CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Mentinerea greutatii

Mentinerea greutatii cu Formula 1 Herbalife

 

Mentinerea greutatii cu Formula 1 Herbalife poate fi alegerea cea mai potrivita dupa ce ai dat jos kilogramele dorite.

Daca ai da un ban, pentru fiecare clipa in care ai spus de azi imi schimb stilul de viata ai fi strans o suma frumoasa. Aceasta este o fraza pe care foarte multi o folosesc pentru a se ambitiona sa piarda din greutate si considera ca acest lucru ii va ajuta in acest proces. Fiecare persoana trebuie sa recunoasca fara nici o rusine ca este vorba de o alimentatie nesanatoasa si de un stil de viata dezordonat, care provoaca cresterea in greutate. Daca te hotarasti sa tii o dieta trebuie sa fii ferm convis de acest lucru. In prezent foarte multe persoane dupa ce termina o dieta nu stiu cum sa faca ca sa nu puna la loc kilogramele date jos. 

Pentru a face acest lucru si mai usor trebuie sa elimini din alimentatia ta produsele care te impiedica sa slabesti si sa duci un stil de viata sanatos.

Este usor sa inveti sa te mentii la greutatea care ti-o doresti. In momentul in care incepi sa tii o dieta nu trebuie sa schimbi doar alimentatia ci si modul tau de gandire. Trebuie sa fi increzator si pozitiv ca vei obtine rezultatele dorite.

In continuare poti citi sfaturi utile la mentinerea greutaii pentru o perioada lunga.

Bea multa apa

Este recomandat sa consumi intre 2 – 2,5 litri de apa zilnic. Apa te ajuta sa arzi grasimile si sa elimini toxinele. Consumul insuficient de apa se poate manifesta prin scaderea mai lenta in greutate, foame si dureri de cap.

Redu din portia de mancare si consuma mai putine calorii

Poti alege dupa ce termini de tinut dieta sa iei un aliment care sa te mentina la greutatea dorita cum ar fi shake Formula 1 Herbalife.

Ce este Formula 1 Herbalife inlocuitor de masa?

Este un shake sanatos si delicios, cu aport controlat de calorii, ofera organismului multe din vitaminele si mineralele esentiale de care acesta are nevoie zillnic, precum si un echilibru excelent de carbohidrati, proteine din soia si fibre.

Pentru a te mentine la kilogramele dorite trebuie sa inlocuiesti 1 – 2 mese principale cu un shake Formula 1. Formula 1 Herbalife este un produs folosit de multe persoane care doresc sa isi mentina greutatea dorita.

Atunci cand tu vrei sa slabesti, cantitatea de alimente pe care le consumi, precum si tipul acestora pot face o diferenta foarte mare in numarul de calorii pe care organismul tau le primeste. Daca alegi alimentele grase sanatoase, dar le consumi si pe acestea in portii mari nu vei pierde foarte mult din greutate.

Introdu in alimentatie legume si cereale, redu din cantitatea de chips-uri si paine ( carbohidrati rafinati)

Alege sa consumi legume proaspete la masa de pranz si dimineata opteaza pentru niste cereale cu iaurt.

Miscare in fiecare zi

Miscarea este foarte buna. Poti alege sa faci sport la sala sau independet dar trebuie sa ai grija daca faci singur sa faci exercitiile corecte.

Si lista poate continua dar acestea sunt cateva exemple pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Nu trebuie sa renunti la toate alimentele care iti plac. Le poti consuma dar cu mare grija. In momentul in care ajungi la greutatea dorita poti incepe sa consumi suplimente care te vor ajuta. Daca nu esti convins ca poti obtine rezultale dorite doar prin schimbarea alimentatiei poti alege sa consumi si produse Herbalife.

Gandeste in acest fel. Poti obtine in cateva saptamani ce altii poate au obtinut intr-un an, daca iti faci un program de masa echilibrat si consumi produse sanatoase.

In mometul in care vrei sa dai jos kilogramele, care te fac sa nu te mai simti bine in pielea ta este bine sa nu faci o obsesie din acest lucru. Trebuie sa gandesti lucrurile cu calm si sa fi foarte pozitiv.

In momentul in care te apuci de slabit trebuie sa ai grija sa nu te cantaresti zilnic pentru ca rezultatele nu se vad de pe o zi pe alta. Alege sa te cantaresti odata la o saptamana.

Din caietul de sarcini nu trebuie sa lipseasca exercitiile. Ai grija sa faci exercitii corecte pentru ca munca ta sa nu fie in zadar. Odata ce acestea sunt corecte vei vedea schimbari in sanatate si in greutate, dar trebuie sa muncesti mult pentru a obtine rezultatele dorite.

Prin miscare si sport in timp vei vedea ca odata cu micile rezultate vei avea mai multa incredere in ceea ce faci si ti se va imbunatati sanatatea.

Fii realist. In momentul in care vrei sa slabesti trebuie sa fi realist si sa nu visezi ca in 2, 3 zile vei obtine rezultate foarte mari. Este adevarat ca la inceput este mai greu dar pe parcurs, ambitia ta va creste si in cele din urma vei ajunge la telul stabilit.

Motivatia este foarte importanta. O motivatie poate fi atunci cand dupa o perioada de cateva luni mergi la magazine si cumperi haine marimi mai mici. Acest lucru te va motiva foarte mult.

Inlocuirea unei mese cu un shake proteic Formula 1 Herbalife te va ajuta sa te mentii la greutatea dorita.

 

Adauga un comentariu pentru Mentinerea greutatii cu Formula 1 Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Mentinerea greutatii

 Mentinerea greutatii cu Formula 1 Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .