca e festiva, dar un pahar de bule este si sanatos pentru inima. Ca si vinul, sampania este bogata in polifenoli – compusi naturali care se gasesc in struguri si ajuta la cresterea fluxului sanguin si la scaderea presiunii sanguine.

In al doilea rand, incepe masa cu o salata colorata. Morcovii portocaliu aprins, spanacul verde profund si rosiile isi datoreaza culoarea carotenoizilor – un grup de pigmenti antioxidanti care ajuta inima inhiband oxidarea colesterolului LDL in sange – un pas cheie in dezvoltarea arterosclerozei.

Nu te opri aici, totusi! Adauga niste avocado in salata ta pentru un bonus – carotenoizii sunt solubili in grasimi, deci grasimile sanatoase din avocado ajuta corpul sa absoarba acesti compusi benefici. Chiar mai bine, adauga niste fasole in salata – fibrele lor solubile in apa ajuta la pastrarea nivelului de colesterol in limite normale.

Pentru felul principal, prepara la gratar niste peste proaspat. Pestele este una dintre cele mai bune surse ale sanatosilor acizi grasi omega-3, careAlimente pentru sanatatea inimii ajuta la pastrarea anumitor grasimi din sange – ca trigliceridele si colesterolul – in limite normale, ceea ce reduce riscul de boli de inima.

Migdalele, nucile si fisticul sunt bogate in substante numite fitosteroli care ajuta la micsorarea nivelului de colesterol. Prajeste usor nucile pentru a aduce la suprafata aroma lor naturala, apoi presoara-le peste salate sau legume.

Nu exista un final mai bun pentru o masa delicioasa decat putina ciocolata. Compusii naturali din ciocolata numiti flavonoide sunt antioxidanti puternici care lupta impotriva pagubelor provocate de radicalii liberi si ajuta la protejarea inimii tale. Cu cat este mai inchisa la culoare (si amaruie), cu atat e mai bine pentru tine, asa ca bucura-te de putina ciocolata neagra in final, sau adauga niste ciocolata amaruie topita peste fructe de padure proaspete. Fructele de padure isi iau minunata culoare din antocianine, pigmenti naturali care se comporta ca antioxidanti deasemenea.

Este o perioada perfecta pentru a include alimente sanatoase pentru inima intr-o masa delicioasa de care tu si persoanele dragi tie va puteti bucura.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Cum sa faci petreceri cu cele mai sanatoase alimente pentru inima 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Cum sa faci petreceri cu cele mai sanatoase alimente pentru inima
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .