CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Nu lasa cresterea in greutate de sarbatori sa te ia prin surprindere

 

slabeste-de-sarbatoriEste acel moment al anului din nou! Sezonul sarbatorilor este aici si stii ce inseamna asta – petreceri, vacanta si mancare! In timp ce aceste activitati de vacanta fac bine starii de spirit, din pacate, de cele mai multe ori, nu sunt atat de grozave cand vine vorba de efectul asupra sanatatii. De multe ori, faptul ca ne ingrasam in vacanta de iarna ne face sa renuntam cu totul si sa ne spunem ca vom face lucrurile diferit in noul an, permitandu-ne sa ne supra-rasfatam in saptamanile de inaintea Anului Nou.

Cum poti evita cresterea in greutate in perioada sarbatorilor de iarna? Nu iti face griji, nu iti voi recomanda sa eviti petrecerile si sa stai acasa! In schimb, vin cu cateva sfaturi pentru a te ajuta sa faci din acest sezon un sezon cat mai sanatos pentru tine!

Nu „salva” calorii! Nu taia calorii si nu te infometa pe parcursul zilei pentru a te bucura de o petrecere pe timp de noapte. Sarind peste micul dejun si peste masa de pranz nu este o modalitate buna de a evita cresterea in greutate. De fapt, daca vei astepta toata ziua sa mananci, la petrecere vei manca de doua ori mai mult pentru ca iti va fi foarte foame. In plus, te poti confrunta cu o scadere a zaharului din sange, lipsa de energie si lipsa de concentrare – stari care nu vor fi distractive deloc.
Mananca gustari bogate in proteine, incearca un shake de proteine, un ou fiert tare sau un pumn de nuci, inainte de a te indrepta catre locatia petrecerii. Daca mananci sanatos vei inlatura senzatia de foame si vei evita sa mananci portii duble mai tarziu.

Socializeaza! Foloseste-te de petrecerile din acest sezon pentru a socializa cu prietenii tai. Plimba-te de colo-colo si nu sta pe loc prea mult timp – si cu siguranta nu te opri langa chips-uri sau langa bufetul cu mancaruri. Mersul pe jos este considerat exercitiu fizic si cu cat te deplasezi mai mult, cu atat mai bine!

Danseaza! Relaxeaza-te si danseaza cat poti de mult pentru a scapa de orice calorie in plus acumulata la acea petrecere. Cu cat petreci mai mult timp dansand, cu atat timp mai putin vei petrece mancand – si te vei distra cu prietenii tai in tot acest timp.

Mentine-ti rutina! Nu sari peste antrenamente doar pentru ca esti in vacanta. Cel mai intelept lucru pe care il poti face este sa iti mentii rutina zilnica. Stiu cat de usor poate fi sa uiti de obiceiurile sanatoase pe parcursul sarbatorilor si al vacantelor, dar daca iti pastrezi programul antrenamentelor intact, acest lucru te va ajuta sa previi cresterea in greutate aceasta perioada.

Ai grija la bauturi! Incearca sa eviti sa bei sucuri care contin mult zahar. Este uimitor cat de multe calorii se pot ascunde intr-o simpla bautura, cu sau fara alcool. Hidrateaza-te cu apa!

Maximizeaza-ti timpul cu un remediu rapid. Daca timpul este strans, incearca sa faci 10 minute de exercitii fizice de rutina dimineata, apoi repeta exercitiile inainte de culcare. Aceste exercitii te vor ajuta sa arzi calorii si te vor mentine tonifiat pe perioada sarbatorilor.

Fa cumparaturi! Mersul prin magazine poate fi considerat exercitiu fizic asa ca, spor la cumparaturi!

Fa fiecare minut sa conteze! Cauta oportunitati de a fi mai activ in fiecare zi, pe perioada sarbatorilor. Urca scarile, parcheaza masina mai departe de magazin, iesi din casa si plimba-te sau incearca sa te bati cu bulgari de zapada!

Incepe de azi! Nu astepta data de 1 ianuarie pentru a incepe sa faci schimbari. Cu cat incepi sa fii activ mai repede, cu atat mai repede vei vedea rezultate. La ce alt cadou mai bun te poti astepta?

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Nu lasa cresterea in greutate de sarbatori sa te ia prin surprindere 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Nu lasa cresterea in greutate de sarbatori sa te ia prin surprindere
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .