CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Slabire

Consiliu Medical Herbalife

 
herbalife-doctors-team

CONSILIUL MEDICAL HERBALIFE

Corpul femeilor a fost asociat, inca din vechi timpuri, cu conceptul de frumusete. Responsabili de aspectele corpului femeii, inca de la nastere, sunt hormonii feminini si, din acest punct de vedere, fiecare femeie este unica. In tinerete exista un echilibru al tiparului hormonal ceea ce inseamna ca mesajele trimise de estrogeni permit sa aminteasca corpului femeii cum sa slabeasca, dar, mai ales, cum sa distribuie grasimea in mod armonios, in punctele estetice cheie, potrivite pentru a fi atragatoare.

Dar ce se intampla cand, an dupa an, 5-10-15 kg se depun in mod gradual si aspectul corpului tau nu te mai satisface? Nu te mai gasesti atragatoare!

Poti alege sa traiesti cu aceste kilograme. Dar esti fericita? Sau te intrebi, firesc, cum ai face sa slabesti din greutatea nedorita, fara ca acest lucru sa devina o obsesie, fara diete drastice sau exercitii epuizante!

De ce toate incercarile ce le-ai facut pana acum nu au avut rezultate sau rezultatele au fost de scurta durata? Raspunsul este incetinirea metabolismului, aport caloric crescut sau lipsa de miscare.

Aceste dezechilibre fac ca majoritatea incercarilor noastre de pana acum de a slabi sa esueze.

Poti, insa, sa alegi un mod de viata mai sanatos impreuna cu produsele Herbalife. Compania Herbalife este lider in domeniul nutritiei si controlului greutatii.

Herbalife imbunatateste vietile oamenilor din 66 de tari, de pe 6 continente, prin intermediul unel retele de 1,7 milioane de distribuitori.

Herbalife dezvolta cele mai bune produse pentru slabire, mentinere, ingrasare, energie & fitness, ingrijire personala.

Click aici sa vezi Consiliul Medical Herbalife.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Consiliu Medical Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Consiliu Medical Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .