CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: INGRIJIRE PERSONALA, Ingrijire ten

7 Sfaturi de curatare a fetei pentru o piele sanatoasa

 

piele-curataTrebuie sa iti intre bine in cap: curata, curata, curata! Cheia catre o piele sanatoasa este o fata curata. Este vital sa ai fata curata daca vrei o piele sanatoasa si nu pot sublinia suficient de mult cat de importanta este curatarea ei.

Mai jos ai sapte sfaturi pentru o fata curata, sfaturi care te vor ajuta sa obtii o piele frumoasa in scurt timp. Nu este suficient sa speli murdaria de la suprafata ci ai nevoie sa cureti pielea si de celulele moarte.

Curata-ti calea catre o piele sanatoasa

1. Curata-ti pielea de doua ori pe zi, in fiecare dimineata si in fiecare seara inainte de culcare, indiferent de orice. Doar pentru ca pielea ta pare a fi curata nu inseamna ca si este! Cel mai probabil este acoperita cu impuritati care ii pot face rau.

2. Evita sapunurile normale si foloseste produse de curatare speciale pentru fata care sunt gentile si sunt create pentru tipul tau de piele.

3. Nu te sterge niciodata cu prosopul de maini al familiei, pe fata! Daca nu este curat, este posibil sa transferi bacterii pe fata proaspat spalata. Incearca un truc simplu – daca prosopul tau nu miroase ca si cum este abia scos din uscatorul de rufe, asa inseamna ca trebuie sa folosesti unul curat.

4. Spala-te pe fata cu apa calduta, nu folosi niciodata apa care este prea fierbinte sau prea rece. Temperaturile extreme iti pot irita fata.

5. Exfoliaza-ti pielea cel putin o data pe saptamana. Exfolierea usoara indeparteaza celulele moarte de pe fata lasandu-ti pielea mult mai catifelata si mai luminoasa. Ca si in cazul produselor de curatare a fetei, trebuie sa gasesti o masca exfolianta potrivita tipului tau de piele.

6. Investeste intr-un tratament facial din cand in cand. Asa cum mergi la dentist pentru a-ti curata dintii, pielea ta are nevoie de o curatare mai profunda. Frecventa tratamentelor faciale trebuie sa depinda de tipul pielii tale. Lucreaza cu un estetician pentru a determina frecventa tratamentelor de care ai nevoie.

7. Ai grija cand iti cureti pielea din jurul ochilor – este cea mai subtire piele de pe tot corpul. Curat-o cu grija.

Daca deja ai grija sa iti cureti pielea, foarte bine! Suntem ocupati si uneori este mai simplu sa sarim peste aceasta etapa dar o piele curata si o piele frumoasa te vor ajuta, dandu-ti incredere!

 

Adauga un comentariu pentru 7 Sfaturi de curatare a fetei pentru o piele sanatoasa 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

INGRIJIRE PERSONALA

 7 Sfaturi de curatare a fetei pentru o piele sanatoasa
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .