CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa, Recomandari, Stil de viata

Sfaturi de alimentatie si sanatate in calatorie

 

alimetatie-si-sanatate

Te pregatesti de calatorie si vrei sa fii in forma pe tot parcursul ei. Trebuie sa tii cont de niste sfaturi esentiale pentru alimentatie si sanatate. Daca vei tine cont de ele te vei simti in forma pe tot parcursul vacantei.

Zbori catre o destinatie frumoasa vara aceasta? Nu trebuie sa lasi obiceiurile nesanatoase sa se strecoare in programul tau. Pur si simplu tine cont de plan pentru a ramane in forma si sanatos in timp ce calatoresti.

Soseste odihnit la destinatie

Este important sa ajungi la destinatie odihnit, daca vrei sa fii activ in concediu si sa eviti stresul, intrucat acesta deseori duce la alegeri alimentare nesanatoase. Dopurile de urechi, masca de ochi, perna de gat si sosetele de zbor iti vor face calatoria mai comoda si te vor face sa te simti odihnit si plin de energie cand ajungi la destinatie.

Planuieste sa fii activ

Nu poti face miscare fara echipamentul de sport asa ca nu uita sa il pui in bagaj. Ce poate fii mai placut decat sa te trezesti de devreme si sa mergi la alergat, sa respiri aerul curat al diminetii.

Echipamentul de sport este usor si practic si poti purta tenesii in timpul calatoriei pentru confort. Inainte sa pleci, cauta rute de alergare sau verifica daca hotelul unde esti cazat are sala de sport si include miscarea in concediul tau. Alege sa faci cat mai multe plimbari pe jos sau cu bicicleta in timp de vizitezi zona.

Ai grija ce mananci.

Este foarte important sa ai o alimentatie corecta si sanatoasa. Mancarea servita la avion si cea din aeroport este deseori plina de ingrediente nesanatoase si hipercalorice asa ca pregastete-ti alimente convenabile cu un aport caloric controlat de care sa te bucuri pe drum, precum batoanele expres Formula 1 Herbalife – un inlocuitor de masa cu fibre, proteine si nutrienti esentiali.

Bea multa apa

Consumul de apa este foarte important. Bea intre 2-4 litri de apa pe zi. Hidratarea corpului in timpul calatoriei si in timpul concediului te ajuta la buna sa functionare. Retine: daca faci miscare si transpiri la temperaturi mai ridicate atunci va trebui sa bei mai multe lichide decat de obicei. Apa ajuta la hidratarea pielii din interior,  bea cel putin 8 pahare pe zi, pentru a conferi pielii hidratarea necesara, care poate duce la evitarea unui ten tern si deshidratat.

Experimenteaza bucataria locala

Cand iesi din rutina zilnica, ai timp sa cauti optiuni alimentare sanatoase si sa incerci noi mancaruri din bucatariile locale. Strange idei pentru a varia meniul sapatamanl de acasa. Incearca combinatii noi si daca vor fii pe placul tau ti le poti face si cand ajungi acasa.

Concentreaza-te asupra ta

Foloseste timpul liber pentru a reintineri, pentru a dormi mai mult si pentru a medita. Adevarata relaxare iti poate spori starea generala de sanatate.

Fara scuze: Fa miscare oriunde

15 – 20 de minute de miscare zilnic in concediu nu doar ca te vor mentine pe directia cea buna pentru obiectivele tale dar te vor ajuta sa te simti mai bine si sa te poti bucura de micile recompense. Exerciitile se pot face oriunde, in orice moment si nu necesita un echipament. Repeta rutina de cate ori poti si nu uita de stretching inainte si dupa exercitii. Hidratarea este foarte importanta pentru corpul tau si trebuie sa-i acorzi o atentie mai mare in timpul exercitiilor fizice, dar si in perioada mai calda.

Determinare

Cel mai bun lucru pe care-l poti face pentru a te pastra in forma in concediu este sa faci din sanatate o prioritate, indiferent de locul in care te afli sau de program. Daca esti disciplinat si constant pe cat de mult posibil vei reusi sa iti atingi obiectivele.

Tine cont de aceste sfaturi de alimentatie si sanatate si vei vedea ca te vei intoarce cu forte proaspete si plin de energie din calatorie.

 

 

 

Adauga un comentariu pentru Sfaturi de alimentatie si sanatate in calatorie 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Sfaturi de alimentatie si sanatate in calatorie
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .