CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Cum mananci corect fructe

 

cum mananci corect fructeSa mananci fructe pare a fi foarte usor dar trebuie sa acorzi o importanta deosebita atat felului in care le mananci cat si momentului.

NU MANCA FRUCTE DUPA CE AI LUAT MASA!

Fructele trebuie mancate pe stomacul gol.
Mancandu-le astfel, vei ajuta la detoxifierea organismului tau, aducand un aport important de energie pentru activitatile de zi cu zi. Fructele sunt foarte importante. Sa spunem ca mananci 2 felii de paine si apoi o felie dintr-un fruct.

Felia din fructul respectiv este pregatita sa treaca direct din stomac in intestine dar acest lucru nu se intampla din cauza feliilor de paine. Intre timp, toata masa fermenteaza si se transforma in acid. In momentul in care fructul intra in contact cu mancarea din stomac si cu sucurile digestive, intreaga masa de alimente incepe sa se deterioreze.

Mananca fructe pe stomacul gol sau inainte de mesele principale ale zilei!
Oamenii se plang deseori ca de fiecare data cand mananca cand mananca mere au gaze, daca mananca banane simt nevoia sa fuga la toaleta, etc. Aceste lucruri nu se vor intampla daca mananci fructele pe stomacul gol. Fructele se amesteca cu alte alimente care intra in putrefactie si produc gaze, lucru care creaza disconfort. Izbucnirile nervoase, parul alb, cercurile negre din jurul ochilor, toate acestea nu vor aparea daca vei manca fructele corect, pe stomacul gol.

Conform doctorului Herbert Shelton, portocalele si lamaile nu sunt fructe acide si toate fructele devin alcaline in corpul nostru. Mananca fructele in mod corect si te vei bucura de longevitate, frumusete, sanatate, energie, fericire si o greutate normala.

Bea fresh de fructe preparat de tine.
Nu consuma suc care a fost incalzit in prealabil. Nu manca fructe coapte pentru ca nu te vei bucura de nutrientii pe care ti i-ar oferi in stare proaspata. Tratamentul termic distruge toate vitaminele.

Sa mananci un fruct intreg este mai bine decat sa bei doar sucul.
Daca totusi trebuie sa bei doar sucul, bea-l incet, pentru ca trebuie sa il lasi sa se amestece cu saliva inainte de a-l inghiti. Poti tine o cura de fructe timp de 3 zile pentru a-ti curata corpul. Mananca doar fructe si bea fresh de fructe pe parcursul celor 3 zile si vei fi surprins cand prietenii iti vor spune cat de minunat arati!

KIWI: Este o sursa buna de potasiu, magneziu, vitamina E si fibre. Continutul de vitamina C este dublu decat la o portocala.

MAR: Desi marul are un continut scazut de vitamina C, contine antioxidanti si flavonoizi care imbunatateste efectul vitaminei C, contribuind la reducerea riscului de cancer de colon, infarct miocardic si accident vascular cerebral.

CAPSUNI: Au cea mai mare putere antioxidanta intre fructele mari si protejeaza impotriva cancerului, impotriva blocarii vaselor de sange si a radicalilor liberi.

PORTOCALA: 2-4 portocale zilnic vor tine raceala departe, vor ajuta la scaderea colesterolului, la prevenirea si dizolvarea pietrelor la rinichi, precum si diminuarea riscului de cancer de colon.

PEPENE VERDE: Compus din 92% apa, pepenele verde contine si o doza uriasa de glutation care ajuta la stimularea sistemului nostru imunitar. Pepenele este o sursa cheie de licopen, substanta care lupta impotriva cancerului. Alte elemente nutritive gasite in pepenele verde sunt vitamina C si potasiul.

GUAVA & PAPAYA: Guava este bogata in fibre care ajuta la prevenirea constipatiei. Papaya are un continut ridicat de caroten care este bun pentru ochii tai.

Apa potabila rece, dupa masa = cancer!
Apa rece, dupa masa, va solidifica mancarurile uleioase pe care le-ai consumat si va incetini digestia. Odata ce acest “namol” reactioneaza cu acidul, va fi absorbit de intestin mai rapid decat alimentele solide si se va transforma in grasime care va duce la cancer. Indicat ar fi sa bei supa fierbinte sau apa calda, dupa masa.

ATACUL DE CORD
Nu fiecare atac de cord este precedat de durerea in mana stanga. Fii constient de durerea maxilarului. Este posibil sa nu ai dureri in piept in timpul unui atac de cord. Greata si transpiratul intens sunt simptome comune. Dintre persoanele care sufera un atac de cord in somn, 60% nu se trezesc. Durerea de maxilar te poate trezi. Ai grija la acest simptom.

 

Etichete:

Un comentariu pentru “Cum mananci corect fructe”  

  1. anca spune:

    Asta din partea alimentatiei ,sunt sfaturi foarte bune, dar mai exista si partea de cosmetice si ar fi multe de spus despre viata sanatoasa.

Adauga un comentariu pentru Cum mananci corect fructe 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Cum mananci corect fructe
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .