CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Apa

Cum slabesti sanatos – darul uimitor al apei

 

Cum sa slabesti sanatosSchimband modul in care bei apa este probabil singura schimbare foarte importanta pe care o poti face cand tii o dieta de slabire. Poti reusi fara ajutorul unor echipamente scumpe, fara carti sau alimente minune, etc. Am adunat de-a lungul anilor sfaturi despre dietele de slabire si despre cum poti fi mai sanatos folosind apa in planul dietei tale.

Bea multa apa. Consumul ridicat de apa iti mentine functiile biologice la un nivel sanatos, si astfel te ajuta sa pierzi in greutate mai repede si mai usor, de exemplu, ajuta la mentinerea sistemul tau endocrin (responsabil pentru balanta hormonilor) la un nivel optim, sistem responsabil de schimbul metabolic de ardere al grasimii pentru schimbul de energie, si buna functionare a ficatului. Consumul de apa ajuta la diminuarea retentiei de apa din corpul tau.

Cata apa ar trebui sa bei zilnic? Unii experti recomanda 2 litri de apa pe zi. Cu toate acestea, consumul de apa ar trebui sa fie echilibrat de cantitatea si tipul de exercitiu fizic pe care il faci si de masa corporala. A hidrata corespunzator sistemul pentru o functionalitate normala, inseamna sa consumi aproximativ 3 litri de apa in fiecare zi. Pentru a pierde rapid in greutate trebuie sa bei apa!

Hidratandu-te, iti reduci dramatic pofta de mancare. Un astfel de obicei conduce la reglarea senzatiei de sete, lucru care te va ajuta sa respecti mai bine programul dietei pe care o urmezi.

Cum slabesti sanatos

Bea un pahar de apa cu 30 minute inainte de mesele principale ale zilei. Acest truc iti va reduce senzatia de foame si astfel vei manca mai putin. Mancand sanatos este de cele mai multe ori cel mai bun plan de a pierde in greutate.

Bea apa in loc sa bei bauturi carbogazoase dietetice. Un studiu al cercetatorilor Centrului de Studiu al Sanatatii al Universitatii din Texas a descoperit ca riscul de a fi supraponderal creste cu 41% pentru fiecare pahar de suc dietetic pe care o persoana il bea. Expertii considera ca apetitul este stimulat de consumul de calorii goale, ca cele din sucurile dietetice. Foarte multi oameni au reusit sa piarda in greutate in mod surprinzator doar eliminand sucurile carbogazoase din alimentatia lor zilnica.

Bea apa pentru a evita extracaloriile. Multi dintre noi pierdem sirul numarului de calorii pe care in consumam odata cu lista acelor bauturi populare bogate in calorii pe care le consumam. Aceasta lista include bauturile usoare, bauturile energizante, alcoolul si toate bauturile inrudite cu cafeaua, existente pe piata. Daca apa este prea monotona pentru tine bea apa cu lamaie sau ceai Thermojetics.

Bea apa pentru o mai buna hidratare. Buna hidratare este balanta intre sare si apa din organismul tau. Un consum redus de apa creste cantitatea de sare din tesuturile tale care este apoi diluata cu apa din sangele tau. Asta cauzeaza retentia de apa si cresterea in greutate, impiedicandu-te sa iti duci la bun sfarsit dieta de pierdere in greutate.

Cum slabesti sanatosBea mai multa apa decat de obicei daca vrei sa pierzi in greutate. Ai grija sa nu consumi mari cantitati de apa chiar inainte de a te apuca de exercitii fizice. Acesta este doar un sfat: nu consuma multa apa inainte de a face exercitii fizice daca nu vrei sa fii nevoita sa “ faci o pauza fortata” in timp ce te plimbi prin cartier.

Bea apa filtrata. Consumand doar apa filtrata poti preveni aspectele negative ale apei disponibile in ziua de azi, cum ar fi continutul ridicat de sodiu.

Ai luat decizia sa pierzi in greutate? Comanda acum produse Herbalife!

 

Adauga un comentariu pentru Cum slabesti sanatos – darul uimitor al apei 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Apa

 Cum slabesti sanatos – darul uimitor al apei
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .