CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Solutii nutritionale Herbalife pentru fiecare zi

 
Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Alimentatia de baza Herbalife

Indiferent de cum decurge ziua dumneavoastra, Herbalife Nutritie de Baza va ajuta sa fiti sanatosi, alimentati corespunzator si plini de energie. Creata de experti de top in nutritie si stiinta, gama de shake-uri Formula 1 Herbalife poate fi folosita de oricine. Fie ca scopul dumneavoastra este controlul greutatii sau mentinerea unei alimentatii sanatoase, shake-urile Formula 1 au ajutat milioane de oameni sa atinga rezultate cu care se mandresc.

Formula 1 va poate ajuta sa aveti o alimentatie sanatoasa si echilibrata, furnizand substante nutritive de care are nevoie organismul, atunci cand este combinata cu Formula 2 Complex de Multivitamine. Herbalife Nutritie de Baza asigura 100% din Doza Zilnica Recomandata(DZR) de vitamine si minerale si asigura un aport sanatos de fibre.
Cand nu aveti timp sa pregatiti un shake delicios sau sunteti pe drum, nu sariti peste o masa. Consumati batonul Formula 1 Express si stiti sigur ca beneficiati de echilibrul ideal de substante nutritive esentiale unei mese sanatoase.

Sa intelegem Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife

Diagrama Nutritiei Inteligente Herbalife arata cum gama de produse se integreaza perfect intr-un stil de viata sanatos si activ.
Incepeti cu produsele Herbalife Nutritie de Baza din centrul rotii. Aceste produse de baza sunt adresate oricui si reprezinta fundamentul unei alimentatii echilibrate. In functie de stilul de viata si de necesitatile in functie de sex, aveti la dispozitie o varietate de produse din gama Nutritie Personalizata. Exista, de asemenea, produse specifice pentru Energie, Sport si Fitness, si gama de Nutritie Externa pentru ingrijire corporala.
Toate produsele Herbalife sunt create pentru a sustine un stil de viata sanatos si activ.

 

Adauga un comentariu pentru Solutii nutritionale Herbalife pentru fiecare zi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Solutii nutritionale Herbalife pentru fiecare zi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .