CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Savureaza sanatatea intr-un bol!

 

anuntpromotierosiSupa de Rosii Gourmet Herbalife este bogata in proteine si fibre. Aceasta poate fi servita rece sau calda. Contine de 8 ori mai multe proteine decat supa obisnuita de rosii si este imbogatita cu arome traditionale mediteraneene de busuioc si oregano.

Herbalife a combinat ultimele noutati din domeniul stiintei nutritiei si a dezvoltat o supa nutritiva, calda si savuroasa, pentru o gustare zilnica sanatoasa. Avansata din punct de vedere stiintific, cu fibre din inulina prebiotica, contine licopen ce se regaseste in mod natural in rosii.

Licopenul care, de regula, se gaseste in fructele si legumele de culoare rosie, este o substanta din categoria carotenoizilor, cunoscut pentru proprietatile sale antioxidante.

O portie contine:
– 104 kcal
– Bogata in proteine si fibre.
– Potrivita pentru vegetarieni.

Atunci cand simtiti nevoia unei gustari intre mesele principale, serviti Supa de Rosii Gourmet si puteti fi mai aproape de aromele traditionale ale rafinatei bucatarii mediteraneene.

Mod de consum:
Supa de Rosii Gourmet poate fi savurata ca o gustare sanatoasa si nutritiva, la orice ora din zi. Amestecati 2½ linguri (32g) cu 200 ml de apa fierbinte sau rece. Atunci cand folositi lingura gradata Herbalife, adaugati 2 cupe mari si 2 cupe mici. Acest produs este destinat a fi folosit ca parte a unei diete echilibrate si variate, in conformitate cu un stil de viata mai sanatos.

Click aici pentru comanda

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Savureaza sanatatea intr-un bol! 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Savureaza sanatatea intr-un bol!
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .