CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Sfaturi pentru slabire

Slabeste cu programele Herbalife!

 

slabesc-Herbalife-produse-600

Slabeste cu programele Herbalife intr-un mod corect si eficient!

Ai acumulat cateva kolgrame si ai constatat ca este necesar sa iti cumperi alte haine. Stii ca deficitul caloric slabeste. Ai hotarat sa mananci mai putin pentru a scade in greutate, dar ti s-a facut rau. Poate ti s-a intamplat sa slabesti foarte greu si ai renuntat. Este bine sa iti propui telurile potrivite de care ai nevoie pentru a slabi.
Stiai ca 85% dintre europeni declara ca ar dori sa aiba un stil de viata mai sanatos iar 15% se simt ,,foarte sanatosi”.

Slabeste intr-un mod sanatos cu produse Herbalife de calitate concepute pentru tine

Perioada sarbatorilor a insemnat pentru multe dintre noi o mare provocare. Ai mancat cu prietenii si in familie, nu te-ai putut abtine sa nu savurezi preparatele traditionale, sampania sau lichiorul parfumat, prajiturile si salatele cu maioneza. Daca nu ai reusit sa treci cu brio peste provocarile meselor copioase, atunci tot ce trebuie sa faci este sa respiri usurata. Avem o veste buna pentru tine! Ca sa slabesti nu este nevoie sa renunti total la mancare.
In primul rand mananca echilibrat pentru a putea sa slabesti sanatos.
Traieste activ. Miscarea si sportul te ajuta foarte mult la slabit.
Pentru a slabi este indicat sa ai o nutritie optima care trebuie sa fie formata din:
Proteine
Iata cateva aspecte importante despre proteinele din alimentatie si despre miscare. Proteinele sunt elemente ale fiecarei celule din organism, compuse din 22 de elemente esentiale numite aminoacizi. Analizeaza si studiaza cate proteine si cate grasimi contin alimentele tale preferate. Vei decide ce alimente sa mananci mai des si ce alimente sa mananci mai rar pentru a-ti controla greutatea corpului. Se recomanda ca pana la 30% din caloriile ingerate zilnic sa provina din proteine. Proteinele iti ajuta muschii sa se mentina in forma, iar masa musculara hranita corect te ajuta la slabit. Este important sa sustii o dieta echilibrata cu minim 2 grame de proteine pentru fiecare kilogram al corpului tau ca sa iti atingi obiectivele legate de mentinerea greutatii sau de slabire. Stii ca poti sa slabesti chiar si atunci cand dormi? Muschii corpului consuma energie chiar si in somn. Stii de ce incetineste metabolismul cu varsta? Pentru ca scade masa musculara. Oamenii care uita sa isi mentina in forma masa musculara, se ingrasa cu timpul chiar daca mananca la fel si au observat ca slabesc mai greu, cu varsta. Cum mancam corect proteinele? Nu mai mult de 30g de proteine la o singura masa, pentru ca sistemul tau digestiv nu poate digera prea multe proteine la o singura masa si le transforma in grasimi. Sunt necesare mai multe mese proteice. Daca nu mananci proteine in cursul zilei si mananci mai multe proteine seara depui grasime chiar daca mananci mai putine calorii cu mancare decat arzi prin miscare si sport. Unul din produsele Herbalife care te ajuta sa dozezi corect proteinele necesare este Protein Drink Mix. Daca vrei sa iei o gustare bogata in proteine alege Batonul Proteic Herbalife. Carnea contine proteine, dar iti furnizeaza si multe grasimi prea calorice. Este mai complicat sa calculezi caloriile daca mananci doar carne cand stii ca ai nevoie de mai multe proteine. Mananca carne o singura data pe zi. Vei calcula mai usor cate proteine ai consumat daca alegi Formula 1 Herbalife si Formula 3 pudra proteica personalizata. Pudrele proteice Herbalife iti ofera multe proteine si putine grasimi. Pentru a dezvolta masa musculara este nevoie sa mananci mai multe proteine si sa faci mai multa miscare.
Probiotice
Cand se inmultesc bacteriile rele in intestine provocand inflamatii, iar noi alegem alimente procesate, prajite si bogate in grasimi trans, proteinele si nutrientii despre care vei citi mai jos se asimileaa din ce in ce mai greu. Intestinele noastre au nevoie de probiotice din alimentele alese corect sau din suplimente standartizate cu bacterii vii benefice. Probioticele se recomanda a fi luate, indiferent de varsta atunci cand organismul este slabit si are nevoie de refacere si sustinere.
Microbiotic Max Herbalife probiotic ajuta la excelenta absorbtie a vitaminelor si mineralelor din hrana, producerea propriilor vitamine din grupul B si din grupul K necesare sanatatii. Microbiotic Max mareste vitalitatea, contribuie la instalarea in organism a unei stari de echilibru fizic si psihic, reducand foamea exagerata. Bacterie bune din intestinele tale te vor ajuta daca suferi de vre-o boala autoimuna sau alergii, vor contribui la asimilarea mai lenta a glucidelor si a grasimilor din mancare. Microbiotic Max este un adjuvant necesar pentru programul de slabire, pentru sportivi si pentru persoane care desfasoara activitati cu consum mare de energie fizica sau mintala.
Vitamine si Minerale
Sunt micronutrientii cheie necesari pentru o mare parte din reactiile chimice pe care corpul le desfasoara in fiecare zi. O dieta echilibrata iti furnizeaza vitamine si minerale esentiale. Suplimentele zilnice de vitamine si minerale te pot ajuta sa iti asiguri dozele recomandate zilnic. Produsele Herbalife cu complex de vitamine pentru femei si pentru barbati sunt suplimente care ofera 24 de substante nutritive cheie pentru a completa dieta cu nutrienti de care are nevoie corpul tau.
Formula 2 Herbalife complex de vitamine si minerale pentru femei contin fier, vitaminele B6 si B12, calciu si zinc
Formula 2 Herbalife complex de vitamine si minerale pentru barbati contin vitaminele A si C, magneziu, riboflavina si acid pantotenic
Grasimi sanatoase
Corpul tau are nevoie de cantitati mici de grasimi pentru a functiona corect, insa exista o diferenta intre cele care iti sunt benefice sau nu. Un exemplu sunt produsele care contin Omega 3. Adauga in alimentatia ta peste de 2 ori pe saptamana, ia cate o lingurita de ulei de negrilica (chimen negru) dimineata pe stomacul gol, adauga zilnic in salate cate o lingurita de ulei de in. 
Produsul Herbalifeline Max este un amestec de uleiuri de peste Omega 3. Contine doi acizi grasi esentiali EPA (acid eicosapentaenoic) si DHA (acid docosahexaeonic)
EPA si DHA contribuie la functioarea normala a inimii si a functiei normale a creierului. Include uleiuri esentiale de cimbru si menta.
Fibrele
Reprezinta un tip de carbohidrati, care joaca un rol important intr-o digestie normla. Fibrele constituie cel mai important factor dietetic care ajuta la mentinerea unei functii gastrointestinale normale. De aceea, adultilor li se recomanda sa consume 25 g zilnic. Studiile arata ca, in unele tari europene, aportul mediu de fibre este mai mic de jumatate din cantitatea recomandata. Un sfat este sa consumi cat mai multa apa. Alege sa consumi unul din cele 2 produse de slabire Herbalife care contin fibra: Bautura cu Fibre si Mar de si Ovaz sau  Beta Heart cu Beta-Glucan
Sfaturi pentru cresterea aportului de fibre
Consuma fructe intregi, cu coaja, mai des decat sucuri de fructe.
Foloseste fructele intregi ca desert. Mananca mai putine fructe dulci. Fructele care nu ingrsa sunt cele cu continut redus de zahar. Grepfrutul este un ajutor de nadejde in cura de slabire. Acidul din fructele de padure, capsuni, mure, zmeura te ajuta la slabit.
Mananca multe frunze verzi proaspete si o varietate de legume gatite sau crude la discretie.
Consuma paine, cereale sau briose din cereale integrale, in locul celor facute cu faina alba rafinata.
Foloseste orez brun sau salbatic, mei, orz si grau spart ca alternativa la orezul alb.
Fitonutrienti
Pigmenti care dau fructelor si legumelor culorile lor frumoase, sunt compusi ai plantelor care se gasesc in mod natural, mai sunt cunoscuti sub denumirea de fitonutrienti.
O dieta echilibrata cu cel putin 5 porti de fructe si legume colorate pe zi, te poate ajuta la asigurarea tuturor nutrientilor necesari. Produsul Herbalife foarte concentrat in principii active cu o putere antioxidanta, te ajuta la slabit, care contine fitonutrienti este Phyto Complete bogat in Crom, Guarana si Niacina – vitamina din grupul B care ajuta la slabit. Aest supliment Herbalife te ajuta sa arati mai bine pentru ca are ingrediente care contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.
Hidratarea
Corpul uman este compus in proportie de 60% din apa. Apa ajuta si la reglarea normala a temperaturii corpului.
Daca nu bei suficiente lichide, poti avea parte de efecte negative asupra corpului. Cantitatea recomandata de apa pe care sa o consumi este de 2 Litri pe zi. In mod ideal, lichidele trebuie sa provina din apa, insa produse precum sucurile de fructe si ceaiurile din plante se iau si ele in calcul. In sezonul cald este important sa consumi cat mai multe lichide. Produsul Herbalife care te ajuta foarte mult in hidratarea corpului tau este produsul Herbalife Bautura Concentrata Herbal Aloe. Iti protejeaza chiar si ficatul. Este o bautura gustoasa, cu un numar redus de calorii care te ajuta sa iti mentii nivelul de hidratare.
Pentru o slabire eficienta, alege un program de slabire Herbalife si vei obtine rezultate satisfacatoare. Vezi aici lista de preturi 

In concluzie:

Organizeza-te pentru a avea timp sa ai grija de corpul tau, planifica ce anume vei manca a doua zi. Alege produsele Herbalife pentru procesul de slabire. Tine cont sa oferi organismului tau, necesarul de proteine, vitamine si minerale, grasimi sanatoase, fibre, fitonutrienti si apa.

 

Etichete: , ,

Un comentariu pentru “Slabeste cu programele Herbalife!”  

  1. Fitrevolutie spune:

    Frumos articol care iese în evidenta de cele similare de pe internet. Datorita lui, am devenit interesat de subiect si cu siguranta voi citi mai multe post?ri de la tine. Am sentimentul ca nu voi regreta:)

Adauga un comentariu pentru Slabeste cu programele Herbalife! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Slabeste cu programele Herbalife!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .