CAUTA PE BLOG

0742057181
sau
0723508026
Comanda telefonic:
 
 

CAUTA PRODUSE WELLNESS.

INSCRIE-TE LA NEWSLETTER

si fii primul care afla noutatile
 

In categoria: Alimentatie Sanatoasa

Ai o petrecere? Cum ramai pe drumul cel bun

 

Ai o petrecere Cum ramai pe drumul cel bunMulti dintre prietenii tai organizeaza petreceri si vor pune la dispozitie bucate alese pentru prieteni si familie. Fara sa vrea pot uita ca unora dintre oaspeti, o asemenea petrecere le poate crea neplaceri.

Petrecere cu mancare = grasime = suferinta
Daca aceste lucruri iti sunt familiare, anul acesta, lucrurile pot fi diferite: Nu va trebui sa refuzi invitatiile la petreceri si nici nu vei mai fi invidios pe cei care pot manca si bea tot ce-si doresc pentru ca vei fi pregatit:

1. Mananca inainte de a pleca de acasa
Daca nu iti e foame, te poti concentra pe distractie si nu pe mancarea nesanatoasa. Ideea este ca trebuie sa mananci alimente sanatoase, satisfacatoare, bune pentru tine. Pregateste-ti un pranz colorat, cu multa salata si legume. Daca esti pe fuga si ai nevoie de o masa rapida, nu vei da gres preparandu-ti un shake nutritiv Formula 1. Sa nu te duci la petrecere flamand, sub nicio forma!

2. Foloseste-ti imaginatia!
Esti in continuare convins ca pofta de patiserie si fast food te va chinui toata seara? Aminteste-ti cele 2 substante care iti pot ruina petrecerea: ZAHARUL si GRASIMILE SATURATE!

Joaca propriul joc: vizualizeaza tot acel zahar si grasimea ca fiind substante lipicoase care se depun direct pe coapse, fese, talie si brate – sunt rele pentru organismul tau, daunatoare pentru sanatatea ta.

Esti sigur ca vrei asa ceva? Mai tarziu, cand toata lumea se va simti umflata si incomod de plina si tu vei fi plin, dar de energie si stralucire!

3. Foloseste-ti gura pentru a socializa si nu pentru a manca!
Cand socializezi, sa nu vorbesti despre mancare sau bautura! Mentine-ti mintea ocupata cu noii prieteni si cu multa distractie!

4. Cum ramane cu alcoolul?
Este chiar foarte simplu. Daca incepi sa consumi alcool, iti va fi imposibil sa spui nu oricarei forme de aliment si vei consuma din ce in ce mai mult alcool. Stii ca bauturile alcoolice au foarte multe calorii si toxine care produc mahmureala.

Cea mai simpla scuza este : “ Nu multumesc, conduc.” sau “Nu multumesc, trebuie sa ma trezesc devreme!” Cu toate acestea, daca ai de gand totusi sa te rasfeti, respecta regula “unu-la-unu”: pentru fiecare unitate de alcool consumata, bea intotdeauna un pahar de apa! Va fi destul de dificil sa faci asta dar este putin probabil sa suferi de mahmureala a doua zi.

5. Ce faci daca ti se face foame mai tarziu?
Asigura-te ca ai cu tine o portie de shake Formula 1!  Te va ajuta sa scapi de senzatia de foame!

6. Pentru orice situatie, asigura-te ca ai cu tine tabletele de Fibre si Plante!
Acest produs inovativ scade absorbtia de grasime cu 50% si ajuta la scaderea in greutate. Contine fibre naturale din plante care combinate cu alimente, reduc absorbtia de grasimi. Tabletele Fibre si Plante ajuta de asemenea si la marirea vitezei alimentelor prin sistemul digestiv, ajuta la eliminarea deseurilor in exces, inclusiv a grasimilor nedorite, sustinand sanatatea si controlul greutatii.

7.Rasfata-te!
Rasfata-te in cantitati generoase de ras si daca este posibil dans, deoarece ambele ard o multime de calorii!

 

Adauga un comentariu pentru Ai o petrecere? Cum ramai pe drumul cel bun 

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Te afli aici: 

Wellness.ro

 

Blog

 

Alimentatie Sanatoasa

 Ai o petrecere? Cum ramai pe drumul cel bun
 
Activitatea acestui magazin se desfasoara conform urmatorului Regulament.
Copyright © 1996-2012 Wellness.ro - Magazin online de produse Herbalife .