CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Recomandari

Buze uscate sau crapate? 5 sfaturi care te vor ajuta

 

buze-uscate-sau-crapateLa un moment dat fiecare din noi am avut buzele uscate sau crapate. Buzele noastre sunt sensibile si trebuie protejate. Soarele, vantul, aerul rece, uscat, toate aceste elemente ne pot afecta buzele. Este timpul sa iti iei la revedere de la buzele crapate!

Sfatul numarul 1: Cheia este sa protejezi buzele!

Buzele noastre au un strat exterior de piele foarte fin care contine putina melanina, necesara pentru protectia impotriva razelor soarelui. Protejeaza-ti buzele de soare prin aplicarea unui produs cu factor de protectie UVA/UVB. Poti purta acel produs in geanta, in masina, la birou, intotdeauna la indemana. Buzele noastre sunt foarte vulnerabile, trebuie sa ne amintim ca trebuie sa le protejam.

Sfatul numarul 2: Hidrateaza-te!

Bea mult ceai verde si apa pe parcursul zilei pentru ca buzele crapate sunt in idicator al faptului ca esti deshidratata iar corpul tau are nevoie de apa. Asa ca umple-ti paharul cu apa si bea cat de multa poti!

Sfatul numarul 3: Nu iti linge buzele!

Buzele noastre nu au glande pentru transpiratie si nici pentru uleiuri, acest lucru facandu-le sensibile la deshidratare. Avem tendinta de a ne linge buzele pe masura ce incep sa se usuce. Desi acest lucru iti poate oferi un ajutor temporar, realitatea este ca iti poate agrava starea.

Pentru ca saliva se evapora rapid, buzele se vor usca chiar mai repede decat inainte. Este un cerc vicios care trebuie intrerupt. Incearca sa rezisti tentatiei si reaplica balsamul de buze in loc sa iti lingi buzele pe tot parcursul zilei.

Sfatul numarul 4: Ia-ti vitaminele!

Crezi sau nu, deficientele de vitamine iti pot afecta intreg corpul atat in interior cat si in exterior. Aceste deficiente pot cauza buzele uscate si crapate. Asigura-te ca ai o alimentatie cat mai variata, ca mananci sanatos si ia zilnic multivitamine care include vitaminele B, C si E pentru a-ti ingriji buzele din interior catre exterior. (de ex., Formula 2 Complex de Multivitamine Herbalife).

Sfatul numarul 5: Mananca sanatos!

O dieta sanatoasa care include acizi grasi esentiali este deasemenea importanta cand vine vorba de sanatatea buzelor tale. Daca dieta ta nu contine acizi grasi esentiali, sunt sanse mari ca buzele tale sa fie afectate. Cateva alegeri alimentare sanatoase care te pot ajuta in aceasta privinta includ fructele proaspete, pestele, cerealele integrale si uleiul de masline. Poti lua un supliment alimentar ce contine Omega 3 pentru ca Omega 3 este nemaipomenit pentru piele si buze.

Urmand aceste sfaturi simple vei evita buzele uscate sau crapate, te vei bucura de sanatatea si frumusetea buzelor tale!

 

Adauga un comentariu pentru Buze uscate sau crapate? 5 sfaturi care te vor ajuta 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Recomandari

 Buze uscate sau crapate? 5 sfaturi care te vor ajuta
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .