CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Herbalife

Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango

 
Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango O noutate excelenta la Herbalife.  A aparut un produs nou: bautura delicioasa Aloe Vera cu aroma de Mango. Contine 40% suc de aloe vera extras din frunza de aloe vera, are un aport scazut de calorii.
Este primul produs fabricat in regiunea EMEA folosind programul Herbalife „De la samanta la consumator” (Seed to Feed ).HIM este Centrul Herbalife de Inovatie si Productie, o locatie ultramoderna cu un echipament de laborator si de productie de ultima generatie, ce respecta cele mai inalte standarde stiintifice si de siguranta in dezvoltarea si fabricarea produselor. Sistemele noastre de control al calitatii si strategia „De la samanta la consumator” garanteaza ca produsele Herbalife se numara printre cele mai bune produse de nutritie din lume.

Herbalife este condusa de o echipa de cercetatori si experti de renume mondial in nutritie, care participa la elaborarea produselor noastre si la programele de testare ale acestora. De asemenea, ei se asigura ca noile produse sunt de cea mai buna calitate si contin cele mai bune ingrediente.

Beneficiile fiecarui ingredient folosit la crearea produselor Herbalife sunt demonstrate prin dovezi stiintifice. Stim cu exactitate de unde provin ingredientele noastre, a caror puritate este verificata in laboratoare de ultima generatie. Materia prima este transformata in produs finit, in urma unor bune practici de productie, atent controlate. Personalul nostru, echipamentul de ultima generatie si sistemele de control al calitatii din intregul proces de productie ne ajuta sa garantam ca fiecare produs respecta standardele de calitate Herbalife.

“Gelul din interiorul frunzei de aloe vera este o combinatie naturala si complexa de carbohidrati cu proprietati de ingrijire.”  – Dr. David Heber Presedintele Consiliului Consultativ de Nutritie al Herbalife.

Plantele de aloe cresc in conditii climaterice aride. Sunt plante fara tulpina, care depoziteaza apa in frunze si radacina. Desi aceasta planta provine din Africa, majoritatea plantelor de aloe sunt cultivate in Mexic.

Asemenea majoritatii culturilor, aloe este plantata pe randuri. Plantele sunt puse la o distanta de aproximativ 70 de cm una de cealalta.

Frunzele de aloe se culeg de doua ori pe an, iar la recoltare nu se taie niciodata mai mult de sase frunze de pe aceeasi planta.

Dupa strangerea frunzelor de aloe, gelul din frunze este extras mecanic si sunt create fileurile de aloe. Fileurile de aloe sunt apoi procesate pentru obtinerea ingredientului final folosit de Herbalife pentru producerea Bauturii Concentrate Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango.

STIAI CA?
Planta aloe vera este folosita de multe secole datorita beneficiilor sale multiple pentru sanatate si frumusete.

 

Etichete:

Adauga un comentariu pentru Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Herbalife

 Bautura Concentrata Herbal Aloe Vera cu aroma de Mango
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .