CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Cum sa slabesti – 11 pasi simpli

 

Cum sa slabestiBlugii nu mint. Stii ca te-ai lasat putin in voia sortii, ai aruncat si cantarul de baie enervant, iar acum blugii preferati nu te mai incap. Daca te-ai pierdut si nu stii de unde sa incepi, iata un mic ghid pentru slabire.

11 pasi simpli care te ajuta sa slabesti

 

Numarul de calorii

Din momentul in care incepi o dieta pentru slabit, trebuie sa iti masori caloriile pentru a crea un deficit de calorii. Cel mai bine inainte de a incepe acest proces este sa consulti un nutritionist. Impreuna cu acesta vei ajunge sa stabilesti numarul de calorii pe care trebuie sa le consumi pentru a avea rezultate bune.

Tine o evidenta

Tine cont de numarul calorii cat mai precis cu putinta. Noteaza in fiecare zi intr-un jurnal alimentar numarul de calorii calculate sau poti folosi o aplicatie de slabire. Trebuie sa scrii tot ce mananci . Este bine sa ai o evidenta. In tot procesul trebuie sa respecti cu strictete pasii necesari. Trebuie sa te cantaresti odata sau de doua ori pe saptamana pentru a tine evidenta progresului tau.

Masoara cantitatile in fiecare zi

Este bine sa ai cupe de masurat, linguri si cantar de bucatarie la indemana pentru a masura portii corecte. Dimineata poti alege sa iti prepari un bol de cereale integrale cu lapte degresat. In primele luni va trebui sa iti masori toate alimentele. De exemplu va trebui sa masori laptele pe care il pui in castron dimineata la micul dejun si ingredientele pe care le pui in salata. Dupa un timp iti vei intra in ritm si vei pune cantitatile corecte fara sa masori.

Mananca de 5 ori pe zi

Pentru a preveni sentimentul de infometare care te face sa mananci mult, este bine sa ai 3 mese pe zi si 2 gustari. Iti poti face un calendar zilnic. La acest program trebuie sa mananci la un timp de 2-3 ore.

7:00 – Mic dejun

09:30 – Gustare

12:30 – Masa de pranz

15:30 – Gustare

18:30 – Cina

Nu sari peste nici una din aceste mese sau gustari pentru a salva calorii, deoarece acest fapt va incetini metabolismul si va provoca cresterea in greutate. Daca stai pana tarziu, poti sa te bucuri de o mica gustare dupa cina dar asigura-te ca iei aceasta gustare cu 1 ora 2 inainte de culcare deoarece nu este bine sa te pui la culcare imediat dupa ce ai mancat.

Ce trebuie sa mananci

De fiecare data cand vrei sa iei masa asigura-te ca incluzi si proteine pentru a satisface foamea, la fel si fibre pentru a te simti plin si carbohidrati sanatosi pentru a sustine energia. Micul dejun, pranzul si cina pot contine intre 300 – 500 de calorii fiecare si gustarile sa aiba 150 de calorii.

Redu caloriile

Gaseste metode simple de a scadea din calorii. Consuma apa cat mai multa, taie de pe lista de consum bauturile acidulate si preparate cu multe grasimi.

Fa miscare

Dieta este o parte din puzzle-ul de slabit. In scopul de a arde calorii si de a reduce din grasimi este bine sa faci miscare multa. 60 de minute pe zi ar fi ideal.

Stabileste obiective mici si celebreaza-le

Slabirea este un proces lung, asa ca este util sa iti stabilesti obiective mai mici de-a lungul timpului. Gaseste metode sanatoase pentru a te bucura de obiectivele atinse, oferindu-ti o recompensa in forma unei placeri de-ale tale, cum ar fi de exemplu felul de mancare preferat.

Constientizeaza realitatea dura

Prima realizare este ca dietele nu sunt raspunsul la orice problema. Nu exista nicio dieta rapida si miraculoasa care sa aibe puteri magice de a slabi.
A doua realizare este ca nu te poti intoarce la vechile obiceiuri im momentul in care ajungi la kilogramele dorite.
Gaseste o modalitate de a manca sanatos tot timpul de acum inainte.

Ai rabdare si aminteste-ti de ce o faci

Asa cum kilogramele se strecoara incet, pierderea in greutate in mod corect se face in timp si cu rabdare. La sfarsitul acestei diete trebuie sa fi multumita si sa ai grija la alimentatia pe care o ai dupa dieta.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa slabesti – 11 pasi simpli 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Cum sa slabesti – 11 pasi simpli
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .