CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna, Recomandari

6 Motive pentru a-ti accepta spiritul competitiv cand vine vorba de sport

 

spiritul-competitivAfla de ce un spirit competitiv sanatos te poate face sa ai mai mult succes in viata! Cu alte cuvinte, “ provocandu-te, vei avea mai mult succes, atat pe teren cat si in afara acestuia”. Stabileste-ti un obiectiv si atinge-l! Acest lucru iti va oferi satisfactie.

Nascut pentru a concura

Toti oamenii sunt conceputi pentru a concura la un anumit nivel. In primele zile ale existentei noastre, concuram pentru a supravietui. Cu toate acestea, este uimitor in ziua de azi, ca a fi activ este o alegere. Nu mai suntem nevoiti sa alergam, sa inotam sau sa ne luptam pentru a obtine hrana. Nu trebuie sa alergam pentru a nu deveni la randul nostru hrana. In istorie, oamenii inactivi, pur si simplu nu ar fi supravietuit.

In societatea noastra moderna, cred ca inca posedam dorinta naturala de a concura. Persoanele care considera ca nu sunt talentate din punct de vedere atletic, gasesc alte modalitati de a-si indeplini nevoia de a concura: jocuri academice, jocuri pe calculator sau pur si simplu sunt competitivi la locul de munca.

Copiii sunt profesionisti in a face un concurs din sarcinile de zi cu zi. Acestia fac un concurs din orice, de la a se imbraca, a-si lega sireturile sau a iesi primii pe usa. Incurajati acest concurs distractiv pentru ca va ajuta sa ajungeti la timp la scoala.

Cauta avantajele competitiei

Sa faci parte dintr-un grup care participa la un concurs de fitness este distractiv. Castigi sau pierzi, nu conteaza, pentru ca este o activitate de grup. Uneori, promisiunea unui premiu ii motiveaza pe oameni sa participe, alteori, doar sentimentul de realizare este suficient.

Azi, vreau sa te incurajez sa te implici intr-o provocare activa. Desi a fi inactiv nu mai inseamna ca vei sfarsi mancat de un animal de prada sau ca vei muri de foame, exista mai multe riscuri de sanatate care sunt direct legate de inactivitate. Daca ai nevoie de incurajare pentru a te ridica de pe canapea, verifica cele 6 motive pentru care o competitie iti poate schimba viata.

Motivatie: Lipsa motivatiei este una din cele mai comune scuze pe care le aud de la persoanele care aleg sa nu faca sport. Atunci cand intri intr-o cursa sau intr-o competitie, vei fi motivat sa urmezi un plan de fitness pentru a te descurca in ziua competitiei. Chiar si persoanele care muncesc foarte mult gasesc o zi in care sa mearga la sala, astfel raman responsabili si in zilele in care ar putea lenevi.

Inspiratie: Sportul iti ofera posibilitatea sa faci parte dintr-o echipa. Chiar daca alergi 5 kilometri sau un maraton , este o provocare individuala, multi organizatori oferindu-ti resurse sa te alaturi unui grup de formare. Poti incuraja si inspira pe altii sa isi atinga scopul in timp ce tu primesti incurajari la randul tau. Puterea exemplului este, de cele mai multe ori, cel mai bun mod de a-i inspira si pe altii.

Aptitudini organizatorice imbunatatite: Sa te antrenezi pentru o competitie impune angajament si planificare. Daca doresti sa ai succes, va trebui sa iti gestionezi programul astfel incat sa se potriveasca cu zilele de antrenament. Capacitatea de a gestiona mai multe sarcini pentru a acorda prioritate responsabilitatilor este o calitate dorita in toate domeniile din viata ta, dar mai ales la locul de munca.

Incredere imbunatatita: Stabilirea unui obiectiv si atingerea acestuia iti va spori increderea.
Te-ai intrebat vreodata de ce au atletii un pas saltat? Pentru ca acestia incearca sa isi atinga limitele in fiecare zi. Fa-ti timp pentru auto-imbunatatire; te va face sa te simti mai bine.

Nivel de fitness imbunatatit: Angajamentul luat cand te-ai inscris intr-un program de formare pe o anumita perioada de timp, te va ajuta sa iti imbunatatesti nivelul de fitness general. Corpul se adapteaza in mod natural cerintelor fizice crescute, mai ales cand sunt in concordanta cu planul de fitness.

Obiceiuri alimentare imbunatatite: Antrenandu-te si fiind activ fizic, te va incuraja sa te alimentezi eficient. A fi activ si a manca sanatos merg mana in mana. Daca ai o dieta sanatoasa, nivelul tau de energie va creste, lucru care te va inspira sa fii mai activ. Si, atunci cand esti activ, corpul tau cere combustibil de calitate. Aceasta este o combinatie perfecta pentru pierderea in greutate, pentru controlul greutatii si pentru auto-imbunatatire.

O competitie sportiva iti poate imbunatati viata si a celor din jurul tau

Sper ca lista de mai sus te va motiva sa intri intr-o competitie de fitness, te va inspira sa devii activ si sa iti gasesti spiritul competitiv natural. Daca auto-imbunatatirea nu este un motiv suficient pentru a face miscare, cauta o competitie sportiva legata de un eveniment caritabil care are insemnatate pentru tine si imbunatateste-ti viata ajutand la imbunatatirea vietii altora.

 

Adauga un comentariu pentru 6 Motive pentru a-ti accepta spiritul competitiv cand vine vorba de sport 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 6 Motive pentru a-ti accepta spiritul competitiv cand vine vorba de sport
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .