CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Ingrijire ten

Pete ocazionale? Iata cum poti scapa de ele

 

Pete ocazionale? Iata cum poti scapa de eleTe-ai trezit vreodata dupa o noapte in care te-ai bucurat de un somn linistitor, te-ai uitat in oglinda si ai tipat: “Vai, ce s-a intamplat cu pielea mea?” Uneori ai eruptii doar pe o parte a fetei? Ti-au aparut pete care par ca nu or sa treaca indifierent de ce vei face? Nu vorbesc neaparat despre acnee ci despre eruptiile ocazionale care apar brusc si par sa nu mai dispara. Sa vorbim despre cateva motive pentru care acestea apar si ce poti face.

Poate fi dificil sa determini cauza exacta a eruptiilor dar sunt unele lucruri de care trebuie sa fim constienti pentru a ne ajuta pielea sa lupte impotriva lor. Iti ofer trei remedii usoare si rapide.

Foloseste castile pentru telefon

Daca observi ca eruptia a aparut doar pe o parte a fetei, este posibil ca telefonul tau sa fie de vina. Telefoanele mobile sunt un teren propice pentru germeni mai ales acum ca telefoanele nu mai sunt doar telefoane. In mod constant ne jucam cu degetele pe ecranul telefonului cautand mesaje, muzica, informatii, etc. De fiecare data cand degetele noastre ating ecranul telefonului, transferam germeni. Prin urmare, de fiecare data cand tinem telefonul la ureche transferam bacteriile direct pe pielea fetei, lucru care poate duce la aparitia petelor si a eruptiilor.

Nu uita, telefoanele au bacterii care vin din doua surse diferite; de pe maini si din gura noastra. Trebuie sa stii ca germenii rezista pe mainile noastre pana la 3 ore asa ca asigura-te ca iti cureti si dezinfectezi atat mainile cat si telefonul in mod regulat pentru a ajuta la prevenirea aparitiei petelor.

Strange-ti parul la spate

In afara faptului ca parul lung arata fabulos, poate uneori sa contribuiasca la aparitia eruptiilor pe piele. Parul nostru este expus la aceleasi impuritati ca si pielea, incluzand germenii si bacteriile. Diferenta este urmatoarea: in mod normal ne spalam pe fata mai des decat ne spalam parul. Parul devine uleios dupa cateva zile, atragand astfel praful si murdariile dar si mirosurile din jurul nostru.

Daca parul iti atinge in mod constant fata sau pielea de pe spate, e posibil sa transferi murdariile de pe par pe piele. Exista sanse foarte mari sa iti apara eruptii din acest motiv. Incearca sa iti pastrezi parul departe de fata sau de pielea de pe spate cat de mult posibil pentru a minimiza contactul dintre par si piele. Prinde-ti parul intr-o coada de cal: intotdeauna a fost la moda!

Curata ustensilele pentru machiaj

Probabil ai cateva pensule diferite si bureti pe care le folosesti pentru a aplica fardurile. Unele dintre aceste pensule vin impreuna cu produsele pe cand altele pot costa destul de mult. Ai realizat ca la o cercetare mai amanuntita a acestor pensule vei gasi sebum, celule moarte si germeni?

De fiecare data cand aplicam produsele de makeup si pensula ne atinge fata, noi nu aplicam numai ultimul strat de pudra dar si un strat de bacterii care pot duce la aparitia eruptiilor. Asigura-te ca iti speli pensulele in mod regulat si nu te ingrijora, nu e nevoie sa investesti in solutii scumpe de curatare: un sampon sau un sapun antibacterial va indeparta impuritatile fara probleme. Curatandu-ti periodic ustensilele de make-up este posibil sa reusesti sa previi aparitia petelor.

Iti suna cunoscut ce am spus mai sus? Vorbesti in mod constant la telefon, iti tii parul mereu desfacut si nu iti amintesti cand ti-ai curatat pensulele de machiaj ultima data? Incearca aceste sfaturi! Desigur, sunt sfaturi simple, dar uneori trebuie sa ne intoarcem la regulile de baza pentru a vedea rezultate.

Click aici sa vezi produse pentru ingrijirea tenului.

 

Adauga un comentariu pentru Pete ocazionale? Iata cum poti scapa de ele 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Ingrijire ten

 Pete ocazionale? Iata cum poti scapa de ele
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .