CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Cum sa mentii greutatea dupa ce ai slabit

 

Cum sa mentii greutatea dupa ce ai slabit

Ai slabit?  Acum ce urmeaza?

Trebuie sa stii ca, dupa ce ti-ai atins obiectivul de a slabi, exista in continuare multa munca de facut. Doar aproximativ 1 persoana din 6 nu are probleme in a-si pastra greutatea dupa ce a slabit, pe o perioada de 1 an.

Acest fenomen scoate in evidenta faptul ca mentinerea greutatii dupa un program de slabire este o provocare imensa pentru multe persoane.

Daca nu vrei sa revii la greutatea initiala, nu poti sa te lasi in voia sortii. Cand vine vorba despre ce trebuie sa faci pentru a pierde in greutate sau pentru a o mentine, lucrurile sunt foarte asemanatoare.

Ce trebuie sa faci pentru a mentine greutatea dupa ce ai slabit?

Aminteste-ti ce te-a facut sa iei in greutate de la bun inceput. Ai mancat prea mult fast-food? Ai mancat cand erai stresat(a)? Prea multe dulciuri? Te cunosti foarte bine si iti poti da seama cand revii la vechile obiceiuri. Asa ca incearca sa te opresti sa mananci gresit inainte sa incepi sa iei in greutate.


Continua sa tii evidenta la ceea ce faci. In programul de slabire este foarte important sa tii cont de alimentele pe care le consumi si de exercitiile fizice pe care le faci. Nu trebuie sa te opresti aici. Fii atent(a) la greutatea pe care o ai pentru ca aceasta este cheia pentru mentinerea ei – cu siguranta vei avea succes daca vei continua sa tii evidenta kilogramelor.

Fii activ! Odata ce ai pierdut in greutate, corpul tau arde mai putine calorii ca atunci cand aveai mai multe kilograme. Exercitiile fizice joaca un rol important in arderea caloriilor, ajutandu-te sa iti pastrezi greutatea.

Incearca sa iti dai seama care ar trebui sa fie greautatea ta. In efortul de a pierde in greutate, este posibil sa ajungi sa ai o greutate care este sub greutatea naturala si sanatoasa a corpului tau, greutate care va fi greu de mentinut. Nu trebuie sa ajungi pana in punctul in care iti lasi greutatea pierduta sa revina, dar uneori este mai usor sa mentii o greutate care este putin mai mare decat cea pe care ti-ai dorit-o. Multe persoane se simt fericite pentru ca isi mentin un stil de viata sanatos si activ si isi lasa corpul sa ajunga la o greutate sanatoasa si naturala. Pentru ei, este mult mai bine asa, decat sa isi faca griji pentru fiecare inghititura de mancare – chiar daca asta inseamna sa aiba cateva kilograme in plus.

Rasfata-te. Probabil ai gasit o metoda de a te recompensa pentru reusitele tale – dar nu uita sa te recompensezi pentru a continua aceste noi obiceiuri in fiecare zi.

Aminteste-ti cat de mult ai realizat. A pastra fotografii in jurul tau este un lucru bun – cele vechi iti vor aduce aminte cum aratai, cele noi iti vor aminti cat de departe ai ajuns. Aminteste-ti toate masurile pozitive pe care le-ai luat pentru a-ti imbunatati sanatatea – si cata putere ai acum ca ai reusit sa iti gestionezi cu succes greutatea.

 

Adauga un comentariu pentru Cum sa mentii greutatea dupa ce ai slabit 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Cum sa mentii greutatea dupa ce ai slabit
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .