CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife, Produse Herbalife

Despre Produsele Herbalife

 

Produse Herbalife

Herbalife este lider pe piata Wellness de produse pentru nutritie si control al greutatii, cat si pentru produse cosmetice sau de ingrijire corporala. Produsele sunt unice in lume, bazate pe nutritie celulara.


Cu ingrediente atent selectate din natura, ierburi si retete stravechi folosite de oamenii de mii de ani pentru vindecare combinate cu ultimele descoperiri in stiinta, echipa de specialisti in medicina si nutritie de la Herbalife a reusit sa lanseze pe piata produse care hranesc celula, o ajuta sa functioneze optim si contribuie la sanatatea trupului.

Herbalife este o companie internationala de nutritie, fondata in Los Angeles in 1980 si are milioane de consumatori in toata lumea.

Fie ca ai nevoie de un produs de slabire Herbalife, de un program de nutritie echilibrata, de o dieta bogata in proteine pentru sporirea greutatii corpului, de produse pentru ingrijirea tenului si a pielii, anticelulitice, sau esti o persoana activa si vrei sa mananci sanatos, nu-ti plac prajelile din fast food si vrei sa ai mereu la tine gustari sanatoase, in magazinul nostru online poti alege programul de nutritie Herbalife potrivit pentru tine.

Iti place sa te intalnesti cu prietenii si sa ti se spuna ca arati bine, ca ai un ten frumos. Ziua buna incepe cu o masa sanatoasa. Daca nu ai timp sa-ti prepari micul dejun, poti prepara rapid un delicios shake Formula 1 Herbalife, un produs deosebit de hranitor cu un continut de proteine de cea mai inalta calitate si usor asimilabile, vitamine precum: vitamina A, D, E, C, B3, B6, B12, minerale esentiale: Calciu, Magneziu, Potasiu, Fier, Cupru, Crom, Zinc, Seleniu, fosfor, Iod.

Cu produsele Herbalife poti controla usor aportul de calorii fara sa-ti lipsesti corpul de nutrientii esentiali pentru sanatate. Poti lua gustari sanatoase, iti poti mentine tineretea, iti poti ingriji corect pielea pentru a o mentine tanara, ferma si catifelata.

Un organism hranit echilibrat si corect hidratat este tonifiat si functioneaza bine. Iti poti asigura o masa sanatoasa si delicioasa bogata in proteine, vitamine, minerale, saraca in calorii. Poti alege o gustare savuroasa calda sau rece – supa proteica de rosii cu plante mediteraneene cu extrem de putine calorii. Daca vrei sa pui masa musculara si sa-ti remodelezi corpul, poti alege o formula performanta cu pudra proteica personalizata ce se asimileaza usor de catre organism si contine proteine complete bogate in aminoacizi esentiali. Prin cresterea procentului de masa musculara, metabolismul se intensifica si vei arde mai multe calorii chiar si intimpul somnului!

Prin aportul unor ingredienti de calitate cu substante de nutritie esentiale este mai usor sa trezesti admiratia celor din jur. Atunci cand esti pe drum, poti avea mereu la indemana batoane proteice si, astfel, sa iti asiguri o gustare sanatoasa. Pentru a asigura necesarul de 2 l –2,5 l de lichide sanatoase pe zi poti alege bauturi revigorante cu putine calorii – bautura cu Aloe Vera si musetel, bautura energizanta ce previne imbatrinirea celulelor – ceai instant pe baza de plante. Pentru sanatatea inimii iti putem oferi supliment de nutritie cu omega 3 din ulei de peste, pentru functionarea mai buna a sistemului imunitar alege produse ce contin plante medicinale ca: schizandra, rozmarin, tumeric, astragalus. Pentru o sanatate mai buna a dintilor si a oaselor consuma Calciu cu vitamina D. Acum este mai usor ca niciodata sa arati bine si sa te simti bine!

Poate te-ai intrebat de nenumarate ori: cum pot sa slabesc? Poate ai incercat sa cauti o metoda rapida de slabire. Solutii rapide benefice sanatatii nu exista. Este necesar sa faci cateva schimbari in viata ta: sa inveti sa alegi alimente sanatoase care hranesc cu adevarat, sa faci mai multa miscare, sa te hidratezi corect si sa dormi suficient.

Unele persoane cu surplus de greutate sunt intr-o permanenta cautare de retete de slabire. Este foarte important sa iti alegi o modalitate sanatoasa daca vrei sa dai jos kilogramele in plus. Surplusul de greutate nu dispare cu orice regim de slabit. Daca esti in cautarea unei retete de slabire, este important sa alegi una care sa nu dauneze sanatatii. Cu o dieta de slabire obisnuita poti slabi cateva kilograme, insa pe termen lung e bine sa inveti sa iti mentii greutatea corpului dorita. Medicii recomanda cura de slabire in multe afectiuni.

Poti beneficia de asistenta unui specialist in nutritie personal, distribuitor autorizat Herbalife pentru a obtine cele mai bune rezultate in calatoria ta catre frumusete si vitalitate.

Implineste-ti scopurile personale cu noi!

 

Adauga un comentariu pentru Despre Produsele Herbalife 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Despre Produsele Herbalife
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .