CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Celulita

Forma perfecta cu Herbalife

 
Eliminare Celulita Herbalife

Programul Anticelulitic Herbalife Mini

Cum scapi de celulita cu Herbalife

Vara mereu ne surprinde vaitandu-ne. Ba ca am pus cam multe kilograme pe noi in ultima vreme, ba ca s-a instalat celulita ca la ea acasa si trebuie sa punem in asteptare fustele mini si pantalonii scurti. Uita de toate acestea, cu masaj, exercitii fizice combinat cu Programul Anticelulitic Herbalife Mini.
Acest Program contine trei produse:
Bautura Concentrata cu Aloe Vera – un suc concentrat pentru prepararea bauturilor cu proprietati tonifiante, hidratante, nutritive si curative antiinflamatoare. Ajuta la detoxifiere;
RoseGuard – supliment alimentar pe baza de Rozmarin, Astragalus, Turmeric si vitamine, pentru a netezi pielea si pentru imbunatati textura si aspectul, a-i reda o structura matasoasa;
Thermo Complete – pastile Herbalife care ard grasimile si tonifica intreg corpul. Dreneaza limfa. Ajuta la netezirea portiunilor de celulita ale pielii. Te fac sa te simti splendid in costumul de baie.
Celulita, factorul care ingrijoareaza multe femei dar si pe unii barbati, si inca ceva, celulita nu tine cont de greutatea corporala, de varsta sau daca esti slab sau gras. Celulele de grasime sub piele au texturi neuniforme datorita stilului de viata nesanator, dieta dezechilibrata sau modificari hormonale, toate acestea determina aspectul de coaja de portocala.
Incearca si tu acest Program Anticelulitic de la Herbalife care reduce vizibil aspectul de „coaja de portocala” si vei putea purta fara probleme pantalonii scurti, costumul de baie si fustele mini.

Ce cauzeaza celulita?
Celulita este consecinta a mai multor factori: stil de viata nesanatos bogat in zahar, carbohidrati si alimente prajite, genetic, modificari hormonale, retentie de apa, stresul, deshidratare, lipsa activitatii fizice, sedentarism, greutate corporala in exces. Pentru a combate celulite este nevoie sa incepem din interiorul corpuilui, cu un stil de viata sanatos, fara grasimi si fara dulciuri, apoi ajutam si aspectul exterior cu creme emoliante si scrab pentru a diminua „coaja de portocala”. Ajuta corpul impotriva celulitei cu Produse Herbalife Program anticelulitic Herbalife Mini.

Care sunt pasii pentru a estompa celulita?

1. Alimetatia in celulita
Primul pas in combaterea celulitei reprezinta alimentatia, deci imbunatatim alimentatia cu proteine din carne slaba (pui, curcan sau peste), oua, lactate, pe cat mai posibil naturale. De asemenea lupta conta celulitei ajuta si antioxidantii. Legume si fructe care contin vitamine (A, C, E), minerale, care combat radicalii liberi si tonifica pielea. Cele mai recomandate fructe si legume pentru a tine la distanta celulita sunt fructele de padure, mere, cartofi dulci, citrice, broccoli, nuci, spanac. Herbalife Rose Guard neutralizeaza efectul radicalilor liberi in organism, ajuta la reducerea stesului oxidativ, contribuie la prevenirea imbatranirii premature a celulelor. Rose Guard este un supliment alimentar pe baza de Rozmarin, Astragalus, Turmeric si vitamine. Rozmarinul are efect anticelulitic, in combinatie cu exercitii fizice, masaj si alimentatie sanatoasa si efect anti-stress. Astragalus este una dintre cele mai importante plante din medicina, este folosita ca tonic al organismului, imunostimulator, antiviral, antibacterian. Turmeric sau curcuma este cunoscut ca antiinflamator.
Alege sa consumi Suplimente alimentare cu minerale si plante ce te ajuta sa ai coapse mai atractive. Thermo Complete Herbalife este un supliment alimentar revolutinar pe baza de plante care favorizeaza topirea rapida a grasimilor de pe coapse si burta. Produsul Herbalife Thermo Complete actioneaza impotriva radicalilor liber, actioneaza la nivel celular si ajuta la arderea grasimilor din corp.

2. Hidratarea in celulita
Hidratarea este un factor important pentru corp si pentru aspectul pielii. Retentie de apa, pierderea elasticitatii si a luminozitatii, aport mic de nutrienti, toate acestea datorita aportului scazut de apa. Recomandarea medicilor este sa consumam 1,5 -2 litri de apa pe zi, aparent este greu, ne gandim ca este o cantitate prea mare. O alternativa pentru ati asigura aportul de apa zilnic este sa consumi Bautura Concentrata Aloe Vera Herbalife este fara adaos de zahar si are efect tonifiant. Ai posibilitatea de a alege dintre doua arome, Bautura Aloe Vera cu aroma de Mango sau Bautura Herbalife Aloe Vera cu aroma naturala. O alta regula este sa consumi zilnic fructe si legume cu continut ridicat de apa, penene, piersici, citrice, rosii, castreveti.

3. Sport si masaj in celulita
Sportul si masajul completeaza programul anticelulitic impreuna cu hidratarea si o alimentatie sanatoasa bogata in proteine. Activitatea fizica tonifica musculatura, accelereaza metabolismul si reduce stratul de grasime. Daca nu esti fan sa mergi la sala si sa depui efort fizic incearca pentu inceput mersul pe jos, mersul pe bicicleta, inot, aerobic, dans, apoi incearca sa mergi macar de 2 ori pe saptamana la sala pentru antrenament, ce presupune ridicare de greutati, alergare, cardio. Exercitiile mai intense reduc aspectul de „coja de portocala”, dar in acelasi timp nu exagera cu exercitiile fizice. Un alt factor important pentru reducerea celulitei este masajul, actioneaza direct asupra tesutului adipos pentru a indeparta celulita intr-o proportie cat mai mare. Se actioneaza asupra zonelor afectate cu mainile sau cu instrumente speciale, in mai multe sesiuni, pentru a reduce aspectul de „coaja de portocala”.

Este importanat de retinut ca celulita nu o sa dispara instant de pe corpul tau, dar poti estompa procesul din interiorul corpului cu suplimente de nutritie. Prin imbunatatirea obiceiurilor alimentare, cresterea consumului de apa si activitatea fizica sporita poti reduce formarea de tesuturi adipoase.

 

Etichete: ,

Adauga un comentariu pentru Forma perfecta cu Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Celulita

 Forma perfecta cu Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .