CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife 24

CR7 Drive – Produs de top pentru sportivi

 
CR7-Drive-herbalife-sportivi

CR7 Drive Herbalife H24

 

CR7 Drive face parte din gama Herbalife 24 – produse pentru sportivi. CR7 Drive este ca un combustibil pentru antrenamente fizice formulat de catre specialisti in domeniul nutritiei sportive dintr-un amestec de electroliti si carbohidrati.

Herbalife a lansat aceasta pudra pentru prepararea bauturii, pentru hidratare avansata, pentru toti cei care au un stil de viata activ si pentru sportivi.

CR7 Drive este o bautura hipotonica pentru hidratare avansata si anduranta.

Daca vrei performanta pentru un stil de viata activ, condu-ti propriul destin si ai grija ce consumi.

In linistea mintii, din adancurile fiintei tale, pune-ti urmatoarele intrebari:

Cat de mult imi doresc? Ce as da pentru a ajunge in varf? Am motivatia necesara?

Daca esti motivat, te vei implica trup si suflet si vei merge mai departe, chiar si cand esti obosit. Iti vei da silinta si atunci cand esti slab, pentru ca fiecare urma de durere este incununata de recompense. Motivatia te ajuta sa vezi dincolo de infrangere. Transpira fara sa te plangi. Cazi, dar ridica-te mai puternic. Te vei antrena si te vei antrena si te vei antrena tot mai mult. Daca esti motivat, pasiunea te va conduce, iti va sustine fiecare gand, fiecare respiratie, fiecare miscare.

Daca esti motivat, vei dori atat de tare sa reusesti, incat nimic nu va mai conta. Nu mai conteaza nimic altceva decat dorinta ta de a invinge. Asa ca mai intreaba-te o data: Cat de mult iti doresti asta? Apoi dute si joaca cu pasiune si da totul din tine. Pentru ca cei care isi doresc cu adevarat, oameni ca tine, isi conduc singuri destinul.

Cand a fost creata gama de produse pentru sportivi Herbalife 24 obiectivul principal a fost de a obtine produse ce acopera nevoile atletilor profesionisti.

Ce produs din gama de produse pentru sportivi Herbalife H24 sa folosesti in timpul antrenamentelor in functie de intensitatea si durata efortului fizic?

CR7-drive-Herbalife-H-24

Pentru cei care au nevoie de hidratare cu un aport scazut de calorii, care practica sport inainte si dupa serviciu este potrivit Herbalife 24 HYDRATE.

Pentru un efort fizic mai lung de 2 ore care doresc sa creasca performanta sportiva si sa intensifice recuperarea este potrivit Herbalife 24 PROLONG.

CR7 Drive reprezinta o abordare contemporana a unei bauturi sportive traditionale, furnizand hidratare fara arome artificiale sau indulcitori. Aceasta bautura a fost dezvoltata in colaborare cu Cristiano Ronaldo, pornind de la zero, punand cap la cap nevoile sale, datele sale biologice reale. Specialistii de la Herblalife au avut un dialog cu Ronaldo. Totul s-a potrivit astfel incat sa corespunda obiectivelor sale personale. Exista mai multe produse pe piata dar printre favoritele acestuia sunt cele de la Herbalife. Colaborare  cu Cristiano a fost pur si simplu naturala. Daca faci yoga, sau iti cresti plusul si transpiri CR7 Drive este pentru o persoana care incearca sa duca un stil de viata sanatos si activ. Contine carbohidrati pentru energie, trei electroliti: sodiu, potasiu, magneziu, ultima componenta este reprezentata de vitaminele B adaugate – B1 si B12. Acestea sunt implicate in sustinerea reactilor ce confera muschilor forta si energie pentru antrenamente. Cand te antrenezi transpiri si pierzi electroliti.

Solutiile de carbohidrati si electroliti imbunatatesc absortia apei in timpul exercitiilor fizice si contribuie la mentinerea nivelului de anduranta pe durata antrenamentelor prelungite.

Ce sunt electrolitii?

Sunt saruri care conduc electricitatea si care se gasesc in tesuturi si fluxul sanguin ca de exemplu calciu, magneziu, sodiu si potasiu.

Nu vei recupera electrolitii doar daca vei bea apa. De asemenea, consumi zaharurile depozitate in corpul tau. Un zahar diferit in CR7 Drive este glucoza. Glucoza este singurul zahar pe care creierul il poate folosi pentru energie. A fost scos cu adevarat acest produs din laborator si adus pe teren. A fost testat cu nenumarati atleti – Heather Jackson, triatlonista profesionista foloseste CR7 Drive pentru a-si sustine antrenamentul. A constituit o parte cruciala a succesului ei enorm de la Iron Man Couer d’Alene. Tot ce pui in corpul tau determina cum se va desfasura urmatoarea ta sesiune sau cum te vei recupera dupa ultima sesiune. Pentru a avea incredere, foloseste produse pure, curate, sigure si fara sa iti faci griji, deoarece ai cele mai bune ingrediente de calitate de pe piata. Nu se compromite in nici un fel calitatea. Produsele nu contin indulcitori artificiali si totul este testat in privinta substantelor interzise astfel incat fiecare dintre ingredientele folosite in aceste produse sunt sigure. Sportivii sunt extrem de entuziasmati de CR7 Drive. Cand a fost creata aceasta bautura, a fost foarte important feedback-ul unui sportiv de calibrul lui Cristiano Ronaldo. Mantra Herbalife este sanatate, stare de bine si un stil de viata sanatos. Este despre a face alegeri nutritive mai bune cu privire la antrenamentul tau, astfel incat sa faci alegeri nutritive mai bune in intregul tau stil de viata.

Foloseste acest produs in cadrul unei diete echilibrate si variate, ca parte a unui stil de viata sanatos si impreuna cu alte produse de nutritie pentru sportivi din gama Herbalife Sport & Fitness.

Care este diferenta intre bauturile electrolitice pentru sportivi: Hydrate, CR7 Drive si Prolong?

diferenta-hydrate-CR7-drive-prolong

Asemenea tuturor produselor din gama Herbalife 24, CR7 Drive a fost supus testelor pentru detectarea substantelor interzise prin platforma Informed Sport.

 

Adauga un comentariu pentru CR7 Drive – Produs de top pentru sportivi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife 24

 CR7 Drive – Produs de top pentru sportivi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .