CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Sfaturi pentru slabire

Ce te motiveaza sa devii mai sanatos?

 

Ce te motiveaza sa devii mai sanatos

Oamenii au diferite motive pentru care isi doresc sa intre in forma. Daca realizezi ce te motiveaza este mai usor sa ramai pe calea cea buna.

Nu exista nici un dubiu – schimbarile sunt grele. Insa exista o multitudine de motive pentru a fi sanatos. Pentru unii, simplul fapt ca vor fi mai sanatosi este suficient pentru a fi motivat. Dar acest lucru nu ii va motiva pe cei care zic “Sunt perfect sanatos, sunt doar gras”.

Fie ca incerci sa pierzi in greutate, sa adaugi masa musculara, sa intri in forma sau vrei doar sa mananci mai sanatos, probabil vei avea mai mult succes daca iti dai seama ce te determina sa faci asta. Fiecare persoana este diferita – nu exista raspuns corect sau gresit. Majoritatea oamenilor se axeaza pe partea pozitiva – spre exemplu “Vreau sa am mai multa energie pentru a ma juca cu copiii mei” sau “ Vreau sa arat sau sa ma simt bine in hainele mele.” Altii se axeaza pe o abordare diferita si se concentreaza pe partea negativa – cum ar fi “ Nu vreau sa mai evit oglinda” sau “Nu mai vreau sa fiu atat de obosita de fiecare data”. Din pacate, uneori, este nevoie de o problema de sanatate pentru ca oamenii sa isi dea seama ca e timpul sa faca o schimbare. Acest lucru ii poate motiva pe multi sa faca schimbari majore pentru o sanatate mai buna. Si, asa cum spune si zicala, mai bine mai tarziu decat niciodata.

Unii oameni au obiective specifice care ii motiveaza, de exemplu, isi doresc sa arate mai bine la o nunta sau reuniune sau vor doar sa isi poarte din nou blugii preferati. Cineva poate avea un obiectiv foarte specific – sa incapa fara probleme in scaunul din avion sau din masina iar pentru asta e nevoie sa piarda foarte multa grasime din jurul taliei si solduri.

Te-ar putea motiva gandul ca te vei simti foarte bine dupa ce iti vei intra in forma. Cat de minunat ar fi sa ai mai multa energie, sa te simti mai flexibil si mai puternic sau sa arati mai bine in niste haine noi? Daca evitarea aspectelor negative te motiveaza, atunci te-ar putea ajuta sa te gandesti la cum te vei simti daca nu iei masuri.

Atunci cand simti ca motivatia ta este in scadere, lucru care se intampla aproape in cazul tuturor, aminteste-ti ce te-a motivat sa incepi un program de slabire de la bun inceput. Concentreaza-te pe succes mai degraba, decat pe esecuri! Incurajeaza-te sa mergi mai departe gandindu-te la toate lucrurile pe care ai reusit sa le schimbi in comportamenul alimentar pe parcursul programului de slabire! La urma urmei, schimbarile pozitive pe care le faci in dieta si in stilul tau de viata sunt cele care te vor conduce catre obiectivul tau – faptul ca vei fi mai sanatos iar corpul tau va fi mai tonifiat, reprezinta doar “cireasa de pe tort”.

 

Adauga un comentariu pentru Ce te motiveaza sa devii mai sanatos? 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Sfaturi pentru slabire

 Ce te motiveaza sa devii mai sanatos?
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .