CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
Te afli aici:  

Wellness.ro

 

Blog

>

Forma buna

>

Calciul

 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Forma buna

Calciul

 

 

Xtra-Cal, calciu si D3

 

Cunosti importanta calciului in mentinerea sanatatii oaselor si dintilor?
Oasele noastre sunt create pentru a fi puternice dar, daca aportul de calciu nu este suficient, pe masura ce inaintam in varsta, oasele pot deveni mai fragile si se pot rupe mai usor. Datorita faptului ca densitatea oaselor scade odata cu varsta, trebuie sa continuam sa ne dezvoltam si sa ne intarim oasele, prin intermediul unei nutritii echilibrate si al unui aport de nutrienti cheie. Avand in vedere ca 99% din calciu este inmagazinat in oase si dinti, calciul este un mineral foarte important!

Unde se gaseste calciul?
Cea mai bogata sursa de calciu e reprezentata de produsele lactate, cum ar fi laptele, branza si iaurtul. Unele legume cu fructe verzi, precum spanacul sau napul, contin de asemenea, calciu. Insa, uneori, sa obtii aportul de calciu necesar din hrana zilnica poate fi o adevarata provocare. Pentru a evita lipsa de calciu trebuie sa ai o alimentatie sanatoasa, bazata cat mai mult pe fructe si legume.

Este recomandat un aport de 800mg calciu pe zi. Trei pahare de lapte asigura doza recomandata de calciu de 800mg, dar cat de des consumi zilnic atat de mult lapte?
Cand alimentatia nu este o sursa suficienta, suplimentarea calciului poate fi o optiune. Este ideala pentru cei care au intoleranta la lactoza, pentru vegani sau pentru persoanele care se afla intr-o anumita etapa a vietii, cand suplimentarea aportului de calciu este necesara, de exemplu in cazul femeilor de peste 50 de ani.

Domnilor, calciul este si pentru dumneavoastra!
Uneori calciul este considerat un mineral doar pentru femei. Dar este important sa ne amintim ca el este esential pentru sanatatea oaselor si, implicit, pentru sanatatea generala a barbatilor.

Pentru a avea oase puternice, avem nevoie de mai mult decat calciu
Alti nutrienti, cum ar fi vitamina D3 si magneziul, joaca de asemenea un rol important in modul in care organismul foloseste calciul.
– Vitamina D, obtinuta prin expunerea la soare, este folosita pentru a optimiza absorbtia calciului.
– Magneziul faciliteaza modul in care calciul este utilizat de catre organism.

Noul Xtra-Cal Herbalife asigura calciul mineral atat de important si nutrientii ajutatori: vitamina D3 (colecalciferolum), magneziu, mangan, zinc si cupru pentru oase sanatoase si dinti sanatosi.

Caracteristicile Xtra-Cal:
– 333mg de calciu per tableta – poti fi sigur ca aportul de calciu necesar organismului este satisfacut
– Vitamina D3 si magneziu, care ajuta la absorbtia si utilizarea calciului de catre organism
– Plus oligoelementele mangan, zinc si cupru.

 

Etichete: , , , ,

Adauga un comentariu pentru Calciul 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Forma buna

 Calciul
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .