CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Minimalizeaza aspectul celulitei cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice

 

imbunatateste-aspectul-cellulitei-prin-dieta-si-exercitiiDin pacate, celulita afecteaza majoritatea femeilor si este influentata de genetica, hormoni si varsta, toate aceste aspecte fiind in afara controlului nostru. Aceasta conditie, care este mai comuna in cazul femeilor decat al barbatilor este cauzata de depozitele de grasime stranse intre fibrele de colagen atasate de muschi. Celulita nu se limiteaza la femeile supraponderale ci este vizibila chiar si la femeile slabe.

Exista numeroase creme, tratamente, diete si programe de exercitii fizice care sustin ca diminueaza sau imbunatatesc aspectul celulitei, dar putine dintre ecestea au o dovada stintifica care sa le demonstreze eficienta iar femeile cheltuiesc sume considerabile de bani pe tratamente care nu au niciun efect.

Cand vine vorba de dieta si exercitii fizice, nu exista niciun tratament minune pentru celulita. Exista produse care diminueaza aspectul celulitei (Program de Slabire si Eliminare Celulita Herbalife) dar este foarte important sa ai o dieta sanatoasa si sa faci exercitii fizice.

Urmatoarele sfaturi te pot ajuta sa diminuezi aspectul celulitei dar nu reprezinta solutii definitive. Vei observa schimbari ale aspectului pielii dar vei obtine si alte beneficii pentru sanatate, urmandu-le.

Bea mai multa apa!
Daca te mentii hidratata inseamna ca si pielea este bine hidratata, ceea ce duce la imbunatatirea aspectului celulitei. Oamenii care beau mai multa apa tind sa aiba o rata metabolica mai ridicata lucru care duce la arderea mai multor grasimi, chiar la arderea unor grasimi care contribuiesc la aspectul celulitei. Unii sustin ca atunci cand bei mai multa apa elimini mai multe toxinele care cauzeaza celita, dar acest lucru nu a fost demonstrat stintific deocamdata.

Dezvolta-ti muschii!
Sa iti tonifici corpul inlocuind grasimea cu muschi, poate fi o cale buna de a reduce celulita. Celulele muschilor nu sunt asemanatoare cu celulele grasimii si nu creaza aspectul de coaja de portocala. Ridicarea de greutati sau incorporarea antrenamentului de rezistenta in programul zilnic este o cale buna de a imbunatati aspectul general al corpului tau prin minimalizarea aspectului celulitei.

Mananca mai multe grasimi bune!
Acizii grasi nesaturati cum sunt cei care se gasesc in carnea de peste, nuci, oua, soia si uleiul de masline, sunt foarte buni pentru piele. Incluzand aceste mancaruri in dieta ta vei imbunatati aspectul pielii care nu se va mai usca atat de usor si vei reduce aspectul celulitei. Aceste grasimi sunt foarte bune si pentru sanatatea inimii tale si consumate in cantitati moderate mentin o greutate sanatoasa.

Slabeste!
Desi celulita nu este o problema asociata numai cu kilogramele in plus fiind posibil ca o persoana foarte slaba sa o aiba, in unele cazuri, pierderea kilogramelor a dus la imbunatatirea aspectului general al celulitei. Reducand grasimea corporala reduci cantitatea de grasime care este impinsa la suprafata pielii.

Mananca pentru a avea o piele sanatoasa!
Unele alimente ajuta pielea sa aiba un aspect mai sanatos. Se crede ca o dieta bogata in antioxidanti are un efect benefic asupra pielii prevenind celulita. Fructele si legumele, un special fructele de padure, legumele de culoare verde, portocalele, fructele de mango si rosiile, au un continut bogat in antioxidanti si ar trebui sa faca parte din dieta ta. In general, o dieta bogata in fructe si legume are rol in reducerea apartitiei unor boli datorate stilului de viata asa ca nu exista niciun dezavantaj in consumarea acestor alimente.

Fa sport!
Exercitiile cardio te ajuta sa arzi calorii si grasime, reducand depozitele de grasime care cauzeaza celulita. Activitatea fizica ofera numeroase alte beneficii asa ca, daca iti maresti nivelul de activitate iti vei imbunatati circulatia sangelui si iti vei tonifia zonele in care celulita este vizibila.

Mananca mai putini carbohidrati!
Exista unele informatii cum ca o dieta bogata in carbohidrati poate contribui la formarea celulitei. Mancand alimente cu continut ridicat de proteine si scazand alimentele bogate in carbohidrati, iti vei creste senzatia de satietate si vei manca mai putin, ceea ce va duce la pierderea kilogramelor in plus.

Evita dietele Yo-Yo
Slabirile si ingrasarile repetate duc la intinderea pielii care face celulita sa para mai pronuntata. Urmeaza un program de slabire Herbalife pana ajungi la greutatea dorita. Se recomanda sa fie consumat un program de mentinere dupa orice program de slabire sau anticelulitic.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Minimalizeaza aspectul celulitei cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Minimalizeaza aspectul celulitei cu ajutorul dietei si a exercitiilor fizice
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .