CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Slabire

Mic ghid de slabire: 9 lucuri simple care te ajuta sa slabesti

 

ghid slabire

Sa slabesti nu este usor, si oricine va spune altfel minte. Este nevoie de angajament, efort si, pentru multi, o schimbare radicala a stilului de viata. Aceste 9 sfaturi vor face pierderea in greutate mult mai usoara.

Daca te astepti sa dai jos 10 kilograme in 10 zile, atunci acest ghid nu este pentru tine. Dar daca vrei un ghid despre cum sa slabesti sanatos si sa te mentii pe termen lung, atunci continua sa citesti.

Limiteaza-ti aportul de calorii

Slabirea este ca o formula matematica. Pentru a slabi 1 kg/ saptamana, redu sau arde 3500 de calorii in 7 zile. Asta inseamna 500 de calorii pe zi.

Ar fi greu sa scazi doar din dieta 500 de calorii, de aceea 250 ai putea sa le arzi prin exercitii.

E important sa nu depasesti aportul necesar de calorii zilnic si nici sa nu scazi sub 1200 de calorii pe zi.

Iesi in aer liber la plimbare

Chiar si pentru 10 minute, merita sa iei o pauza la pranz pentru a te plimba afara. Acest lucru te ajuta sa slabesti si in plus sa te bucuri de soare.

Nu evita exercitiile fizice

Dupa o zi grea de munca, e usor sa te scuzi pentru a face miscare. Insa e important sa te tii de exercitii, chiar si daca trebuie sa le faci acasa.

Exercitiile cardio sunt cheia. Pentru a creste metabolismul ai putea face exercitii intense de cateva ori pe saptamana.

Incearca urmatoarele exercitii: alergat, bicileta sau saritul corzii.

Cel mai bine este sa faci exercitii dimineata, pentru ca organismul este odihnit si arzi mai multe calorii.

Bea multa apa

In afara de faptul ca iti mentine organismul hidratat, consumul regulat de apa poate duce la o pierdere in greutate. De exemplu, daca bei apa inainte de masa, poate reduce aportul de calorii. De asemenea, daca mananci multe fructe si legume, care au un continut ridicat de apa, te poate ajuta sa te simti satul mai repede si astfel sa mananci mai putin.

Mananca fructe si legume

E important pentru oricine sa manance fructe si legume. Acestea au un continut scazut de calorii si sunt adeseori pline de fibre.

Printre fructele cele mai potrivite pentru slabire se numara citricele, grapefruit, portocale, afinele, nectarinele, piersicile si ciresele.

Legumele trebuie consumate crude si proaspete, pentru a avea toate proprietatile intacte.

Bucura-te de mancare

Unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poti face cand vrei sa slabesti este sa nu mananci destul. In loc sa te deprivezi de mancare, asigura-te ca iti oferi ocazional mici indulgente, care nu iti vor strica dieta, ci de fapt te vor ajuta si mai mult sa slabesti.

E o greseala sa sari peste micul dejun. Este bine sa mananci dimineata, pentru ca astfel iti stimulezi metabolismul si asta de fapt ajuta in procesul de slabire.

Ar trebui sa mananci micul dejun dupa cel mult o ora dupa ce te-ai trezit.

Renunta la fast-food is junk-food

Poate parea evident, dar mancarea junk-food este un inamic pentru slabire. Alimentele pline de zahar si grasimi sunt o cale rapida catre ingrasare, irascibilitate si energie scazuta.
Pentru a-ti detoxifia organismul de toate alimentele junk-food, tine o dieta de doua saptamani fara produse care contin zahar, gluten, lapte sau alcool.

Bea ceai verde

Studiile au aratat ca ceaiul verde poate creste metabolismul care face sa arda mai multe calorii. Mai mult decat atat, are si proprietati antioxidante.

Fa mai multa dragoste

Viata intima a multor cupluri se poate incetini putin, mai ales daca cei doi au fost impreuna de ceva timp.
In afara de faptul ca arde calorii, placerea din dormitor are mai multe beneficii asupra sanatatii. S-a dovedit ca un orgasm imbunatateste somnul, reduce stresul, creste imunitatea si decongestioneaza sinusurile.

 

Adauga un comentariu pentru Mic ghid de slabire: 9 lucuri simple care te ajuta sa slabesti 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Slabire

 Mic ghid de slabire: 9 lucuri simple care te ajuta sa slabesti
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .