CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

9 alimente de consumat in fiecare zi

 

alimente de consumat zilnic2

Fie ca vrei sa slabesti cateva kilograme sau sa mentii o greutate echilibrata, trebuie sa alegi sa consumi gustari sanatoase la mesele zilnice inclusiv la muna. Alimentarea corpului cu hrana de calitate va creste nivelul de energie, ajutandu-te sa te simti mai productiv si de asemenea te stimuleaza sa nu mai consumi grasimi nesanatoase si sa nu mai ai pofta de dulciuri.

 

Aici se gasesc 9 alimente pe care le poti consuma in fiecare zi

Fructe proaspete

Este bine sa mergi cu fructele gata taiate la munca. Poti sa le tai felii si sa le asezi intr-o caserola. Iti poti pregati chiar si o salata. Daca tu consideri ca nu ai timp poti pur si simplu sa iti iei la tine fructele si la servici doar sa le speli si sa le mananci.

Legume

Legumele sunt sanatoase deoarece contin multe vitamine si minerale. Poti sa iti pregatesti de cu seara legumele sau poti alege sa ti le cumperi gata ambalate si portionate. La acestea poti adauga si putina branza pentru a oferi organismului tau si cantitatea de proteine necesare.

Batoane proteice

Din pacate, nu toate batoanele sunt considerate sanatoase. Sunt batoane care au relativ un continut scazut de zahar si sunt bogate in fibre si proteine. Este recomandat sa citesti ce contin inainte de cumparare sau de consum. Poti manca in fiecare zi cate un baton cu cereale sau un baton proteic de la Herbalife.

Mix de alimente

La problema de a controla portiile pe care le mananci poti alege sa iti pregatesti seara un mix de fructe proaspete cu fructe uscate si nuci. Masa ta va fi bogata in fibre si vitamine. Nu numai ca vei economisi timp dar vei manca si sanatos.

Branza

Aceasta ofera organismului proteine si calciu. Pregateste portii de seara si poti lua o gustare la servici.

Biscuiti din cereale integrale

De asemenea, biscuiti din cereale integrale sunt un concept mult mai bun decat o punga de chipsuri prajite.

Unt de arahide.

O singura portie de unt de arahide te ajuta sa te simti satul. Iti poti cumpara mai multe pachete de unt de arahide care sa iti ajunga pentru o saptamana. Dupa aceea poti schimba acest produs cu altul.

Iaurt

O cana de iaurt este una dintre metodele cele mai simple pentru a avea un mic dejun sanatos si este de asemenea si o gustare ideala. Acest aliment bogat in proteine te ajuta foarte mult. Poti adauga in iaurtul simplu fructe proaspete sau o lingurita de miere pentru a-l face si mai gustos.

Cereale

Incepe sa mananci cat mai putin alimente cu un continut de zahar ridicat, alege sa mananci la micul dejun cereale, acestea sunt bogate in fibre. Pachetele de fulgi de ovaz instant sunt o alegre buna pentru masa de dimineata. Gaseste timp pentru a lua micul dejun.

 

Adauga un comentariu pentru 9 alimente de consumat in fiecare zi 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 9 alimente de consumat in fiecare zi
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .